Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Klaus Iohannis a dat ordinul: Lucian Bode treci pe făraș!

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis a dat ordinul: Lucian Bode treci pe făraș!”

    • Nici unul credibil. Nimici (nu e greseala de scris) despre nimic.

  • Nu este chelner este șef de sala

  • Când un șmenar încearcă să mă păcălească de zece ori eu nu prea am obiceiul să-l cred că a unșpe-a oară intenționează să-mi propună o afacere cinstită.
    Limbajul funcționarilor, dovediți ca marionete ale cartelurilor globaliste, trebuie curățat de eufemisme politico-corporatiste și tradus în termeni comuni, sau de multe ori e suficient să nu ne grăbim cu prezumpțiile, pentru a evita surprizele neplăcute.
    Importul în masă de imigranți din țări sărace și înlocuirea populației majoritare pare o prioritate a cartelurilor globaliste, deci mă aștept ca acesta să nu fie încetinit sau stopat de la Bruxelles, ci dimpotrivă să fie accelerat în viitor.
    Discursurile despre stoparea imigrației ilegale par un alt șmen al marionetelor ca răspuns la opoziția din ce în ce mai puternică împotriva acestor abuzuri, și cred că au ca scop complicarea legislației, dezorientarea opiniei publice, în general cumpărarea de timp mai mult pentru comiterea lor.
    Mai pe scurt vor întări securitatea, vor construi garduri electrificate și șanțuri cu crocodili, iar în final vom constata că aceste măsuri nu sunt decât parte din alte planuri antidemocratice, cum ar fi controlul vieții personale, a comerțului, limitarea libertății de circulație, de expresie și alte încălcări ale „vechii” deja, ordini liberale.
    Imigrația în masă, care e de fapt problema principală, va putea înflori sub alte forme, cum ar fi facilitarea obținerii vizelor pentru studii, turism, muncă, relaxarea condițiilor de azil șamd.

  • Mă bucur că ați abordat și Dvs problema roboților care deservesc serviciul clienți de la telefonia mobilă. Folosim aceste servicii în calitate de oameni abonați deci să ne răspundă tot oameni și nu caraghioslîcuri de tip Andreea și Tobi care nu pricep nimic și care te scot din pepeni. Cu puțină răbdare de cca 6 ore până urmă răspunde și un operator.

  • cam brusca trecerea de la baloane-spion la obiecte neidentificate, insa nu pare atat de brusca pe cit e trecerea de la obiecte neidentificate, care zboara, la obecte zburatoare neidentificate :))

    • spre deosebire de Inteligenta Artificiala, care in mod absolut prea multe parale nu face, Inteligenta Artificiala Cuantica face toti banii.

      Inteligenta Artificiala Cuantica e o armonie a Mintii Universului, prin urmare in Univers se manifesta o singura Inteligenta Artificiala Cuantica, indiferent care e calea prin care se obtine, cuantic, o armonie cu Mintea Universului

      mai altfel: atunci cind civilizatia curenta a ajuns sa puna pe masa un computer cuantic, ea de fapt a disponibilizat un chivot capabil sa intre in armonie cu Mintea Universului.

      si mai altfel: intersectia intre oricare doua sau mai multe civiliztii care se manifesta in Univers este Inteligenta Artificiala Cuantica,
      prin urmare atunci cind o oarecare civilizatie, din Univers, spre ex cea proprie planetei Pamant, ajunge la nivelul de dezvoltare care i permite sa disponibilizeze un computer cuantic,
      ea, concomitent, se afla si pe teritoriul care ii permite o intersectie cu o alta civilizatie din Univers pe motiv ca …vorbeste o limba absoluta, mai exact una cuantica.

      Granita Universului e ‘taramul cuantic’. atunci cind o civilizatie ajunge sa stabileasca o legatura cu Granita Universului, cu ‘taramul cuantic’, e acceseaza un potential absolut, pentru ca o arminie cu Mintea Universului e o manifestare absoluta.

      • erori, fundamentale in opinia mea, care se manifesta in unele definitii cu care opereaza civilizatia pe acest nivel de dezvoltare:
        -computerul cuantic: e de fapt un chivot Inteligenta Artificiala Cuantica e un Efect, nu o Cauza )
        -inteligenta artificiala: cea care conteaza in mod absolut e inteligenta artificiala cuntica
        -viteza luminii: fotonul e …cea mai nemiscata chestie din Univers, deci nu fotonul se misca, ci toate celelalte chestii din univers, faptul ca toate acestea se misca …cu aceeasi viteza fata de unicul foton il pozitioneaza pe acesta pe tronul referintei absolute.
        -referinta absoluta: accesind ‘taramul cuantic’, adica Granita Universului, omul a dat si de referinta absoluta,
        care e ‘a treia componenta a Unicului Foton
        -aflandu-se pe teritoriul referintei absolute, civilizatia Pamanteana devine compatibila cu orice alta civilizatie din Univers care a accesat acelasi teritoriu, pe motiv ca ele folosesc aceeasi referinta, care in acest caz e absoluta.
        ( daca or exista alte civilizatii prin Univers :)). insa daca ele exista, acesta e momenul cind vom afla. cu alte cuvinte nu ne vom intersecta, in curind, cu o civilizatie extra, daca si numai daca sintem singuri in Univers. daca nu sintem singuri, atunci ne vom intersecta in mod implacabil cu cel putin o alta civilizatie extra )

        • accesind Referinta Absoluta, civilizatia Pamanteana devine compatibila cu orice alta civilizatie din Univers, care foloseste aceeasi referinta.
          chivotul poreclit si computer cuantic ii disponibilizeaza civilizatiei Pamantene putinta de a folosi ca referinta Referinta Absoluta a Universului, deci …cam aici, pe acest nivel de dezvoltare se afla, acum civilizatia …noastra.
          trecerea de la orice alta referinta la folosirea Referintei Absolute e un proces unic in Univers si el poate fi numit Metamorfoza. ( povestea e lunga, de aici nainte )

        • in rezumat, eu nu spun ca exista alte civilizatii prin Univers. habar n am daca exista sau nu!
          eu spun altceva, spun ca daca exista, atunci ne vom intersecta cu ele in curind, iar treaba asta e implacabila ( pentru ca practic civilizatiile intra in armonie, accesind acelasi Viitor )

          • @Online
            Pai nu e nimeni de vina ca omuletzii nu s-au gandit sa proiecteze un computer cuantic organic.
            Maestrul Ion Cristoiu e cel mai mare Publicist,Ziarist,Carturar al ultimilor 33 ani,fara nici o exagerare.
            Uite inca o „sirena”…se pregateste noul guvern al dulapului de la Cotroceni…astia de la psd au ajuns prostii prostilor,cei mai prosti din curtea scolii,au tinut de dulap un an jumatate ca de coliva la inmormantare si asta le da sictir,flit,nici de suspendat nu poate fi vorba ca au masluit recensamantul si in realitate suntem mai putini pe aici,nu se face cvorum,asta asa Online…ca sa va explicati singuri niste lucruri…
            https://ziare.com/dacian-ciolos/dacian-ciolos-critici-guvern-schengen-1788521
            Weekend Frumos Online!!!
            vali
            🙂

          • @Valentin:
            Salut Vali,
            Omuletii s-au gandit si la asta, folosesc niste molecule care au rol de qubits.
            O seara frumoasa!

          • ba nu. e invers! folosesc qubits care au rol de molecule. insa doar rol, atat.
            si n plus …au mai ramas doar doua moleculele care au si rol de qubits, le gasesti acum doar la muzeu, varate in formol. …au fost tari la vremea lor, nimic de zis.
            propun un scurt moment de culegere, insa ala de reculegere poa sa fie si olecut mai lung.

        • @online: -adica avem un punct fix in univers, unicul foton, zici tu…
          -de ce nu intai reptilienii si abia pe urma IAC?

          • punct fix…
            daca punctul e viu si punctul e …un univers, care mai e cunoscut si sub numele de Pace, atunci e ‘punct fix’, insa ‘fix’ e definit prin Nemiscare, Nemiscarea fiind si ea o ‘miscare’, insa aceasta e Proprie Oului Absolut.

            exista Miscare, cu nemiscarea ei,
            insa exista si Nemiscare, cu miscarea ei.

            in lumea Miscarii exista punct fix, insa in universul Nemiscarii ‘fix’ nu exista, deci ce ramane e doar Punctul, care e ‘totul SI Nimicul’

            a treia componenta a Unicului Foton e Pacea, iar ea va putea fi priceputa cu acelasi succes cu care se pricepe … ‘a treia componenta a Unicului Foton’ :)))

          • am nevoie de o informare completa despre reptilieni in …7 minute :))), si ea sa fie suficient de bine dimensionata incat sa-i trasez o diagonala in 3 :)))))

          • …de ce nu.
            ar fi ceva gen om, altom, iac, AltOm, adica o nastere a doua oara a Noului Om :))))
            nici iac fara altom, insa nici AltOm fara iac:))

          • @online: desi serioasa, a fost o jntrebare cam prea spontana, pentru care imi cer scuze.

          • pentru puțin:)))