Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Ion Cristoiu și Nicușor Dan au o pasiune comună

În emisiunea de la cristoiuTV, Nicușor Dan și realizatorul Ion Cristoiu au descoperit că au o pasiune comună: muzica Adei Milea.
Întrebat, la finalul emisiunii, dacă își imagina, anul trecut, că vom trece prin această criză, că omul măreț va fi învins de un virus, invitatul a spus că este o „lecție de umilință” din care este posibil ca omul să nu fi învățat nimic și că peste două luni o vom lua de la capăt.

Nicușor Dan a vrut să-și explice afirmația și a recurs la versurile unei artiste, o bună prietenă de-ale lui, Ada Milea. „Are o melodie care spune: O altfel de lume dacă am avea, altfel ne-am bate joc de ea”, a spus el.

Jurnalistul Ion Cristoiu a mărturisit că ascultă Ada Milea, că e o cântăreață folk chiar interesantă, dar de această melodie nu o știe. Și-a amintit de melodiile cu Nasul, cu Apolodor. „Astea sunt mai recente, dar cred că cel mai bun disc al ei este al doilea, care se numește Republica Mioritică România”, a spus Nicușor Dan.

Imediat i-a trezit interesul jurnalistului: „Nu știu, mă duc să-l cumpăr, dacă o fi online undeva. Eu sunt un ascultător al muzicii cu text, dacă nu e textul interesant nu sunt așa de entuziasmat”.

Joi, Nicușor Dan, i-a transmis jurnalistului Ion Cristoiu că primele două CD-uri ale Adei Milea nu mai sunt în vânzare, din păcate, că ar fi vrut să i le dăruiască. Însă, i-a recomandat să le asculte pe YouTube, unde se găsesc integral. Este vorba despre „Aberații sonore” și „Republica Mioritică România”. Așa cum a mai spus, Nicușor Dan consideră că al doilea disc este cel mai bun din tot ce a scos Ada Milea până acum. Prima melodie începe cu versurile: „Vrei să fii mare în țara ta/O, ie/Atunci pleacă din ea/ Cât de departe vei putea/Numai așa vei progresa”.

Ion Cristoiu s-a declarat foarte încântat și de gest, dar și de melodii. Regretul lui este că nu s-a mai prea auzit nimic de Ada Milea în ultima vreme.