Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Isprăvi marca USR. De la pictură la gigacalorie

De la Primărie, cu multă măiestrie pentru gigacalorie! Aceasta e soluția Primăriei Sectorului 1 la problema apei calde din București. Dacă nu aveți apă caldă la robinet, o veți putea contempla în operele de artă ale pictorului numit administrator al CET Grivița.

Nu, nu este o glumă!
Majoritatea PNL-USR din Consiliul Local al Sectorului 1 l-a numit în funcția de administrator al CET Grivița pe domnul Dragoș Constantin, licențiat în pictură, cu master în Arte Vizuale și Comunicare Vizuală.

Ce îl recomandă pentru această funcție?
Cu siguranță măiestria și talentul său… și, desigur, faptul că e consilier personal al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.
Ce „capodoperă” de reforma administrativă face USR-Plus în Capitală!
#JunglaDeDreapta #NuLePasāDeOameni

(Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Isprăvi marca USR. De la pictură la gigacalorie”

  • Ati vazut ceva ? Ati simtit ceva ? Mai sa fie……!!! Te pomenesti ca e vorba de ani lumina !

  • Atentie, USR a inceput reforma ! In curand vom vedea minuni. Vor pocni din degete sau vor da un click si gata…. Totul se va transforma !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *