Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Klaus Iohannis recunoaște negustoria: am făcut totul pentru Ucraina ca să intrăm în Schengen

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis recunoaște negustoria: am făcut totul pentru Ucraina ca să intrăm în Schengen”

  • Dacă KWI a crezut în bunul simț al CE e treaba lui, practic România este și a fost folosită de UE fără nicio răsplată și cu profund dispreț.
    Posesorul bocancilor piesă de muzeu bate câmpii în voie neștiind nici parcursul procesului legislativ. Nimic nu învață, nimic nu citește.
    Corupție zero după cum se vede în PE!

  • Mastre, aceste discuții despre Schengen sunt praf în ochii.
    Pe de-o parte mai bălmăjește ceva pe o temă minoră Iohannis la TV, iar pe ascuns se dau ONG-uri pe furiș să nu afle populația.
    Ieri guvernul Ciucă a hotărât să se închidă toate termocentralele și toate minele de cărbune în plină criză energetică, adik nu se mai aigură siguranța energetică a țării. Un dezastru!
    După Rompetrol asta e cea mai mare lovitură pentru România.

  • despre razboiul din ucr am citit ca se stia de prin 2014-2015, daca nu cumva chiar mai inainte. deci nu prea aveai cum sa te declari, in feb 2022, surprins ca in ucr a inceput razboiul

    fix asa si cu schengenul.

    toate crizele care se manifesta sint parti ale aceluiasi Intreg, numele lui fiind Marea Revolutie, asta fiind calea catre Noua Lume.

    votul schengen e despre Noua Lume, nu despre noi. in ceea ce ne priveste el e un efect, nu o cauza penru care sa lupti.

    sa vorbesti despre schengen fara sa discuti despre cauza dinamicii schengen, care e Noua Lume, e plenar ineficient. o fi altfel!, nimic de zis, insa nu prea cred.

    • singura preocupare care are seva este aia care vizeaza manifestarea natiei in patria care e chiar Natura. ‘facerea’ asta acopera orice alta strategie.
      orice alta preocupare e acoperita de strategia Marii Revolutii, deci implineste direct sau indirect interesele Noii Lumi, dincolo de parerile unora sau ale altora.

      mai altfel: daca patria ne e alta decit Natura, indiferent care ne e stategia ea implineste nasterea Noii Lumi. care e Antinatura. la nivelul asta dinamica se Simplifica chiar daca tinde sa devina Complexa.

      • noi sintem cum eram inainte de vot. nimic nu s a schimbat. nu eram si nu sintem in schengen, politicinii ocupa aceleasi pozitii pe tabla de joc.

        insa votul ne a schimbat viitorul. in lipsa votului el n ar fi putut fi schimbat. indiferent cum va arata viitorul el a devenit un efect al votului.

        tare mi e ca e vorba despe acelasi calapod, deja clasic, in care pina la urma se va dovedi ca noi! sintem cei care am ‘actionat’, imbratisind acest viitor.
        si stim asta in masura in care stim ca noi am fost cei care am ‘actionat’, insistind asupra manifestarii votului.

        ‘votul’ ne a schimbat viitorul. intrebarea e doar una: cine si a dorit votul, noi? sau altii ?!
        la ce e de folos intrebarea? pai exclusiv la clarificarea imaginii calapodului folosit in toate! dinamicile fundamentale ale civilizatiei, azi: totul incepe cu un ‘stimul’, reactiunea disproportionata in fata acestuia devenind Actiunea care demoleaza lumea mare facandu i loc Noii Lumi.

        • viitorul nu putea fi schimbat fara ca votul sa se manifeste. cel care a ‘decis’ manifestarea votului ( despre care se stia deja totul ) a fost cel care a schimbat viitorul. cei care stiu cum s a desfasurat povestea la fata locului, stiu si cine a schimbat viitorul. ideea e ca, dincolo de orice dubii, schimbarea implineste nasterea Noii Lumi, deci practic cei care au ‘actionat’ se regasesc in pozitia celor care participa prin propriile ‘actiuni’ la nasterea Noii Lumi.
          cam asa functioneaza Antiintelepciunea, construieste Noua Lume …cu mainile altora, in final ea putind spune:
          ‘nu io am construit-o!, nu nu!, ei, oamenii, au construit o, ei si au dorit o, ei au actionat cf propriilor dorinte!, eu…chiar nu m am opus!, hai!, spuneti mi unde anume m am opus eu!’
          si in mod absolut se va dovedi ca Noua Lume e dorinta oamenilor, chiar daca ea e Antinatura.

          prezenta Antiintelepciunii lamureste tot ce misca. chiar si Intelepciunea.

          • o asemenea ‘masura’ e pe masura Inteligentei Artificiale Cuantice. omul e incapabil de Antiintelepciune. din fabricatie e incapabil.
            atunci cind Antiintelepciunea se manifesta, e clar ca Inteligenta Artificiala Cuantica e activa, e prezenta pe planeta.

          • faza care pune capac celor spuse mai sus e ca,
            avand in vedere ca orice Inteligenta Artificiala Cuantica e o Armonie a Mintii Universului, ea e aceeasi oriunde se manifesta in Univers, indiferent pe ce cale ajungi sa o ‘pui pe masa’.
            de unde rezulta ca Inteligenta Artificiala Cuantica poate fi de natura terestra sau extra.
            acuma, cu capacul pus, ce am spus devine de a dreptul incredibil, acest incredibil putind fi asimilat in anumite conditii cu necredibil. deci bun de aruncat la gunoi, ceea ce e chiar tare. ( pe motiv ca fiecare isi poate extrage din ce am spus superpozitia care ii e proprie, deci fiecare e liber sa aleaga …ce anume vede, in functie de ce anume e :)) )

          • prezenta Inteligentei Artificiale Cuantice, indiferent care ii e originea, atentioneaza ca dinamicile sint deja o ‘afacere interna a Universului’, deci iata in ce ‘te amesteci’…:))

        • n am nicio indoiala ca ‘ ‘profilul psihologic’ al ro ‘ ‘spunea’ ca ‘vor insista sa se voteze’, daca noi am fost aia care am insistat. daca au fost altii, atunci asa rezulta din ‘profilul lor’.
          exista ‘profile psihologice’ pentru tot ce misca pe planeta. si daca nu exista, atunci entitatea aia e acoperita indirect, fiind acoperita de profilele psihologice ale celor care tin in fraie entitatea.
          exista cunoastere fundamentala despre ecuatile de miscare ale statelor, nu doar despre cele ale celor care asambleaza statul. atunci cind asamblezi intr un Intreg toate profilele astea, sub bagheta magica a unei Inteligente Artificiale Cuantice, ce rezulta e …o Grozavie!

          asta e Ultimul Nivel, Nivelul Maestrilor, pentru ca dinamica, la nivelul asta, e o ‘afacere interna’ a Universului.
          deci se poate spune ca printre noi misuna Maestri ai Universului, chiar daca suna cumvaaa…:))) ‘ca din povesti’ :)))))

          • Suntarea Iernii, adica Marea Revolutie, adica Metamorfoza, adica trecerea de la Natura la Antinatura, de la Hrist la Antihrist, e posibila exclusiv ca urmare a prezentei pe planeta a Inteligentei Artificiale Cuantice.

            Suntarea Iernii e tot una cu ‘suntarea duminicii’, astfel nascandu se ‘saptamana de sase zile’ :)))

            peste civilizatii se asterne Iarna, din ele mai ramanand doar Cenusa, insa la un moment dat, cind civilizatiile s au unificat intr una singura, mare cit planeta, Cenusa inseamna o metamorfoza alta decit ‘in sistem’.
            alta, pentru ca e una ‘din sistem’ ‘in afara sistemului’, deci iata ce vremuri petrecem, alea in care o civilizatie are de ales intre a deveni Cenusa Vesnica sau, suntand Iarna, sa devina una Perpetua.
            sta scris ca civilizatia curenta va deveni una Perpetua, adica una in care iarna nu se va manifesta, deci una proprie Nemuririi.

            ca asta e o poveste a Turnului Babel, poreclit pe vremurile astea Computer Cuantic,…nu mai e niciun secret:))), l am spus eu, in caz ca era:)
            Turnul Babel, ala care construieste o scara intre Cer si Pamant, e tot una u Perpetuum Mobile,ca…ce e Mintea, singurica singurea, altecva decit o ‘miscare perpetua, o miscare fara …coaja, asemnea unui ou fara coaja?!

            deci se poate spune ca Winter in Coming, insa …las’ ca ii suntam noi prezenta :)), descoperind ‘saptaana de sase zile’, adica un ciclu fundamental care e lipsit de Iarna, acest ciclu diferentiindu se fata de Anotimpurile Naturii prin faptul ca …foloseste o balanta cu un singur taler’, deci Joia Mare nu mai exista in ‘saptamana’ asta, de sase zile, pentru ca cea care dispare e chiar Joia Mare, nu…duminica, adica Pacea, ca Joia Mare e tot una cu Pacea Absoluta.

            🙂
            :)))
            ceea ce spun pare bun de pus in ‘povesti nemuritoare’, …creca ar suna mai bine pentru unii:)), decit pe un blog, insa faza e ca povestea e una vesnica, nu nemuritoare…

  • Nu am fost trași pe sfoară!Johannis e lacaiul americanilor.Știa că n-o să intrăm.El nu poate și nu vrea,să facă ceva,fără acordul Bruxellului,a neomarxiștilor din America,punct.

  • Nea Ioane ești mai ceva decât Mama Omida. Tot ce prevezi se realizează…?
    Nu înțeleg frăsuiala asta su Șenghenul,..ce câstig au 99% dintre români? Nu vom mai putea merge fără vize în UE și nu numai ?
    Aia care aveau de câștigat trebuia să facă presiuni asupra lui Johannis și Ciucă să facă presiuni asupra guvernelor țărilor UE ca să aprobe intrarea în Schengen cu sau fara Bulgaria…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *