Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Klaus Iohannis lansează o nouă iluzie: dacă ne vaccinăm scăpăm de pandemie


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis lansează o nouă iluzie: dacă ne vaccinăm scăpăm de pandemie”

 • @Claudiu Constantin Nicolaescu
  Varianta corecta o putem stabili doar daca discutam liber . Audiatur et altera pars .
  Despre Adevar , G Orwell Ed Polirom 2020 : [ despre razboiul civil din Spania ] „In Spania am vazut pt prima oara art in ziare ce nu aveau nici o legatura cu faptele (85) La urma urmei sant sanse ca minciunile acestea sau unele similare sa devina istorie (88) Iar pt viitor , cum se va scrie istoria razboiului ? Ce fel de documente va fi lasat Franco in urma ? Se va scrie o istorie iar dupa ce vor muri cei care chiar isi amintesc razboiul , ea va fi universal acceptata . Astfel, practic, minciuna va deveni adevar (89)”
  Orice asemanare cu evenimente similare e pur intamplatoare.

 • Muraru reusit sa impuna in CD o declaratie care nu avea nici in clin nici in maneca
  cu realitatea . Istoria va retine declaratia parlamentara , nu “argumentele“ Morgensteinesti pe care s-a bazat . A reinviat retorica Paukerista a anilor ’50 . E ingrijorator sa vezi ca avem ca alesi niste jeguri sinistre care au marsat la facatura aceasta . Vorbele din Rezolutia din Parlament privind antisemitismul aveua ca tinta “tentativa de reabilitare a fascistilor”. Se pregateste inchiderea gurii celor ce vor prezenta opinii divergente la elucubratiile deja cunoscute ce se vor prezenta la 80 de ani de la evenimentele corelate cu intrarea Rou in Campania din Est.

  • Și care este varianta corectă despre acele evenimente?