Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Klaus Iohannis folosește Învierea Domnului ca pretext pentru demiterea Ministrului de Interne

Starea de urgență a fost prelungită cu 30 de zile. Pentru convingerea românilor să stea în casă, președintele a declarat că această măsură (a se citi pedeapsă) „e absolut necesară pentru a ține evoluția epidemiei sub control”.

Nu cred nici măcar o clipă că acesta este motivul real, chiar dacă ar fi adevărat că urmează apocalipsa covidului. Noi, oltenii, nu am acceptat ocupația austriacă nici în urmă cu două sute de ani, nu am cedat nici la alegerile din noiembrie 2019 și cine știe, poate că de aceea inclinăm să nu luăm de bun tot ce spune Klaus Iohannis.
Iată de ce!

În primul rând că actualul Președinte nu dă doi bani pe niciun român, iar afacerea culegătorilor de sparanghel a dovedit exact acest lucru. Dacă vom avea puterea să acceptăm realitatea și anume aceea că suntem conduși de urmașul generalului Konigsegg, atunci vom pricepe că iohanniștii au planificat prelungirea stării de urgență pentru a pune mâna pe puterea absolută să stoarcă fiecare leu din țara asta.

Faptul că alegerile anticipate au fost abandonate, din motiv de coronavirus, nu înseamnă că planul președintelui nu a rămas în picioare, ci doar a suferit o reconfigurare. Pentru reușita acțiunii este esențială ordinea și disciplina sau controlul absolut asupra românilor, după cum îi place directorului SRI. Deci, de fapt, este vorba depre controlul țării și nu al epidemiei sau mai precis este vorba despre controlul asupra PNL.

În scenariul pus la cale de mintea strălucită a strategului Eduard Hellvig a apărut oportunitatea Învierii lui Iisus Hristos, iar acordul Patriarhiei cu Ministerul de Interne a picat exact la fix.
Așa se face că Învierea Domnului a devenit pretextul pentru aplicarea unei lovituri direct în capul premierului, de către oamenii președintelui, prin intermediarul Marcel Vela. Dacă Ludovic Orban l-a demis pe Victor Costache, fără să aibă acordul președintelui, iohanniștii au încercat să facă același lucru cu Ministrul de Interne doar că, pentru moment, nu le-a reușit pasența.

Circul depunerii mandatului de către Florin Cîțu și revenirea norocoasă a lui Ludovic Orban la conducerea Guvernului se prezintă acum într-o altă lumină. Este foarte posibil că iohanniștii au vrut să-i fure partidul lui Ludovic Orban. De aceea, la fiecare ședință de guvern, Premierul îi mai dă câte-o scatoalcă Ministrului de finanțe pe motiv de ce n-ai, bă, bască. Totul pentru că a ezitat să-și depună mandatul, la ordinul lui Orban.
Asta înseamnă că ezitarea lui Florin Cîțu nu a fost întâmplătoare, ci a fost provocată de anumite cercuri de interese din jurul președintelui, iar Ludovic Orban știe asta.

În concluzie, pe neștiute, am revenit la eternul conflict dintre Președinte și Premier, iar Klaus Iohannis și Ludovic Orban nu fac excepție. România poate să ardă cu totul, nu contează nici coronavirusul, important este cine deține puterea absolută să poată fura cât mai mult.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis folosește Învierea Domnului ca pretext pentru demiterea Ministrului de Interne”

  • Un parinte al natiei ortodoxe romane a semnat un act,cu statul roman, ca reprezentant al lui Dumnezeu. Nu pot anula vointa domnului. A anula o vointa exprimata la un moment dat ca reprezentat al domnului este un act de preacurvie. RUSINE BOR.

  • Cam asa e ,cu mici mentiuni,pe alocuri,faza e ca si lui lucovid orban i ar conveni sa se scape de Vela,nu de alta dar ,dupa furtuna coronavirusului ucigas,Vela s ar putea smecheri,si sa zica”eu am dus tara prin furtuna,ca si comandant militar,bine,rau cum am putut,da eu am fost la comanda,cand v ati pitit toti,ia sa fiu eu sef la PNLeu”,nici lu lucovid,si nici lu iohanila nu prea le ar placea treaba asta,iau in calcul si ipoteza asta,cand ma gandesc,de ce il vor astia mazilit pe Vela. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *