Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Klaus Iohannis le-a zis celor de la PNL să mențină ușa deschisă pentru negocierile cu USR. USR i-a dat cu ușa-n cap votînd pentru verificarea Averii Președintelui

Ședința de luni, 25 septembrie 2021, a Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului a avut printre punctele ordinii de zi următorul document:

„Grupul parlamentar AUR din Senat solicită aprobarea convocării unei ședințe de Plen Reunit în vederea adoptării unei hotărîri a Parlamentului României cu privire la demararea procedurilor legale de verificare a averii președintelui României. Totodată vă solicităm convocarea legală a președintelui Klaus Werner Iohannis la această ședință.

Temeiul legal al solicitării este constituit de art. 25 din Legea nr. 115/1996 pentru declararea și controlul averii demnitarilor, magistraților, a unor persoane cu funcții de conducere și de control și a funcționarilor publici, care prevede că «Averea Președintelui României va putea fi cercetată numai după încetarea exercitării mandatului, iar pe durata acestuia, numai la solicitarea sa sau pe baza hotărîrii Parlamentului României, adoptată cu votul majorității deputaților și senatorilor. În acest ultim caz, Președintele României poate da Parlamentului explicații cu privire la faptele ce i se impută”.

Pe scurt, potrivit solicitării, Plenul reunit ar fi trebuit să dezbată și să voteze într-o ședință adoptarea unei hotărîri privind demararea procedurilor de verificare a averii lui Klaus Iohannis în virtutea Legii nr. 115/1996. Supusă la vot, propunerea a picat. În Birourile reunite s-a votat astfel:
AUR și USR, Pentru includerea pe ordinea de zi.
PNL și UDMR, împotrivă.
PSD s-a abținut.
Dacă PSD nu se abținea și vota Pentru, după cum era de așteptat, averea Președintelui ar fi ajuns în dezbatere parlamentară.

Din motive care-mi scapă, momentul n-a stîrnit interesul presei. Site-urile și televiziunile de știri n-au binevoit să-i acorde nici măcar un Breaking News. Asta în condițiile în care pe televiziunile de știri constituie Breaking News și dacă o gospodină a cumpărat pătrunjel de la piață.

Și, totuși, cel puțin după părerea mea, momentul din Parlament se constituie într-un Eveniment major al scenei noastre politice și chiar al scenei noastre publice:

1) Verificarea averii unui demnitar înseamnă din start suspiciuni temeinice față de felul în care respectiva averea a fost dobîndită. În Motivarea solicitării scrie negru pe alb:

„Românii sunt nemulțumiți de faptul că nici până astăzi, cel care ocupă cea mai înaltă demnitate în statul român, nu a explicat clar cum anume a dobândit cele șase case dintr-un salariu de profesor, ulterior de primar.”

Însăși verificarea, chiar dacă ea îl scoate pe împricinat fără vină, aruncă o lumină defavorabilă asupra celui supus verificării

2) Klaus Iohannis a avut pînă nu demult șapte ani de mandat fericit. Nu s-a confruntat cu nici o criză majoră internă și internațională. Activitatea sa ca președinte s-a limitat la războiul cu PSD. O întreagă rețea de presă i-a cîntat în strună. Deși a încălcat Constituția, deși n-a dat seamă de niciun Proiect, deși s-a păstrat într-o secretomanie antidemocratică, o mare parte a presei nu l-a tras de mînecă. Pentru Klaus Iohannis această bunăvoință din partea presei a fost un dezastru. Cîntat de dimineață pînă seara, aplaudat cînd făcea tîmpenii, Klaus Iohannis s-a crezut Supraom. Și ca orice ins care se crede Supraom a făcu prostii cu ghiotura. De la un moment dat, începuse să se poarte ca un Monarh absolut. Mai era puțin și începea să vorbească despre el la persoana a treia plural! De la 1 septembrie 2021, cînd s-a ivit suspiciunea că la comanda sa a fost scos USRPLUS de la Guvernare, Klaus Iohannis e ținta unei campanii de presă violente, tendențioase, în multe privințe asemănătoare celei căreia i-a căzut victimă Liviu Dragnea. Aceeași presă care-i lustruia statuia cu limba a început să-l înjure birjărește. I s-a pus la îndoială nu o decizie din 2021, ci toți cei șapte ani de mandat. Tot ce face e primit cu ostilitate. S-a ajuns pînă acolo încît un neica nimeni decorat de Klaus Iohannis ca scriitor (ce imbecilitate!) să amenințe că-i va returna decorația. Fără ca ipochimenul să țină cont că i-a fost acordată de Klaus Iohannis în cadrul concubinajului acestuia cu presa TeFeListă.

În acest context solicitarea AUR e semnul uriașei decăderi a autorității lui Klaus Iohannis. În cei șapte ani de mandat despre averea președintelui au scris doar cîteva site-uri, umplute de scuipat la vremea respectivă chiar de adulatorii lui Klaus Iohannis din Presa militarizată. PSD, partidul atacat zilnic de Klaus Iohannis n-a îndrăznit să lanseze o asemenea propunere. Din două motive:

  • a) Liderii PSD s-au temut de răzbunarea președintelui prin intermediul Sistemului.
  • b) Liderii PSD s-au temut de reacția violentă a susținătorilor lui Klaus Iohannis din presă, din politică, din stradă.

Acum AUR a îndrăznit să lanseze propunerea. Și nu pentru că pe liderii AUR i-ar da afară curajul din casă, ci pentru că ei au intuit un adevăr greu de conceput cu un an în urmă:
Klaus Iohannis s-a prăbușit atît de tare în simpatia publică încît o asemenea inițiativă, dacă n-a fost aplaudată, a fost în schimb consimțită.

3) La vot, PSD, partidul vînat de Sistemul lui Klaus Iohannis timp de 7 ani, Partidul căruia președintele îi proclamase sfîrșitul, s-a abținut.
În schimb, USR, partidul ajuns la Guvernare grație lui Klaus Iohannis, partidul ce se vrea de Centru-Dreapta, a votat Pentru.
Și nu oricum, ci concubinîndu-se din nou cu AUR!
A scris cineva din presa TeFeListă împotriva acestui nou concubinaj, realizat împotriva pînă mai ieri Idolul Dreptei?

Se vorbea în seara lui 25 noiembrie 2021 de un mandat flexibil al lui Nicolae Ciucă, astfel încît PNL să negocieze refacerea Coaliției dintre PNL și USR.
Cică președintele ar fi zis că PNL să lase deschisă ușa negocierilor cu USR.
Votul din Parlament, prin care USR s-a concubinat cu AUR pentru a impune o verificare a Averii lui Klaus Iohannis echivalează cu trîntirea ușii în capul PNL și al lui Klaus Iohannis.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis le-a zis celor de la PNL să mențină ușa deschisă pentru negocierile cu USR. USR i-a dat cu ușa-n cap votînd pentru verificarea Averii Președintelui”

  • Am inteles că dl Crin Antonescu s-s retras din politica pt ca nu a putut sa justifice o vila….Dulapu are 7 parca…sint curios cum va justifica el la DNA provenienta banilor cu care a cumparat casele astea…Ghinion, vorba lui…

  • Clasa politică îşi permite să joace barbut pentru că românii se pot descurca şi fără guvern. Nici nu se simte provizoratul.

  • Haaa, hahah, AUR a mai luat 10 procente!
    Adik a fost o întrebare de nota 10!:)
    Ghinion domnule Iohannis!

  • O familie de profesori nu are din ce sa faca avere chiar daca motiveaza daruri de nunta, iar dupa ’90 mosteniri de la diverse matusi Tamara.
    Trebuia lamurita chestiunea averii personala inca din 2014. Tot de la acea data admin. prezidentiala trebuia sa posteze anual un certificat de sanatate a sefului. Daca de T.Basescu se luau toti jurnalistii, pe actualul nu-l intreaba nimeni nimic.
    Cat despre aliante, in parlament nici nu poate fi vorba, asa ca vor fi alegeri anticipate si o eventuala suspendare a unui personaj.

    • Gabi@
      Cu permisiunea dumneavoastra,bine ar fi sa aveti dreptate dar pe langa AUR,USR mai trebuie sa voteze suspendarea si PSD, numai ca ei nu mai sunt demult ce-au fost odinioara,nu sunt consecventi si se pot razgandi oricand,dupa cum „bate vantul”,dovada votul din parlament conf celor relatate in articol de dl Cristoiu.Pe cei din PSD deocamdata nu se poate conta,mai „vocifereaza”ei din cand in cand si atat.Dl KWJ si ai lui de ani de zile ii face in tot felul cu ou si cu otet,cum spun unii „da cu ei de pamant”apoi cand au nevoie de ei ii „scutura de praf si altele” si-i imbie la „consultari” nu ca le-ar lua neaparat in seama propunerile.

  • Ce sar pe WKI toți foști pupători zemoși:Taxi,Paraschivescu,Dogioiu,Tăpălagă,Irealitatea,digi24+fm,europa fm,rfi,dw etc!
    Șobolanii părăsesc primii corabia care se scufundă ! Rețeaua Soros activata pt procurorii # ce ar putea fi anchetați de SIIJ si pentru salvarea hoților patentati din USR ! USR-rasii nici usturoi nu au mâncat ,nici gură nu le pute ! Ei nu au trecut pe la guvernare,nu au furat nimic,nu și-au pus neamurile sau amantele in CA gras plătite ! Nu sunt protejați de procurori !

  • Parerea mea e cam asa: herr ciolhanis nu mai are credibilitate imediat dupa primele 3 luni din primul mandat.Daca va amintiti, in primul mandat, a tinut-o din vacanta in vacanta,iar inestimata „nevasta mea” isi vintura jupele scurte pe unde o apuca,isi arata fasolea pe sub shepcile alea care-i tineau adunate latzele in timp ce conducea nu stiu ce masina decapotabila pe care ar fi imprumutat-o de la prieteni.Deja al doilea mandat in care a fost inscaunat nea herr asta, il trateaza cu si mai mult siktir decit l-a tratat pe primul, acum vacantele le face pe shest si cind are de mers in alte tari,peste mari,merge cu avion de lux, ca la clasa econimic ii cade rangul…deci nu stiu ce om in toate facultatile mintale ar putea sa aiba incredere intr-un individ pe care nu-l poti asemana nici cu o caricatura,caricatura iti stirneste zimbete, herr te face sa vrei sa-l aduci pe Vlad Tepes inapoi in zilele noastre.Vad ca toti se leaga de „averea” individului asta, pe care e clar ca n-a facut-o din meditatii,aia e o insulta la adresa tuturor profesorilor care au facut vreodata meditatii.Grosul, dupa’89, probabil l-a facut cu aranjamentele alea de care citeam prin ziare, cred ca au fost si reportaje pe aceeasi tema, cu infierea copiilor de catre familii din alte tari.M-a surprins sa vad cum imediat cum a cistigat primul mandat, nimeni nu a mai spus sau publicat o vorba despre activitatea asta a sotilor ciolhanis,din ce-mi amintesc dintr-un reportaj vazut la TV, el=ciolhanis facea intelegerile, ea=coana nevasta in fuste mini facea nu stiu ce traduceri pt actele de infiere….deci lucrau mina in mina cu notari si ce retea mai aveau ei pe atunci.Cum a cistigat primul mandat, totul a fost trecut sub tacere.Asa ca nu am nici un dubiu cind spun ca oamenii nu au avut incredere in individul asta imediat dupa ce a fost „ales”(pus) prima oara pe post de mare presedinte. Am mai spus, si repet, tipu’ are ceva probleme cu mintea, las la o parte educatia(si aia scirtzie in cazul lui chiar foarte rau),dar cind nu reusesti sa legi 2 silabe fara sa te scremi, ba mai esti si presedintele unei tari, inseamna ca mintea ta e mai scurta decit pare. Nu e nevoie sa ma apuc sa insir „dovezi”, e suficient sa te uiti cu ce indivizi si-a facut echipa si scut.Toti alesi pe sprinceana, unu’ mai ingramadit decit celalalt.Toata gashca al carui cap e, si toate spectacolele de prost gust la care am asistat fara nici un chef, de cind e herr „capo di tutti i capi”, au adus la exasperare milioane de familii din Romania.In afara de vorbe goale si fara sens, nu se vede nimic realizat pt platitorul de taxe sau tara.Ce se vede e cum isi face relatii in interes pur personal.Cred ca nu intelege rolul pe care-l are,el o fi inteles ca a fi presedinte de tara inseamna sa multumesti pe altii mai puternici, sa le dai ce-ti cer ei, apoi faci schimb de numere de telefon cu ei ca sa-i suni daca ai nevoie de ceva pt tine… AUR se grabeste fara sa gindesca matur.AUR vrea sa impresioneze pe toata lumea apta de vot, dar uneori sare etape si rezultatele se vad,pierde in fata shmecherilor…Nu sustin absolut nici un partid, cred cu convingere ca sint prea multe partide si prea multi paduchi ai societatii in partidele astea, care stau si freaca menta.In 31 de ani, toate partidele aveau ocazia sa faca Romania sa se intoarca dupa Soare.ce au realizat? Au transformat-o in ghetto, mai nou ne indreptam spre lagar de concentrare ca pe vremea zugravului…Asa ca flit din toata inima la toate partidele, ar trebui sa le fie rusine sa apara in fata oamenilor si sa faca promisiuni pe care le uita imediat dupa alegeri…Momentul AUR de azi, nu a vuit in presa decit sub forma de gluma.CIne mai pune botul la presa, or la ce se arata la TV, e or foarte tinar,or senil, ca unu’ intreg la cap stie ca ce citesc tinerele alea de pe promptere, n-au valoare nici pt secunda in care duduitele-si tzuguie buzele si se strofoaca sa rotunjeasca silabele si sa accentueze pe „r” de ti se face pielea gaina si cind le vezi si cind le auzi…Sarmanele citesc lucruri impuse de altii,care altii au interesele lor de moment sau interese de grup. Uite, citeam ce scriu indivizi gen Bichir, Curea,cartianu, si zau daca astia nu pupa la cururi de rup, nu stiu de sa zic. Nu pot sa cred ca ei se iau in serios cu ghiveciul lor de idei fara sens si cu logica de balta pe care si-o expun cu o incapatinare de nedescris. Am mai vazut un „fenomen” simpatic: cum spuneti ceva in vreo emisiune, cum apar in citeva ore jurnalisti si jurnaliste care se strofoca sa scrie pe aceeasi idee, de parca ideea le apartine. Asta e presa de azi, copiaza ca maimutzoii toti, capu’ nu-i duce pe multi, aia tineri se cred fantastici, aia batrini scriu mai a lehamite, mai la comanda administratiei…Una peste alta, presa de azi nu prezinta incredere, credibilitatea tuturor e afectata si sint prea multi jurnalisti,majoritatea analfabeti, care manipuleaza si de fapt habar n-au ce spun…nu-i mai amintesc pe „jurnalistii” care ne sufoca efectiv, cu stiri”senzationale”, „bomba”,”nemaipomenite”, „extraordinare”, „nemaivazute”,”unice” s.a.m.d., gen „pisica lu’ becali are trei cozi si-o ureche verde”, sau „raduleasca s-a pozat cu vrabia goala”, „ce-a mai bolborosit zina”, „cu cine s-a culcat reghe si cum il lasa prodanca fara izmene”…intelegeti ce vreau sa spun…deja ce se intimpla pe scena politica, e vazut in acelasi mod cum sint vazute si stirile astea „extra-ordi-nemaipomenite” pe care le-am enumerat aici…Noi nu avem clasa politica, acolo sus in administratia tarii avem un BORDEL in care nimeni nu mai tine cont de nimeni si nimic…Uitati cum este gestionata situatia covidului de exemplu…Daca ar fi o situatie reala asa cum vor sa ne convinga, pai cu felul cum au procedat la nivel de guvern, ne lua pur si simplu GAIA…cum Doamne iarta-ma inchizi scoli de stat si uiti de alea particulare?Nu mai spun ca scolile ar trebui sa fie toate de stat,NIMIC particular, si toate deschise,asa zisele restrictii de control al”pandemiei” au fost impuse, dar niciodata n-au fost explicate cap-coada motivele reale, documentate pt a sustine o astfel de decizie.Apoi toate prostiile alea care se dau de la o zi la alta, pe care guvernantii le numesc pompos ordonante de urgenta sau legi…Dom’le daca astia sint lasati de capu’ lor, pot sa dea legi sa omoare oameni nevinovati, dupa ce omoara pe cineva ce-o sa zica?”am facut o greseala, schimbam legea!”?????Astia traiesc in alta galaxie sau care-i problema lor.Mie mi se pare ca indivizii astia care vor mortis sa ne conduca, sint pericol public.Apoi toata isteria asta cu vaccinarea,isteria asta care tot guvernantii au creat-o si nimeni nu mai sufla o vorba de ea – ce vreau sa spun, acum vreo luna Citzu spunea ca avem nu stiu cite milioane de doze de vaccin care urmau sa expire in Octombrie.A cerut la OMS parca, sa i se aprobe extinderea termenului de garantie cu inca trei luni. Intre timp a donat si a vindut nu mai stiu cite milioane. Nu a explicat nimeni pina azi cum e posibil ca termenul de garantie al unui vaccin, aprobat ca supliment alimentar, ca nu e aprobat ca vaccin, sa poata avea aprobata extinderea termenului de expirare!!!!!!!!!!?????????Cum se poate asa ceva?Deci graba asta de a vaccina oamenii pe ce se bazeaza in realitate?Pe asa zisa crestere a ratei de infectare?Sau din cauza ca au expirat dozele cumparate?Adica statul a ajuns stapin pe corpul oamenilor si injecteaza oamenii cu ce au ei chef?Ce-i prostia asta?Apoi am mai observat un lucru interesant pe care nici un jurnalist,nici un reporter nu-l mentioneaza,nici dvs nu ati scris sau deschis subiectul asta: a te lasa injectat cu o substanta, este alegera fiecaruia, nu te poate obliga nimeni,indiferent de motivele invocate sa te lasi injectat.Daca esti injectat cu forta, in numele pandemiei, al binelui public etc, aia se numeste simplu VIOL.De ce?Pt ca nu e nicio diferenta intre situatii, cind cineva iti spune „NU,LASA-MA-N PACE” si altu’ insista si nu se lasa pina nu te pune jos, se numeste simplu VIOL. Acum vine partea interesanta. Herr ciolhanis si cacarafat, citu, cercelusi si fel si fel de doftorei si speriati de bombe, au vorbit in termeni foarte inselatori cind vine vorba de subiectul vaccinare. Au lasat impresia ca daca populatia refuza, vor face lege pt vaccinare obligatorie, cacarafat chiar a amenintat cu asta…deci statul isi doreste eticheta de”violator”?Nu stiu daca si-au dat seama de prostia lor,cert e ca herr ciolhanis a aparut acum citeva zile si printre scremete a rugat populatia „sa accepte”, repet „SA ACCEPTE” vaccinarea….de ce nici un jurnalist nu observa aceste detalii si de ce nu se explica populatiei de la A la Z ce inseamna toate balivernele astea abuzive si clar manipulative venite de la cei ce ne cer sa avem incredere in ce spun ei?????DE CE????? In momentul in care o tara, indiferent ce tara, vine cu o lege pt vaccinarea obligatorie, statul respectiv idi VIOLEAZA cetatenii care doresc sa decida pt ei. Ce mi se pare oribil la cacarafat si ciolhanis in special, e ca unu’ joaca teatrul obligativitatii vaccinarii,deci forteaza idee ca :hei,romani,vreti nu vreti, asta e”, iar celalat apare sa-ti planteze ideea „romani acceptati vaccinarea”…eu inteleg ca astia vor sa ma convinga sa accept violul lor…ce altceva se intelege din teatrul asta ridicol… Am mai spus, repet, scenariul jucat in Romania, se joaca in toate tarile de pe Pamint. Cine sint adevaratii iresponsabili?Oamenii care-s mintiti zilnic, sau aia care ne mint zilnic?Avind in minte strict situatia asta legata de covid, si felul cum e gestionata, lasind la o parte orice altceva, concluzia e una singura: herr ciolhanis si gashca lui de neghiobi nu au ce cauta in administratia unei tari, astia-s pericol public, iar pina o sa iasa la iveala toata masinaria pe care au inventat-o, pina o sa se vada mai clar greselile si prostia fara egal a acestor timpi,va mai trece ceva timp si cu ei la panoul de control al tarii pot sa strice vieti cit ai pocni din degete. S-a ajuns sa nu poti pune nici intrebari ca imediat te ridiculizeaza si te termina. La virsta pe care o am, n-am nevoie de nici un politruc sa-mi aprobe ce sa spun, cum sa spun cind sa spun.Au vrut sa fie alesi, sa-si cunoasca mai intii lungul nasului si rolul pe care-l au in societatea romaneasca, n-am nevoie de permisiunea nimanui sa-mi cer drepturile si e responsabilitatea lor, a acestor cretinei, sa-mi protejeze drepturile.Daca nu au habar de capu’ lor, e simplu: SA PLECE. Inca ceva legat de situatia covid…nu stiu cum se face, dar nu numai in tara, ci si in lume, unii dintre politicienii care nu au fost de acord cu pandelia, sau au vorbit impotriva celor ce doreau sa le vinda vaccinuri, s-au imbolnavit subit si-au mierlit-o fix de la covid…In Romania la fel, ba chiar am citit de membrii din familiile doctorilor care spun”terminati cu prostia asta”, care sau imbolnavit din senin tot de covid…acum un an, un virusolog american a trimis o scrisoare deschisa, in care avertiza ca vaccinarea impotriva covid e o imbecilitate, nu face altceva decit sa genereze adevarata pandemie. Nu l-a luat nimeni inseama,omul fiind si director la o firma de vaccinuri in state. Intre timp s-au facut jdemii de vaccinuri anti-covid si s-a ajuns pina la punctul in care „spetzialistii” ca cercelus, cacarafat etc, sa sustina ca o doza nu-i suficienta, trebuie doua…mai nou trebuie trei…o sa se ajunga la patru, cinci sau o doza la fiecare sase luni…intre timp tipu’ ala de la UE, cristian terhes, spunea ca, contractele prin care au fost cumparate vaccinurile de catre UE sint secrete, nici macar parlamentariilor UE nu le-au fost date pt analizare,sau macar pt informare. Cine poate explica cum au fost facute intelegerile de achizitionare a acestor vaccinuri si care sint toate clauzele puse de productorii care vind vaccinurile astea?UE-ul le-a cumparat pt toate tarile membre?Deci UE-ul, adica cine exact, a facut decizii in numele tuturor?Apoi UE-ul le distribuie tarilor membre? Cum?In baza carui document?Se fac alte contracte de vinzare-cumparare intre tarile membre si asa zisu’ UE? ca eu nu inteleg cum vine toata tarasenia asta si nici informatii pe internet nu am gasit…de ce intreb?Pai daca Terhes spunea ca parlamentarilor UE li s-a inchis usa in nas si nimeni nu vrea sa le arata contractele facute cu firmele de vaccinuri,nu cumva firmele de vaccinuri au pus conditii gen: – fiecare tara se angajeaza ca-si va vaccina toti cetatenii, fie ca e necesar sau nu?
    sau – fiecare tara se angajeaza ca-si va vaccina toti cetatenii de 4,5,n-she ori, sau la fiecare sase luni pe o periada de n-shpe ani??????????
    sau – fiecare tara accepta si seruri experimentale fara legatura cu covid? sau – fiecare tara accepta sa faca parte dintr-un anume experiment cu seruri destinate unei anume boli neinrudite cu covid????
    Daca nimeni nu arata aceste contracte, se merge pe ideea „crede-ne pe noi, nu cerceta nimic”, cum Doamne apara si pazeste as putea crede toata mascarada asta, toata facatura asta care ni se prezinta la TV cu asa zisele cozi la vaccinare, bolnavi care regreta ca nu s-au vaccinat si tot asa, toata scalimbaiala asta regizata pe o singura idee nu face altceva decit sa te determine sa-ti pui si mai multe intrebari…Spectacolul cu guvernu’ darimat si strofocatu’ sa faca alt guvern, e mai ceva decit o parodie…cred ca se atrage atentia oamenilor in directia gresita.Guvernul asta cazut in cap sau care-o fi problema lor reala, trebuie sa raspunda la intrebari si nu sa se comporte de parca platitorii de taxe sint sclavi lobotomizati.Cind l-am auzit azi pe cacarafat cu ” se interzice asta…se INTERZICE ailalta…SE INTERZICE, SE INTERZICE….SE INTERZICE”, as vrea sa-i spuna cineva ca n-are decit sa-i interzica lu’ masa ce vrea el, in cultura lui asa o fi obisnuit cu „interzisu'” la ce-i bese mintea aia de prefacut, dansator la multe mese, toate straine,aici in Romania explici si colaborezi cu oamenii, nu INTERZICI, ca din punctul meu de vedere, asa cum am trait si vazut inainte de ’89, prin comparatie cu azi,ce vad azi e infern, tara condusa azi de o turma de mini-adolfi cu probleme de personalitate, intelect…caracterul tuturor celor care se cred politicieni azi, e unul infect, asa ca toti ar trebui schimbati, herr ciolhanis cu gashca lui de neciopliti neghiobi, citzi, cacarafat,orbani,etc, nu-i mai insir, ar face bine sa dispara, sint nedemni ca oameni, iar ca pozitie isi bat joc, sfideaza constient. Bataia de joc la adresa platitorului de taxe, va fi taxata cu prima ocazie cind vor avea loc alegeri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *