Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Jocurile Olimpice din Japonia: De la viață la moarte și înapoi

Sărbătoare a vieții prin excelență, edițiile Jocurilor Olimpice antice ori moderne au adus în centrul atenției cele mai frumoase exemple de viață trăită la cote înalte.
Dar, viața este alcătuită din lumini și umbre, din bucurii și supărări.

Aflată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Camelia Potec, cea care ocupă funcția de președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, a plecat de urgență spre România, după ce a primit o veste tragică.
Grigore Potec, tatăl campioanei olimpice, a murit, la vârsta de 67 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare în propria casă, după un infarct.

„Cu durere în suflet, familia aduce la cunoștință prietenilor și colaboratorilor, ca în data de 30.07.2021 a trecut în neființă dragul nostru tata și bunic, Ing. Grigore Potec.
Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brașov, în data de 01.08.2021, la orele 13:00. Dumnezeu sa îl odihnească in pace și lumina!”, a fost mesajul lui Alexandru Potec, fratele Cameliei.

În octombrie 2017, tatăl Cameliei a suferit un grav accident rutier, în județul Buzău. Atunci, mașina pa care acesta o conducerea a lovit violent un cal, lăsat nesupravegheat, care a sărit brusc pe șosea.
Inginer și om de afaceri, Grigore Potec a fost consilier municipal în Brăila în perioada 2004 – 2012.

Viața merge înainte, cu bune și rele.
În calitate de reporter sportiv, am fost la acțiunile organizate de Camelia Potec. Mereu era lângă ea fratele ei, așa cum este și acum.
Ciclul vieții continuă sperăm și cu vești mai bune în viitor.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *