Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Jurnalistă: „Majoritatea celor care sunt reticenți, de fapt sunt cu o educație precară puține clase, familii foarte numeroase”

În conferința de presă de la Cotroceni, o jurnalistă, citând un studiu, fără a preciza sursa, a întrebat dacă oamenii care nu se vaccinează ar putea fi plătiți. Redăm mai jos întrebarea și răspunsul.

Gabriela Del-Pupo, B1TV: Bună seara. Un studiu recent vine cu noi date despre persoanele care sunt reticente în a se vaccina, mai exact, dacă până acum au fost stimulați prin faptul că există posibilitatea unui certificat verde cei care își permit vacanțe, tinerii, care vor redeschiderea festivalelor și concertelor, acest studiu vine și spunea că majoritatea celor care sunt reticenți de fapt sunt cu o educație precară, puține clase, familii foarte numeroase, vin din mediul rural și nu au destulă informație pentru a putea lua o decizie. Intenționaţi, ca stimulare în campania de vaccinare, și un ajutor material în ideea donării de sânge, știu eu, bonuri de masă –  s-a discutat la un moment dat varianta de zile libere pentru aceste categorii care nu au un interes neapărat legat de concepte de călători și alte asemenea?

Klaus Iohannis: Campania de vaccinare şi încurajarea vaccinării se face pentru oamenii care din proprie iniţiativă încă nu sunt convinşi şi cu siguranţă ne vom adresa tuturor categoriilor sociale. Însă, în acelaşi timp, cred că trebuie să înţeleagă toată lumea, încurajarea vaccinării poate să meargă până acolo unde persoanele vaccinate vor putea să beneficieze de un acces mai facil în anumite zone şi persoanele nevaccinate să beneficieze şi ele de anumite măsuri. Până acum am avut relativ puţine doze de vaccin şi a fost nevoie de o programare strictă şi pe categorii. Într-un viitor previzibil, cam pe la sfârşitul lui mai, sau în iunie, vom avea suficiente doze pentru oricine doreşte să se vaccineze. Şi, atunci, cu siguranţă, va apărea întrebarea – O.K., dacă oricine se poate vaccina, atunci cei care se vaccinează, înţeleg nevoia acestei campanii naţionale, trebuie să simtă acest lucru şi prin anumite măsuri administrative. Deci este foarte posibil ca, la un moment dat, repet, atunci când vor fi suficiente doze disponibile pentru oricine, să existe o încurajare pentru cei care s-au vaccinat.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Jurnalistă: „Majoritatea celor care sunt reticenți, de fapt sunt cu o educație precară puține clase, familii foarte numeroase””

  • ___ Pentru toti cei care se considera cunoscatori, dar habar nu au despre ce vorbesc!
    Este important sa se stie ca nu exista niciun risc ca ARN-ul injectat prin vaccin sa ne transforme genomul sau sa fie transmis urmasilor nostri, în masura în care, acesta nu patrunde în nucleul celulelor. Si, cum, în nucleu se afla materialul nostru genetic… nici nu mai are rost sa continui.
    Va recomand sa cititi:
    https://www.futura-sciences.com/sante/actualites/coronavirus-vaccins-arn-messager-sont-risques-notre-genome-84966/

  • Jurnalismul care crede in directivele centralizate de la PEKIN via OMS crede că este normal că diagnosticele sa fie dictate de PEKIN via OMS
    Toată media spune INFECTATI CU COVID – pentru situația în care corect ar fi eventual vorba : CONTAMINARE sau CONTAGIERE .infectare este un diagnostic ce necesita tratament specific contra infecțiilor covid nu infectează că prim simptom .daca un pacient a trecut peste primele simptome fără a interveni, ajunge la infecție atunci când are febră .OMS poruncește că vorba adecvată este infectare și aleluia toată planeta e data peste cap,

    Nici în termen nu este corect în toată această situație deoarece nu este drept că orice ser elaborat în nu se știe ce fel sa fie numit VACCIN. Care era inventat cu ajutorul animalului LA VACCA
    Covid poate fi stopat din proliferare, daca de la primele simptome ,se aplica pe corp plante ce absorb toxinele din corp.Secstie că acest COVID secaeaza pe țesuturi slăbite .daca in corp nu sunt toxine ,sistemul imunitar e puternic si Covid nu proliferează .Plantele ce absorb toxinele prin aplicare pe piele sunt unele in Tibet,dar sunt și unele peste tot in lume : prazul,varza,brusturele, și ceapa iute. Coaja de ? lămâie (pusacdiadema pe frunte absoarbe toxinele ce dau migrena .

    • Cei care ne cer increderea au zsi „votati KW ca dragniia cih” si ati vazut unde am ajuns…
      Eu zic ca romanii aia necajti sunt patiti si de aceea prudenti.
      N-au putut sa se ia dupa kircel nici macar cu cu spirtul….
      Prudent inseamna intelept in aceste vremuri.
      Iar cine vrea sa se vaciineze, sa se vaccineze linistit, vaccinul o sa ii apere probabil de contactele cu nevaccinatii in combinezon sau fara combinezon…

  • Intrebarea dezvaluie concentrat gandirea tefelista despre cei care nu-s de acord cu ei : batrani prosti stirbi , taranoi , betivi , tigani fara studii si prosti .

  • Serios?!
    Faceti un sondaj REAL sa vedeti cati medici/profesori/ingineri/chimisti/avocati nu s au vaccinat! Ati fi socati!
    Am observat ca, din contra, cei vaccinati habar nu au ce contine vaccinul sau ce reactii alergice pot provoca.
    Pt ca nu citesc! Sau din ignoranta. Sau din incredere oarba.
    Nu va mai grabiti sa etichetati. Mereu sunt 2 versiuni ale aceleiasi povesti.

  • Acestei Del Pupo îi adresez următoarea urare, à la Florin Piersic: ”Să-mi giugiulești bârzoiul!” ?

    • Respect,să ne giugiulească bărzoiul tuturor celor cu capul pe umeri,nu am mai răs ca acum,felicitări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *