Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Klaus Iohannis a anunțat că s-a pus cruce revizuirii Constituției

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis a anunțat că s-a pus cruce revizuirii Constituției”

  • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Foarte bune, obiective și pertinente opiniile dumneavoastră, Maestre ! România este foarte mult și foarte bine implicată în politica externă , după spusele lui Klaus Johannis, mai puțin în politica ei internă ! Foarte trist…Dar adevărat ! Penibil a fost și că liderii care au participat la Summit-ul NATO au venit cu soțiile ! Era nevoie ca soțiile acestora să se implice în politică ? Firește că nu ! Dar ,trebuiau doamnele să fie plimbate și ținutele lor să fie băgate în seamă ,admirate, de întreaga Europă și de întreaga lume ! Așa și cu Ana ,fiica lui Mircea Geoană ! Trebuia cumva să iasă ea în evidență că este „Fata lui Tata „! Un jurnal video de excepție, foarte frumos și foarte interesant, superb , Maestre ! Vă mulțumim !

  • dorintele se implinesc.
    e Lege in Univers.

    peste mii si mii de ani sau poate ca in timpul lui Planck, insa ele se implinesc.

    ce i drept, ele se implinesc in mod absolut, atunci cind se implinesc, chiar daca au fost manifestate in mod relativ.

    deci ce stim noi despre ‘dorintele’ manifestate pe vremea razboaielor mondiale?
    stim ca se vor implini!
    negresit!
    si chiar faptul ca unele dintre ele mai aveau olecut, doar, pentru a se implini, ne povesteste despre felul in care vor arata acestea, atunci cind se vor implini.

    prin urmare Istoria Trecutului ne povesteste despre Viitor mai cu seama prin dorintele care s-au aratat la fata, insa n-au reusit sa se nasca!,
    nu doar prin dorintele care s-au implinit deja, unele dinrte ele devenind o temelie pentru urmatoarele…

    Dinamica Dorintelor este legata ombilical de ISTORIE, deci de ambele superpozitii ale acesteia, Istoria Trecutului si Istoria Viitorului

  • N-are nicio șansă Geoană să fie președinte. Curios e că respectabilul nu avea bani să-și cumpere apartament și se agăța de o locuință RAPPS dar a avut pentru studiile lui fiică-sa în USA. Să nu-mi zică nimeni de burse că nu-l cred. Fata lui tata nu se putea dezice de grandomania familiei și a trântit nuca în perete la A3. Marea majoritate a tinerilor școliți și care muncesc din greu în România sunt scufundați în rate.
    Are șanse Tăticul la președinția României mai mici decât unul care n-ar candida!

    • Daca stapanii il vor, va fi. TOATE „alegerile” din RO au fost masluite. Acum sistemul e perfect, voturile sint „numarate” de o unitate militara. Pentru cei care inca mai viseaza reamintesc ca militarii, prin natura profesiei, asculta doar de ordine. Case closed.
      Cine nu crede sa se uite la „alegerea” primarului sect. 1. Daca in ciuda dovezilor filmate un kkt de primar de sector nu poate fi demis si nici macar anchetat ce mai batem apa in piua.

    • P.S. Si ca sa va risipesc emotiile electorale, viitorul presedinte nu va fi Topaila ci Ciuca. Pentru ca nu meritati mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *