Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Jocurile Olimpice se văd la TVR!

 TVR şi COSR dau startul Jocurilor Olimpice TOKYO 2020 şi urează succes sportivilor români

Joi seară, într-o atmosferă festivă, zeci de sportivi, vedete, junalişti şi colaboratori, oaspeţi ai evenimentului organizat de TVR şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român s-au reunit pe Terasa Promenada Mall, pentru a le ura sportivilor din “Team România” succes la Tokyo. Cu această ocazie, TVR, în calitate de official broadcaster, a lansat difuzarea transmisiilor competiţiilor Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 , care se vor desfăşura în perioada 23 iulie-8 august 2021.

Au fost prezente zeci de personalităţi din lumea sportului printre care Anişoara Cuşmir, Viorica Susanu, Simona Gherman, Claudia Grigorescu, Roxana Cogeanu, Iuliana Popa, Rodica Şerban, Andreea Răducan, Carmen Tocală, Constanţa Burcică, Doina Ignat, Ioan Suciu şi Mihai Stoichiţă, dar şi vedete ale televiziunii publice, precum Virgil Ianţu, Eda Marcus, Marian Olaianos, Tudor Furdui, Bogdan Tomulică, Radu Andrei Tudor, Dorina Florea, Andra Soceanu, Daniel Coman, Stela Popa şi Corina Dănilă.

„Vreau să mulţumesc COSR pentru parteneriatul încheiat cu Televiziunea Publică şi vă mulţumesc dumneavoastră pentru că sunteţi alături de noi în această seară, la evenimentul de lansare a transmisiilor Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 la TVR – în calitate de official broadcaster.
Drumul de peste jumătate de veac pe care spiritul olimpic l-a parcurs la TVR continuă cu ediţia Jocurilor Olimpice de la Tokyo. A devenit o tradiţie să urmărim la postul public de televiziune sporturile olimpice, TVR continuând să-şi îndeplinească  misiunea public de promovare a tuturor disciplinelor sportive şi a valorilor sportului ronmânesc. Este o dovadă a importanţei serviciului public de televiziune, într-un moment în care, după o lungă  pauză, a fost reluată organizarea marilor evenimente sportive. Totodată, în acord cu valorile sale, TVR promovează , prin programele dedicate Jocurilor Olimpice, sportul în rândul maselor şi stilul de viaţă sănătos, o component  vitală a menţinerii sănătăţii naţiunii. Vă invit, aşadar, să intraţi în atmosfera Jocurilor Olimpice, prin intermediul transmisiunilor în direct şi a programelor speciale pe care TVR le va difuza din 23 iulie.”
, a spus directorul general interimar al SRTv, Ramona Săseanu.

Preşedintele COSR Mihai Covaliu a fost şi el prezent la eveniment, dar virtual, deoarece se află în izolare în bula olimpică:

„Vor fi transmisiuni în direct, vor fi reluări, fiţi alături de noi, fiecare sportiv care participă acolo se identifică cu dvs, cu telespectatorii TVR. Suntem deosebit de încântaţi să participăm la această ediţie a Jocurilor Olimpice şi sunt convins că, din faţa ecranelor, îi veţi susţine pe sportivii „Team România”, care vor lupta pentru România şi vor simţi din plin acolo susţinerea dvs.
Acum este momentul cel mai bun, care a fost aşteptat de toţi sportivii, de toţi cei care i-au ajutat pe sportivi să ajungă până aici şi nu sunt mulţi. Sunt oameni de care nu se ştie, dar care au avut partea lor de contribuţie în tot acest mecanism şi în toată această perioadă în care sportivii s-au pregătit. Mai mult, îi felicit pentru performanţa de a se califica şi de a fi trecut de această perioadă extrem de dificilă şi de a ajunge la Jocurile Olimpice, de a avea această şansă să concureze acum în capitala Japoniei, este un lucru fantastic. Aici îşi pot  demonstra în primul rând lor şi apoi familiilor lor şi tuturor celor care i-au susţinut, că sunt buni, sunt valoroşi şi sunt convins că pot câştiga medalii şi noi avem mare încredere în ei”.

Mesaje pentru susţinătorii de acasă au transmis şi sportivii din Team România.
Peste numai câteva zile ia startul ediţia cu numărul 32 a celui mai mare eveniment multisportiv mondial: Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Echipa României va număra 101 sportivi, care vor concura la 17 discipline sportive. Pentru reprezentanţii noştri, dar şi pentru noi, cei care-i vom urmări de acasă, încep emoţiile, pe care le vom trăi la TVR, spectatori ai unui adevărat maraton al transmisiunilor sportive, pe TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR Moldova. Zilnic, de la ora 21:00, telespectatorii pot urmari competitiile difuzate de TVR şi pe Terasa Promenada Mall.

Televiziunea Română este pregătită pentru acest eveniment grandios. O echipă de 11 jurnalişti a ajuns la Tokyo pentru a comenta de la faţa locului, iar din studioul TVR, jurnaliştii aflaţi în redacţe se vor implica şi ei,  pentru ca telespectatorii să beneficieze de cele mai bune informaţii în cele peste 220 de ore de transmisiuni axate, în principal, pe evoluţiile sportivilor români.
România participă la Jocurile Olimpice din 1924, iar de atunci şi până la Jocurile de la Rio, de acum 5 ani, sportivii români au câştigat un total de 300 de medalii.
În 2021, România va concura la 17 discipline (atletism, baschet 3X3, box, canotaj, ciclism, fotbal, gimnastica, judo, kaiac canoe, lupte, înot, scrimă, tenis, tenis de masă, tir sportiv, tir cu arcul şi triathlon).


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Jocurile Olimpice se văd la TVR!”

  • Bataia asta de joc o numiti,voi presa incolonata,Jocuri Olimpice in care stadioanele golite de spectatori seamana a cimitire?Ati vazut in viata voastra niste Olimpiade adevarate in care zeci de mii de spectatori se bucurau si ii omagiau pe cei victoriosi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *