Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Klaus Iohannis a primit ordin să scoată UDMR de la guvernare

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis a primit ordin să scoată UDMR de la guvernare”

  • Și romanul Johan a aprobat,sec:Da ,stapanilor de la Bruxelles ! Da,stăpâne de peste ocean! Vom găsi imediat pretexte și măsuri ca sa îndeplinim ordinul.Trăiască globalizarea națiilor și a raselor! La dispoziția domniilor voastre ! Servim… Patria?!

  • l-ar baga pe aur ,nu e problema!
    (si pnl si psd si-au dat m.u.e reciproc,
    a fost muea de aur)

  • Ce trebuie luat in discuție aici este faptul ca dreptul la dubla cetățenie al etnicilor maghiari a liderilor UDMR a oficialilor acestui partid fac greu de disociat intre juramintul fata de statul maghiar și cel fata de statul roman
    Practic nici un maghiar din Transilvania nu a jurat nimic fata de statul roman
    Prin naștere ei au capătă cetățenia
    Fata de statul maghiar pentru a capătă cetenia trebuie sa parcurgi niște pași și in final sa JURI credință
    Toți etnicii maghiari au jurat
    Toți liderii maghiari au jurat
    Toți miniștrii maghiari din guvernul României au dubla cetățenie si au jurat credință statului Ungar
    De aici in opinia mea pleacă problema

  • @Online
    Nu doar ca sunt numarati inventariati invatatati TOTI cu familiile lor,copii lor masinile lor,casele lor,anturaj,absolut tot…dar sunt si fotografiati…sunt liste facute cu cei din „servicii”…Eu…nu ma ocup de asa ceva…altii…insa da…
    Cat despre iohannis…Sper ca v-ati lamurit

  • @sorinarges
    In ultimii 6 ani peste 50% din cei 30.444 sau 55.000…lucratori din serviciile secrete au plecat,in special cei de la baza,functii executie.
    Pe linkedln sri e dat cu 10.000-15.000 angajati.sie are vreo 3.500.spp vreo 1.500.sts cam 2.500.dipi si dgia in mapn si mai.aia de la penitenciare ministerul justitiei sipa sunt 14.000 toti.Sper ca am numarat bine
    „Angajaţii din serviciile secrete, de 6 ori mai mulţi ca Securitatea lui Ceaușescu 30 mai 2016 cotidianul.ro
    Guvernul României a scăpat o informație bombă în proiectul de ordonanță privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice anunțat marți seară.
    Conform acestui DOCUMENT, în urma analizei Flux24: serviciile secrete românești de astăzi sunt de cel puțin 6 ori mai numeroase în comparație cu Securitatea lui Nicolae Ceaușescu.
    Potrivit documentului OFICIAL un număr de 1.219.335 de persoane sunt plătite din fonduri publice, din care 24% în Educație (290.369), Apărare și Ordine publică 21%, respectiv 260.000 de persoane, Administrația publică locală — 203.919 persoane (17%), Sănătate—162.071 persoane (13%), Asistență socială — 110.459 persoane (9%), altele — 30.444 persoane (3%), Cultura — 29.372 (2%), Cercetare — 2.469 de persoane (0,2%).
    O întrebare CHEIE este și ce reprezintă o altă categorie de angajați la stat: capitolul ALTELE din documentul guvernului — 30.444 persoane.
    Domeniul Apărare și Ordine publică se află pe locul doi cu 260.000 de persoane angajate.
    Și aici este BOMBA, scăpată probabil involuntar.
    Acest domeniu indică numărul angajațiilor din instituțiile de forță: ministerele de interne și apărare plus serviciile secrete.
    Conform informațiilor publice, Ministerul de Interne are 130.000 de angajați, iar Ministerul Apărării 75.000, adică 205.000 în total.
    La Ministerul de Interne intră în datele publice menționate și angajații serviciilor secrete, în special celebra unitate Doi și un Sfert. La fel și în cazul angajațiilor serviciilor secrete de la Ministerul Apărării.
    Făcând un calcul simplu reiese că celelalte servicii de informații au un total de 55.000 de angajați la SRI, SIE, STS și SPP.
    În decembrie 1989, toate direcțiile Securității Statului, inclusiv cele de la Interne și Armată organizate în cele 6 direcții ale Securității, aveau un total de 14.500 de angajați.
    Conform datelor publicității marți seară de Guvern serviciile de informații au astăzi LA PRIMA VEDERE de peste 4 ori numărul angajaților Securității din 1989.
    Cu specificarea că numărul angajaților serviciilor de informații de la Interne și Apărare nu sunt publice, dar potrivit unor surse numărul acestora se apropie de 30.000 de persoane și fac parte din cei 205,000 de angajați ai celor două ministere.
    Recalculând: reies 85.000 de persoane de angajați ai serviciilor secrete FĂRĂ cele 30.444 persoane care nu știm în ce domeniu lucrează.
    La un total de peste 85.000 de persoane angajate în serviciile secrete astăzi avem o Securitate de peste 6 ori mai NUMEROASĂ decât cea din 1989.
    În această cifră nu intră informatorii, colaboratorii și ofițerii acoperiți.
    http * s://www.cotidianul. * ro/angajatii- * din-serviciile * -secrete * -de-6-ori-mai-multi * -ca-securitatea * -lui-ceausescu/

  • @sorinarges
    1.Armata nu mai exista.Sunt Doar niste unitati militare cu paznici de fiare vechi.ei le numesc tehnica de lupta.
    2.mai-acolo sunt vreo 5-6 grupari concurente.vreo 4 in politie(ordine publica,circulatie,dipi si dga presupun fiecare clan avand propriul stapan) din ce am identificat,grupul de combinatori reprezentat de arafat,afaceri cu medicamente,achizitii de ambulante,motorina,orice,o alta grupare in jandarmerie.adica ala numai minister de forta nu e.comanda unica-ce-i aia.mai sunt si primarii de sector.in Bucuresti.si-au „tras” fiecare politie personala.ii zice politie locala.nu doar in Bucuresti.Timisoara de exemplu.sau Brasov.sau Cluj.vor da faliment ranger-i personali in acelasi timp cu primariile.
    3.serviciile sunt decimate atat la varf de ani de zile dar mai ales la baza.Daca Vreti Un Model Organizational.Se Descompun De La Baza asemeni usr-ului

  • @sorinarges
    sat deagu si sat leresti din arges
    „iohannis a primit ordin”.nici el nu mai stie cand si de catre cine e papusat.de cei din ue.am vazut o poza cu aia cu colane la gat si asta scos la raport.aici asta cu udmr.psd-ul maghiar.aceiasi petarda inventata de virgil măgureanu(imre asztalos).parca e unu eckstein lovacs.bun.gruparea din servicii.il aveti pe hellvig.are o fetita sara.il aveti pe ciocarlan.asta e divortat parca.il aveti pe ion onisor parca.sat deagu nr 120.il aveti pe pahontu.printre altele ar fi furat banii de la car-ul spp.asa tipa oamenii lui.ar mai fi unul vorneanu.colonel-sifon.dudu ionescu.din perioada emil constantinescu.bine.m-am plictisit de astia ca i-am invatat.si bode are doi copilasi.o fetita si un baiat.si coldea are o fetita.cu astia m-am lamurit.sunt niste unii.aveau informatii dar s-au cam expirat.si Informatia are un ciclu de viata.ajunge la declasificare desecretizare si distrugere.in ultimii ani distrug astia „informatii” in „draci”.de fapt nu sunt informatii”stiri cu caracter de noutate” sunt doar contrainformatii,delatiuni.asadar informatii nu mai au.bani nici atat.iohannis e un personaj expirat.astia din servicii l-au lasat din brate din Ianuarie Acest An.sri de fapt.de asta ciolacu-psd-sri.ranjeste ca hamsterul uneori la putere.ei fiind la putere.s-au gandit sa-l si suspende.doar ca nu merge.oricat il urasc oamenii nu pot face astia cvorum de vreo 9 milioane la referendum.au ajuns sa iasa 6 milioane la vot.Sincer Astept Ziua.cand acest iohannis va invata sa taca.4-5 luni cum facea basescu si iliescu atunci cand isi luau numai suturi.nici capul pe strada nu mai avea curaj iliescu sa-l scoata.1995-1996.2003-2004.basescu.2012-2014

  • Nu va deranjează că ideea de familie e mutilată,ca morala care sta la baza ei e evacuată de un relativism ideologic periculos. Ca libertatea e înlocuita de dogmă, că demografic se pare că programatic vom dispărea ? Adică invocați postura unui martor impasibil al istoriei și toate astea va lasa rece invocând o toleranță fara principii ? Nu, nu cred. Cred că va e doar frica. Sunt un pic dezamăgit, va priveam că pe unul din ultimii oameni liberi rămași pe meterezele gândirii libere. Asta înseamnă că au învins iar intelectuali se retrag in vechile reflexe de supraviețuire. Va rog nu ștergeți postarea aceasta, mai mult, va conjur sa răspundeți, altfel dezamăgirea.va fi enormă. Mă rog, daca un anonim ca mine, rătăcit în lumea asta din ce in ce mai străină, mai contează.

    • @Viorel a scris pe 30/07/2022 la 09:06
      familie dogma demografic par cuvinte mari…ce e familia…celula de baza a societatii ca in comunism sau grup de interese ca in capitalism…
      Cruda Realitate Este ca ne nastem si murim singuri…restul…doar…”matrix de interese”…n-am spus matrice…sa zicem Un Liant Tridimensional de interese…
      Va Supun Dezbaterii Un Subiect Foarte Interesant…Poate Va Lamuriti…Eu…Observator Impasibil Si Rece…Fara Traducere..Easy Words…
      „The origins of marriage The institution of marriage is now the subject of a bitter national debate. How did marriage begin and why?
      How old is the institution?
      The best available evidence suggests that it’s about 4,350 years old. For thousands of years before that, most anthropologists believe, families consisted of loosely organized groups of as many as 30 people, with several male leaders, multiple women shared by them, and children. As hunter-gatherers settled down into agrarian civilizations, society had a need for more stable arrangements. The first recorded evidence of marriage ceremonies uniting one woman and one man dates from about 2350 B.C., in Mesopotamia. Over the next several hundred years, marriage evolved into a widespread institution embraced by the ancient Hebrews, Greeks, and Romans. But back then, marriage had little to do with love or with religion.
      As the Roman Catholic Church became a powerful institution in Europe, the blessings of a priest became a necessary step for a marriage to be legally recognized. By the eighth century, marriage was widely accepted in the Catholic church as a sacrament, or a ceremony to bestow God’s grace. At the Council of Trent in 1563, the sacramental nature of marriage was written into canon law.
      Women won the right to vote. When that happened, in 1920, the institution of marriage began a dramatic transformation. Suddenly, each union consisted of two full citizens, although tradition dictated that the husband still ruled the home. By the late 1960s, state laws forbidding interracial marriage had been thrown out, and the last states had dropped laws against the use of birth control. By the 1970s, the law finally recognized the concept of marital rape, which up to that point was inconceivable, as the husband „owned” his wife’s sexuality. „The idea that marriage is a private relationship for the fulfillment of two individuals is really very new,” said historian Stephanie Coontz, author of The Way We Never Were: American Families and the Nostalgia Trap. „Within the past 40 years, marriage has changed more than in the last 5,000.”
      https * ://theweek. * com/articles * /528746 * /origins- * marriage

  • Bună dimineața! În ritmul ăsta, dacă UDMR iese de la guvernare, guvernul ăsta șubred și fără bani n-are nicio șansă să mai reziste, iar rezultatul va fi ca în Italia. Dacă nu, înaltului i se clatină bine viitorul presupus post.
    Transmiteți un sincer La Mulți Ani dlui Tucă și din partea mea.

  • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Pe această cale îi urăm La mulți ani cu multă sănătate, fericire și mult succes în n întreaga sa activitate ,domnului Marius Tucă ! Nu știu cât de înțeleaptă este această decizie a lui Klaus Johannis, Maestre,dar dacă a primit ordin ,știți cum e la armată „Ordinul nu se discută, ordinul se execută! „, iar noi avem premier militar ! Oare cât timp se va mai căciuli România în fața UE, datorită unor conducători care execută orbește ordinele Europei în loc să promoveze imaginea țării noastre în lume și valorile ei naționale ? Vă mulțumim pentru un jurnal video foarte bun, scurt direct și la obiect, Maestre ! Toate cele bune și un sfârșit de săptămână binecuvântat vă dorim !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *