Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Klaus Iohannis nu a înțeles nimic de la summitul NATO la care a participat


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis nu a înțeles nimic de la summitul NATO la care a participat”

 • Toate doctrinele trag sa moara, inclusiv cele politice,
  o noua UE e ceva de bun-simt, cita vreme vechea UE fara GB arata ca un ciung.
  Atunci cind Trump a vb despre relocarea productiei pe teritoriul sua povestea era xhiar mai adanca, ea povestind inclusiv despre o noua UE si despre noua ei valenta, autonomia.
  Spre deosebire de China, Rusia nu va Actiona, ea manifestandu se in Noua Lume…pe propria limba, insa ca o Reactiune implacabila la dinamicile care definesc Noua Lume, deci ei nu vor initia sub niciun chip vro Actiune,..deja au facut din acest demers Promisiune…publica ( de unde rezulta ca, pina una alta, Rusia pricepe cu ce se mananca vremurile astea…unice!)
  Pina la anul mai e de mers, iar o noua UE se poate doar contura mai clar in propriile granite, intre timp.
  ‘mai multa UE’…e o poveste expirata, insa o noua UE, care sa se manifeste ca un Intreg, asta…pare a fi probabil.

  • si…mai e ceva, chiar de luat in seama. Lumea Mare se aseamana cu Fat-Frumos, pe vremurile astea unuce. Creste intr un an cit altele in…trei, deci…’la anu’ ‘…stai olecut sa vedem ce se mai intampla pina atunci:))