Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Joe Biden candidează ca să-i lase locul lui Kamala Harris

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Joe Biden candidează ca să-i lase locul lui Kamala Harris”

    • Sunt doua variante:
      1 Imparatul de pe Potomac preda coroana imparatului de pe Yangtze. Din motive evident economico-financiare, balanta fiind inclinata disproportionat de partea micutilor si multilor. In cazul asta rusii pica de fazani.
      2 Nimeni nu cedeaza si urmeaza ultima noapte de dragoste, prima noapte de razboi. Alles bules, jangaben! (in termeni nu neaparat academici)

  • Muncitorii musulmani veniți România nu au nevoie de moschei, ei au contract pe 1-2 ani, sunt temporar în țară. Este o falsă problemă, și văd că dl. Cristoiu a picat în cursă. Moscheiile sunt pentru cetățenii români de rit musulman nu pentru vizitatori. Invitatul are dreptate, nu orice autoritate administrativă poate să dispună construire de moschei. Legea cultelor este destul de clară, fără avizul muftiului nu se pot inființa alte culte musulmane și nu se pot construi moschei.

  • Chiar am observat că în Suplimentul literar-artistic de săptămâna asta că lipsește rubrica despre pisoi și căței. Și gașca mea de pisoi se ascunde în zona de adăpost perfect când aude interfonul sau și văd persoane străine în casă dar reapare când plecă presupușii inamici.
    Să dorim succes tuturor candidaților, dar dacă ei își subestimează problemele de sănătate e strict treaba lor și a electoratului care îi va alege sau nu.
    De plimbări numai de bine dar se vede că în zona acestora nu bate vânt de austeritate.

    • @Dna Gabriela: Nu lipseste din Supliment, l-am citit ieri. Se numeste „Confruntarea care n-a avut loc” (doamna a vrut sa-i lase sa se ia la bataie :))) ).
      Nu-l ratati nici pe cel din sectiunea „jurnalul gandurilor mele”, e foarte bun, o sa gasiti un Ion Cristoiu putin diferit de cel cu care ne-a obisnuit.

      • Precizare necesara: Prin „diferit” am vrut sa spun „cu alte nelinisti”. Altfel se putea intelege si altceva, din formularea mea neatenta.

  • Mai intai ar trebui testat macar prin intrebari simple de tipul „Cine este presedintele Statelor Unite?”.

  • Sa fie oare un „Draga Stolo” , varianta Potomac ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *