Dacian Cioloș: Acum, că au trecut alegerile în PNL, este momentul ca noul președinte PNL să vină cu o propunere de prim-ministru, alta decât Florin Cîțu

Ion Cristoiu: Iohannis l-a decorat pe Patriarh ca să-și apropie Biserica (România9, TVR)

Acum, la #Romania9! Urmăriți, judecați, comentați!

Publicată de Romania9 pe Luni, 26 iulie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Ion Cristoiu: Iohannis l-a decorat pe Patriarh ca să-și apropie Biserica (România9, TVR)”

  • Pai si-a mai apropiat-o si prima oara cand a iesit „Sefu’ la Stat”. Ca iesirea in decor la TV a multpreafericitului a inclinat clar balanta impotriva lui Ponta. Ca era ordin sau nu, eu nu stiu, da’ s-a executat intocmai si la timp! Nasol e ca p-aci, p-o gura de rai, „calugarii” se cam mananca intre ei si „Manastirea” e alandala iar mirenii, cati om mai fi ramas, ne uitam ca la circ si nu stim care „Schit” e ala de conduce trebile!

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog