Au eșuat negocierile pentru formarea guvernului. Dacian Cioloș: „Până duminică, dacă PNL este în continuare interesat de discuţii, ştie unde să ne găsească”

Este timpul ca voi oamenii să știți ce s-a întâmplat sub umbrela anticorupției

Acum, în şedinţa secţiei pentru judecători, colegele mele spun ADEVĂRUL.
Adevărul despre lupta anticorupţie şi victimele colaterale.
Adevărul depre injustiţia justiţiei penale, sub umbrela protocoalelor SRI +DNA,, când abuzurile au constituit normalitate.
Adevărul despre judecătorii care au pronunţat soluţii timoraţi, cu gândul la propria libertate.

Sunt mândră de colegele mele.
Este timpul ca voi, oamenii, să ştiţi ce s-a întâmplat sub umbrela anticorupţiei, în instanţe şi, mai ales, în viata judecătorilor.
Sper ca votul pe problema plângerii DNA împotriva raportului inspecţiei judiciare să oglindească poziţia absolut normală şi sănătoasă a secţiei pentru judecători.
(Text de Adriana Stoicescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog