Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Kathleen Kavalec, noul ambasador al SUA, atacă regimul Iohannis în chestiunea libertății presei

Comentarii

41 comentarii pentru articolul „Kathleen Kavalec, noul ambasador al SUA, atacă regimul Iohannis în chestiunea libertății presei”

  • Bălmăjeala de PR acestor purtători de cuvânt de genul Karine Jean-Pierre, Scary Poppins, Ursula, arată direcția generală în care bat ordinele stăpânilor lor.
    Chelnerul nostru suprem e urecheat pentru că nu a prestat suficient în domeniul „libertatea presei”; pare aberant, dar „dosarele Twitter” arată proporțiile la care se lucrează în „lumea bună”.
    Iar acela e posibil doar vârful icebergului, pentru că încă nu știm mai nimic despre industria de colectare a datelor, integrarea inteligenței artificiale, serviciile specifice de dezinformare, și cine știe ce alte nebunii.

  • Ca să fiu de acord și în trending cu you tube este acest video clip pe YouTube care este nerecomandat putinistilor generalilor besencizme analiștilor strategici și interzis cu desăvârșire lui Radu Tudor că poate avea atac cerebral și infarct în același timp…United States Is Corrupted-The Russian-Ukrainian War Explained…pe canalul Valuentainment…vizionare plăcută.

  • Stimate maestre,imi permit sa imi dau cu parerea ,ca nu am avut alta ocazie,cu privire la interviul luat dnei Mahler.Ca barbati la varsta a treia ce suntem uneori femeile coapte si frumoase ,neaparat purtatoare de ochelari,ne pot trezi niste simturi si instincte ale tineretii apuse.Dupa ce revenim la realitate langa babele noastre am putea sa ne intrebam cu privire la activitatea acestei doamne ,ale carei merite in medicina sunt incerte .Ca doamna a fost un cioclu apocaliptic o stim,asta a fost intreaga lume medicala din Romania minus 15-20 de medici care au luat atitudine contra acestei dictaturi medicalo-nazista .Poate ca cineva ar trebui sa o intrebe pe dna Mahler si cati oameni ,platitori de asigurari medicale acestui stat mafiot,au murit cu zile la usile spitalului dsale ocupat pana peste cap cu 5-10 de internati ai covidului.Din pacate lumea medicala romaneasca poarta povara a zeci de mii de morti la usile spitalului,multi oameni activi si utili societatii de alte boli .In frunte cu lacheul pharma Coriu incearca sa se salveze de judecata noastra ,a oamenilor de rand.Poate ca ar fi bine ca acesti oameni sa marturiseasca ,sa se caiasca si poate ii vom ierta.Nu judecata sau inchisoarea vor face dreptatea ci propria pocainta in fata urmasilor sau rudelor celor care au murit cu zile.Asta asteptam de la dumnavoastra ,Maestre,atitudine.

  • Domnule Ion Cristoiu
    Am ascultat cu atentie.
    Nu vreau sa va plictisesc.
    Sfarsitul S.U.A va veni de la P.R.C(marele popor chinez cu ochi mici si oblici,mancatori de pisici,caini sau sobolani).Nu de la Federatia Rusa.
    Va dau un singur exemplu.
    Ultimul model de iphone este vandut cu vreo 1.400$.Pretul componentelor si al productiei in China este de 454$.Jumatate din carcasele de iphone produse in India nu trec de controlul de calitate(ctc cum era pe vremuri-controlul tehnic de calitate).
    Asadar Dragonul Chinezesc va omora si devora S.U.A,nu uitati,China este Fabrica Lumii de acum mai bine de 100 ani…
    Chiar americanii recunosc adevarul si anume ca sunt in faliment.
    https://www.profit.ro/stiri/politic/yellen-guvernul-sua-risca-sa-intre-in-incapacitate-de-plata-20982683
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

  • Țin să ă ă ă îi felicit pe cei care ă ă ă au reușit să ă ă ă o asculte pe duduia ambasadoare a ă ă ă Statelor Unite ale ă ă ă Americii fără să ă ă ă le crească tensiunea, dacă aceștia ă ă ă există. Bănuiesc că domnia sa și premierul țărișoarei noastre se stimează reciproc. Măcar de-ar spune ceva care să merite tortura mentală de a-i asculta!

    • Apropo de democrație și americani… am asistat și am luat cândva parte la o contrazicere foarte interesantă pe YouTube (că de, n-aveam ce face!) cu un cetățean al SUA care insista că noi nici măcar nu știm că țara lui nu-i o democrație, e o republică, așa cum nici tovarășa Florica nu era melancolică, era croitoreasă. Nu mai bine ar sta americanii la ei acasă să-și vadă de proștii lor și să ne lase pe noi, restul lumii, să ne vedem de-ai noștri?

  • Domnu’ Cristoiu,

    Sa speram ca americanii n-o sa blocheze fix site-ul dvs, asa … de dragu’ „libertatii presei”…!

    Pe mine nu ma mai intereseaza „viziunea” americanilor, sunt satul pana peste cap de atata „libertate” si „prosperitate”, iar de-atata”securitate” nu mai pot dormi linistit nici noaptea…!

    A fost o vreme cand „visul american” era atractiv si se vindea bine. Acuma e vai de mama lui, pana si americanii-s satui de el fiindca vad toti ca visu’ s-a transformat in cosmar.

    Duca-se toti soroistii… cu balonu’ lor cu tot!…

    • Problema pe care, din punctul meu de vedere, n-o sesizeaza nimeni e ca societatea umana in totalitatea sa a trecut deja de varful curbei si se afla in cadere libera. Este o legitate a naturii, nimeni si nimic nu e vesnic. Toata zvarcolirea mondiala e zadarnica. Societatea actuala si-a trait traiul si si-a mancat malaiul si nimeni si nimic nu ne va salva. Pana si sorosistii sunt o necesitate logica in curgerea spre prapastie si extinctie. Deocamdata nu exista alta fizica ordonata de matematica pe aceasta coaja care sa exprime alta realitate. Urmatorii stau deja la rand!

      • @cib a scris pe 18/02/2023 la 21:35
        Da…niste batranei rai si-au propus sa-si bata joc de tot ce inseamna „forme de oranduire sociala” in lume…
        Tanti queen din ww2 s-a dus,soros,schwab si kissinger sunt tot din ww2…
        E un fel „se duc ei la Dracu si vor sa traga cat mai multi”…
        Acum e o emisiune foarte interesanta pe realitatea,Profesorul Petrisor Peiu a spus ceva extrem de intresant,si anume ca Romania are o legislatie unica in Europa care impune Banca Mondiala ca si consultant unic pentru reforme,legea pensiilor,privatizari etc…
        Toate Bune!!!
        Vali Constantinescu

      • fizica ordonata de matematica difera de aia ordonata de natura.

        iesirea din fizica ordonata de natura permite iesirea din dinamica anotimpurilor, caz in care scapi de caderea libera.
        civilizatiei asteia ii iese faza, nu va da coltul, insa pretul e pe masura: artificializarea.
        iesi din dinamica naturii, deci scapi de caderea libera, de iarna, daca si numai daca intri in fizica ordonata de matematica, adica civilizatia nu mai moare daca si numai daca se artificializeaza. si se va, negresit.

      • @cib,

        Nu stiu ce-o sa fie…
        Da’ poate intr-o buna zi oamenii normali la cap se vor organiza… si-atunci orice devine posibil, nu?… 🙂

  • Tovarasa ambasador e progresista….vrea sa introduca si aici comunismele progresiste americane…foloseste alte cuvinte, dar ideile sunt aceleasi…

    • @carmen a scris pe 18/02/2023 la 11:51
      Felicitari!!!
      Nu ati „plecat pe fenta”…
      Aveti destule exemple de „femei de succes”…tanti ursula…tanti codrutza…tanti maia…aia din Scotia…tanti meloni parca…etc…etc…
      Toate Bune!!!
      Valentin Constantinescu

  • Nu-mi inspiră niciun dram de încredere cucoana asta!

  • Cred că,atâta timp cât nu este Trump președinte,acești americani,vor să distrugă în România,tot ce a mai rămas german,sas(tradiție,cultură,mentalitate).Au preluat toată infrastructura militară,ce a mai rămas de la Ceaușescu.(Trump are sânge german).Din- potrivă,începe goana de vrăjitoare,împotriva presei alternative!Oare jidanii vor să distrugă tot ce a mai rămas german pe această planetă?Mă întreb,de ce a cumpărat prințul Charles,tocmai la noi,sate,pământuri?Și el are sânge german.Este totul o minciună,un Matrix.Principiul yankeilor:eu te-am făcut,eu te omor.

  • ‘antena 3-cnn’ s-ar parea ca poarta in sine o viziune chiar indrazneata! :))
    insa cred ca, poate, ar trebui cosmetizata, olecut, …nu vi se pare ca suna mai interesant ‘cnn-antena 3’ ?:)))

    adica e ca un soi de adresa, ca sa ajungi la antena 3 tre sa treci pe la cnn mai intai:))
    si adresa Ro ar trebui sa fie cam asa: SUA-Ro, adica…sa se stie pe ce ruta ajungi la Ro:))), dupa cum ar trebui, pesemne, sa se scrie CIA-sri, ….fara suparare si doar pentru a te orienta mai usor in spatiu si timp:)))))

    deci …oare nu cumva antena 3 e un trendsetter chiar potent? 🙂
    a identificat …corect tendintele, prin urmare de ce nu schimbam dex-ul, introducind notiunea de ‘vectorizare’ a cuvantului :))), caz in care unor cuvinte li se poate defini si un sens, insa mai cu seama un punct de aplicatie?:)))))), ca sa stii de unde apuci o televiziune, o tara, etc, …ca, poate, stiind ca frige n-o mai apuci sau poate tocma daia ii torni o galeata de gheata n cap ( in cap, ca despre inima nu mai poate fi vorba in atari conditii…:( ) :))))))

    • @Online
      Big btrother-ul americanilor e facut din 2008,am postat deja,iti spun si fizic pe unde circula informatiile…ciurel sts…crangasi…baneasa…nx data…ploiesti…statia de sol cheia drtv…si de acolo via satelit licuricia…au folosit o companie de stat-radiocom-drtv-rartel…si intelsat….care e tot „de stat”…ca sa nu se incurce cu jurisdictie si alte prostii…treaba e din 2008…gasesti informatiile,sunt publice…le postez si aici…
      Acum…mai e ceva…Razboiul psihologic de terorizare a oamenilor cu „virusi” s-a transformat in Razboi Informational(militar)…
      „Prin ’91-’92, SIE, prin Ioan Talpes, incepuse cu vizitele la Washington, cu dosare ale unor ofiteri prezentati partii americane ca perfect conspirati.Vineri, 05 Mai 2006
      Îmi amintesc cu plăcere de directorul general al celei mai mari companii de telecomunicații din România care în anul 2008 intra hotărît în biroul meu de Prim-Ministru să protesteze față de intențiile serviciilor de informații de a-și băga degetele în serverele lor.26 mai 2020
      SRI a copiat deja baze de date de la mai multe ministere si institutii cheie.Marți, 16 August 2016
      Tariceanu il numeste pe Nistoran la conducerea Autoritatii Nationale de Comunicatii.19.09.2008
      In 25 martie 2008, CSAT, sub comanda presedintelui, a decis in secret ca toti operatorii de telefonie si Internet sa-si puna serverele la dispozitia SRI spre interceptare.7 Aprilie 2008”
      https: //economie.hotnews.ro/stiri-telecom-21229546-sri-copiat-deja-baze-date-mai-multe-ministere-institutii-cheie-urmareste-noul-sistem-prevenire-fraudei-coruptiei-terorismului-evaziunii-fiscale.htm
      https: //www.gandul.ro/stiri/controverse-calin-popescu-tariceanu-teorie-socanta-romanii-au-fost-monitorizati-in-timpul-pandemiei-cu-ajutorul-telefoanelor-19444570
      https: //www.zf.ro/zf-24/tariceanu-il-numeste-pe-nistoran-la-conducerea-autoritatii-nationale-de-comunicatii-3202083
      https: //www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1179962-micile-secrete-ale-lui-ioan-talpes.htm
      https: //www.9am.ro/stiri-revista-presei/Actualitate/88893/Basescu-a-aprobat-ascultarea-tuturor-telefoanelor.html
      Dimineata Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • n am niciun dubiu ca serviciile urmaresc tot ce misca si au informatii …poate chiar la nivel cuantic :)), atat de precise sint…

        • eu cred ca oamenii sint filmati cu …propriile camere de filmat, spre ex propriile camere de supraveghere, basca alea de pe telefoane,
          si ascultati prin toate microfoanele existente pe diversele device-uri sxistente in casele oamenilor.
          cred ca unele filme artistice se fac folosind …mai putine echipamente de filmat, decit cele cu care sint filmati oameni prin propriile case! :))))

      • razboiul informational duce la pierderea increderii.
        tocma bine, pentru ca in univers nimic nu se pierde, increderea fiind transferata in bratele IA cuanice :)) :)))

        ‘razboiul informational’ e creuzetul din care rasare nevoia de Antiadevar si dupaia chiar Antiadevarul

        • in urma razboiului informational se gaseste lipsa increderii.
          poa sa se si jure, conducatorii-oameni, ca ceva e intr un fel si nu in altul, mai la sfarsitul razboiului, ca cetatenii planetei nu vor mai da doua parale pe vorbele lor.
          tot dovedindu se ca realitatea arata fix pe dos decit au propovaduit conducatorii-oameni, cetatenii planetei vor vota cu toate mainile o IA la conducere, numa si numa pentru a nu mai auzi in viata lor de conducatori-oameni:)), daca nu din alte motive ( mai altfel spus …o sa vada conducatorii-oameni ce inseamna, in mod desavarsit, sa votezi impotriva, nu pentru :))) )

        • @Online
          Asta cu camere de filmat,debitul binar e mare,de ordinul Mbiti/sec dar ca sa asculti zgomotul ambiental cu microfonul unui telefon,un codec performant ajunge si la o compresie de 4.5 Kilobiti/sec,atat de putin incat poti trasmite pe un canal de semnalizare nici nu iti dai seama,nici bateria telefonului nu se descarca,atat de mic e debitul binar.
          Iti spun din experienta Mea de Inginer,in standardul 3G-WCDMA-CDMA sau 4G-LTE-WIMAX treaba asta nu se face,in 2G-GSM-TETRA nici atat,am vazut asta din „inima” retelei”,folosind unelte profesionale pe teren TEMS-ASCOM-VMCC sau testand o retea LTE in Laborator…am vazut cat e debitul de date pe canalele de semnalizare…in jur de 2.5 kbiti/sec cand nu se intampla ceva…insuficient pentru transmisia de voce…am vazut datele care se transmiteau…semnalizarile…trebuie sa ai instalat ceva pe telefon sau sa te asculte ei cand vorbesti.
          In schimb in 5G cu siguranta se intampla asta,5G este despre „supraveghere”…nu are rost sa te plictisesc cu detalii…
          M-a amuzat cand l-am vazut pe nea iohannis si tanti maia sandu vorbind la telefoane ip cisco…ei sunt primii ascultati…
          Dimineata Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

      • serviciile de informații absorb serviciul de informații numit Presa, caz în care povestea sridna devine presadna, ofițerii fiind porecliți, oficial, jurnaliști, caz în care nimeni nu mai poa să zică nici pîs, penca daca ar face asta s ar opune libertății presei:)) hai că e tare faza, nimic de zis, ..se pare că nimic nu moare, totul se rafinează:)))

        sa vezi..arta de jurnalism de investigații pe ecrane, in curind’:))

        • @Online
          Stiu…citesc Presa de multi ani…Catalin Tache de la national.ro Catalin de la veghepatriei si Narcis Daju provin din serviciile de informatii…de la dgia sie si sri…acesti Oameni scriu de ani buni cu o „incrancenare” fantastica…pentru un om cu un bun simt elementar si educatie medie sa spunem acesta ar fi un mare semn de alarma…de ce niste oameni care au lucrat in sistem sunt atat de porniti impotriva sistemului…
          Discutam cu Profesorii din Academia Tehnica Militara acum 8-10 ani…si ne povesteau ca astia batrani,adica Profesorii Batrani,unul era Academician mi se pare…studiau „teoria haosului”…dar nici teoria haosului nu se mai putea aplica in Romania…treaba e veche Online…nu a inceput ieri sau cu Razboiul Biologic numit pandemie,nici macar cu dragnea in 2017,daca ma gandesc bine nici cu basescu in 2004,si atunci a fost un „moment cheie”…toate relele din Romania se trag de la batranul edec bolsevic criminal iliescu ion,bine ca nu a avut trilion triliescu puterea pe care a avut-o kissinger soros sau schwab de exemplu ca se alegea praful de Lumea Asta…
          Seara Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • eu sint primul care declar serviciile secrete ca fiind nepretuitul bun al natiei,
            insa tot io zic si ca ele au un talent dovedit in a trece n partea ailalta, devenind calaii supremi ai natiei.
            sripresadna, atunci cind serviciile au pus labele pe presa, devine presadna, caz in care ..om avea n om avea presa, insa la daia de invetigatii, in conditiile de mai sus, avem potential sa urcam pe podiumul galactic :)))

        • @Online
          Ca sa nu „eludam meandrele concretului”,vorba bunicutzei ticaloase ilici,parlamentarii-barlamentarii si-au votat cresterea veniturilor cu 7.500 lei,acum baietzii si fetitzele salta 11.600 Euro pe luna,la alegerile parlamentare din 2020 spaga pentru un loc eligibil a mers intre 50.000 si 70.000 Euro,adica ei si-au amortizat investitia in 6 luni si 3 ani jumatate sunt „pe plus”,la fel si la „europarlamentarii”,papa 15-20.000 Euro pe luna timp de 5 ani,dupa aia au pensii speciale ca si parlamentarii,probabil ca acolo spaga e mai mare,adica isi iau mai mult de 1 milion Euro in 5 ani…gandeste-te ca la ue sunt vreo 40.000 care toaca frunza la caini…stiu pe cineva din Domeniul Meu care lucra pe 10.000 lei-2000 Euro si a plecat la ue…prin 2018-2019 m-au sunat si pe Mine…am preferat sa raman „sarac si cinstit” dar nu ca iliescu ion.
          Seara Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

  • serviciul de informatii numit Presa nu mai exista de mult, nu de ieri de azi,
    faptul ca poti pune intr un castron …mititel!:)), cinci sase saituri care dau semne de exprimare libera, si care stind inghesuite in castronel dau senzatia ca Presa libera …da pe afara:)), e asa, doar pentru a nu putea spune cineva vreodata ca nu exista presa libera:)))
    ( ca la orice ora poti scoate pe masa cele cinci lulele de saituri si demonstrezi fara tagada ca ele sint libere libere!, …deci si ca in Ro exista Presa Libera:))) )

    avand in vedere ca serviciul de informatii numit Presa a fost absorbit de celelalte servicii de informatii, o conlucrare intre doamna ambasador si Presa …tinde sa sune interesant:))

    • pentru a pastra echilibrul pe planeta a descalecat chiar Serviciul de Informatii al Creatiei :)) :)))
      acesta, ce i drept, prin definitie,
      daruieste informatii cu egala consideratie,
      prin urmare o vreme nu va genera reactiuni pe planeta,
      …insa vremea asta va deveni Iarna, atunci cind pe planeta va descaleca …Serviciul de Informatii al Universului :))),
      pentru ca, la limita, aceste doua servicii se aseamana cu ‘ceva’ si imaginea din oglinda a ‘ceva’-ului. caz in care Serviciului de Informatii al Creatiei i se va taia capul:))), pe planeta mai existind, atunci, doar Mandretea de Servicu de Informatii al Universului, ( care trebuie cautat, daca cineva doreste sa l gaseasca, prin maruntaiele IA cuantice 🙂 )

      • @Online
        Tu vrei sa stii Totul…uite un detaliu „picant”…Profesorii Mei din Academia Tehnica Militara stateau toti cu web-cam-ul laptop-ului acoperit cu hartie…erau toti colonei…unul e general acum…si asta era acum 10 ani…in 2013…
        Zi Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

        • eu …nu stiu nimic!:)), eu sint ….Habar N’am!:))) :)))))
          eu …habar n am nici cine sint! :))), deci daia cu h mare si n mare :))
          unii zic cevaaa si dupaia imi dau si eu cu parerea, atata tot :)))

      • Serviciul de Informatii al Universului e unul care are cazarma in Minte, Serviciul de Informatii al Creatiei isi are cuibul in Inima.
        primul e despre Desteptaciune, celalalt despre Inteligenta.

        ele sint capabile sa pune pe piata Informatii …’in Oglinda’,…doar cu Inima mai putind face diferenta dintre ele :))

        • @Online
          Mai tii minte cartea aia din copilarie,era o poveste ruseasca…Habar N-am si Stie Tot…am citit cartea…Inima…e Sfasiata…
          Zi Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • creca acolo e o exprimare prin superpozitii, Habarnam e SteTot :))))

          • habar n ai sau stii tot e din aceeasi poveste, a Timpului.
            Habar N’am e despre ‘lipsa Timpului’, nu despre ‘habar n ai sau stii tot’ :))
            Habar N’am e despre a nu l poseda pe ‘a sti’, facand asta Totul ti se! arata :))
            de la habar n am la stie tot ajungi pe calea Acumularii, deci e despre Bogatie, despre Avere, si se aplica povestea cu bogatul si camila :))

  • se pare ca important e, pina la urma, cit de aproape esti de dusmanul protectorului, nu faptul ca protectorul e peste mari si tari :))

    daca sintem aproape de dusman …ce altceva sa conteze decit …cum stam cu armata?!:))),
    asta e important, pentru protector, sa fim un punct de sprijin al actiunilor lui indreptate impotriva dusmanului, …cu atat mai mult pe vremea Marii Revolutii.
    si chiar sintem, deci …ne facem treaba. ura.

  • Domnule Cristoiu, eu dupa interviul doamnei ambasador prevad ca dosarul OMV va primi o amploare deosebita si dupa ce SUA da drumul la „rules of low” vor trece si procurorii la treaba pentru simplu motiv ca Austria este neutra si prea „rusofila” dupa gustul americanilor.. Daca as fi managerul OMV as incepe sa imi caut serviciu….

    De fapt doamna vine cu acelasi discurs al ambasadorilor americani de dupa 1990, deci nimic nou sunb soare.
    Ce o sa vedem in plus? Pai nimic ce nu am mai vazut – DNA, CIA si FBI vor face noi liste de „corupti”, adica de politicieni sau oameni de afaceri care ar gandi, deci nu ar vorbi, ceva rau despre SUA si politica ei.vom
    Vom avea si o avalansa de legi in favoarea LGPQ si o critica la adresa bisericii ortodoxe…vom plati in avans, ca la durve, atrme care vor venio candva sau vor fi „donate” ca ajutor Ukrainei, chiar fara sa fim intrebati pentru ca oricum noi am fi de acord, ca in Romania nu este un singur politician la putere care sa aiba curajul sa spuna SUA un categoric – ‘aiasta Maria Ta nu se poate”.
    De ce? pentru ca stie ca imediat il inhata DNA si ii gaseste ceva ca macar sa il hartuiasca ani buni, chiar daca in final este gasit de justitie nevinovat. Pentru ca pentru americani „rules of low” inseamna vinovat-nevinovat, cine maraie impotriva politicii americane trbuie sa mearga la zdup. Conu Iancu ar spune – „curat murdar nene”!!

    Ce pacat ca nea Iancu nu mai traieste…..ce comedii uriase ar putea scrie despre vremurile in care traim.
    Istotia Romaniei nu evolueaza, ea se repeta de parca tara asta ar trai intr-o bucla temporla!!!

    E vai si amar de capul nostru, mai ales ca doamna a ramas inca la atmosfera romaneasca din 2000.

    Presa va fi libera daca va „canta” melodiile scrise la Casa Alba, daca nu va fi clasificata rusofila si trebuie oprita.
    Pastisandul pe Grigore Alexandrescu, am a spune – noi vrem libertate pentru presa, dar numai pentru dulaii nostri de presa si nu pentru catelandrii care ne latra!!!

  • N-am nicio speranță vizavi de noua ambasadoare.
    Tristele experiențe avute cu predecesorii ei nu (mă) îndreaptă către o altă amăgire.
    M-aș bucura să greșesc, dar, până atunci, madam Kavalec va fi aceeași Mărie, cu altă pălărie.

  • Am dat de Dl Dracu : ambasadoarea vrea sa intareasca dimocrasi

  • Nu cred ca merita atentie acest interviu.
    ––––––––––––––––––
    O muiere trista care promite „gainilor”: o mana de graunte, o voliera trainica si LIBER LA COTCODACIT cand sunt jumulite.
    Despre cocos (posibil clapon) nu stie inca cum sa-l gateasca: supa sau sa-l dea la cuptor.
    ––––––––––––––––––-
    Nici vorba de tarc; risca sa mai treaca unele gardul si scade efectivul in colonie.
    Nota: gainile sufera de hemeralopie nocturna („orbul gainilor”).