Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Klaus Iohannis sau Blondul de la Cotroceni

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis sau Blondul de la Cotroceni”

  • Nea Ionele , vezi ca ai amestecat razboaiele intre ele. Divizia Tudor Vladimirescu a fost creata in 1943 iar batalia de la Marasesti a fost in 1917.

  • „actuala criză energetică necesită solidaritate în rândul statelor membre UE, inclusiv emiterea de datorii garantate în comun, la fel cum s-a întâmplat în perioada pandemiei”

    :))))

  • Cred ca președintele își vopsește doar parul de pe calota. M -am uitat ieri când a investit-o pe noua ministresa de la învățământ și lateralele sunt carunte.

  • Sigur că are părul vopsit!Mă mir că nu v-ați dat seama când a vorbit din America.Își va face și operație estetică de scoaterea pungilor anticearcăn,ca la Geoană(probabil tot în America).

  • N-am înțeles în ce război a participat Câmpeanu. Limbajul PM-ului este ca și cum ministrul educației a fost un soldat căzut în război, probabil războiul blondului de la Cotroceni.
    Actuala ministresă are zero experiență în învățământ, cum naiba se poate ocupa de un domeniu atât de important?! Dacă o recomandă vocea și talentul de a citi o lege cu siguranță vom avea victorii multe.
    PS Moftul studiatului în străinătate este accesibil doar acelor părinți cu buzunare adânci și nu goale. Avantajul este că la acele facultăți se intră fără admitere. Minciuna cu bursele nu ține. Mai cunoaștem noi un fost bursier de renume zis Cîțu…

  • Cestile de cafea și paharele de apa nu aparțin epocii in care are loc acțiunea filmului
    Trebuie sa văd filmul și pe urma comentam
    Nu poți sa ceri cuiva mai mult decit poate sa dea
    Eu am tot parul alb de la 30 de ani ața mai lipsea sa pierd timp sa îl vopsesc
    In rest de despre plagiate am tot scris aci
    Probabil ca nefiind o figura publica de referință ceea ce spun și scriu ramine la și altele

  • pai…asa sunt nemtii-blondanaci….”fenomen toxic al MEDULUI educational”-„tutulor”,”fuseu”,dap; ciuca e IMPOSTORUL nr. 1:a dat h.g. in calitate de ” prim-ministru interimar „, a fost un dobitoc;differenta intre campeanu si l.deca e ca intre m.shora si a.pauker,tot pe educatie,dap;differenta e clara:injectia-vaccin nu e obligatorie-educatia ESTE OBLIGATORIE,scapa cine poate;guwerneru necesita unu mai nenorocit decat cioloshenia-ar putea fi Daniel,chiar el,cam asa stau lucrurile………cancer,suspect,asimptomatic,”o coincidenta”-COVID CURAT!!!!!!!-flutur peneleu e mai borfash decat donald rumsfeld macelaru din irak….bocutza e mic,mititel,mizer, nu mai aveti c. de inferioritate,cum se spune……shandru actritza? are o mina disperata,rolu a.frank!(se numeste type-cast)….vizante sefu spionilor?-s-ar putea,are fatza de ejaculator precoce,seamana cu hellvig; acum nu mai e cu informatoru ci cu auto-delatorul,cei fara fb si social-media vor suferi printre primii…..

  • Maestre Ion Cristoiu
    Asta e GHINION CURAT.
    Acum vreo 40 ani,la comandamentul trupelor chimice,um01642/um01778,unde comandant era generalul Chitac si sef de stat major era un alt viitor general,Mitru,secretar de partid pe unitate era un colonel mocanu.Acesta isi vopsea parul in rosu…si se ocupa in timpul liber de partide de vanatoare iliegale pe vremea aia,cartuse la discretie,mai pescuia si cu niste praf de pusca la copca…sau cu bateria…era electrician-pescar in timpul liber…CURAT GHINION…ajunsese mai putenic aproape decat Chitac…pana intr-o zi…cand „i-a apus steaua”…si a fost transferat…la muzeul militar…parul a revenit la culoarea naturala…alba…colonel de muzeu….
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

    • …ziceai ceva ieri 🙂

      omul, cind vorbeste, vorbeste folosind si litere mari?
      totusi, marii oratori au influentat cu vorba lor multimi de omeni, si uite ca fiecare dintre acestia au priceput ce a zis oratorul, chiar daca el n a folosit litere mari.

      de ce atunci cind asterni vorba pe hartie e nevoie de litere mari?!
      se timpeste, brusc, omul, atunci cind se apuca sa scrie si sa citeasca? 🙂

      • @Online
        doar si aproximativ numai litere mici.
        acest specimen de etnie sas pe nume iohannis klaus werner folosea „ghinion” obsesiv,l-am copiat si pe Caragiale si asta a iesit,am facut si doua greseli,”ilegale” si „puternic” ca si erata,din greseala si graba,daca foloseam litere mari,ingrosate si rosii…doar am vrut sa subliniez ca acest sofer al combinatorilor de adoptii,de etnie sas,ajuns cel mai mare spagar al poporului a reusit contraperformanta istorica(nu isterica) de a se invinge cu propriile arme,ca la judo,neamtz,om serios,anti-plagiatorul(im-perfect),Romania lucrului bine (ne)facut,pas cu (im)pas,Romania educata samd…sa-si adune cioburile din „statuie” si sa le lipeasca cu noroi din namol.
        Toate Bune Online!!!
        vali
        🙂

        • Cerul mai lucreaza si prin pacatosi ca sa puna omul potrivit la locul potrivit, ca in cazul tipului pe care l faci ca pe naiba, prin urmare pacatosii sint demni de lauda.

          • @Online
            Probabil ca ti s-a parut ca am exagerat.
            Daca asa pare,uite niste detalii.
            https: //www. national. ro/dezvaluiri/banii-lui-iohannis-plasati-de-van-groningen-la-viena-732857.html
            https: //www. national. ro/dezvaluiri/el-e-omul-banii-lui-iohannis-securizati-la-viena-742508.html
            Daca nu e suficient,inca niste detalii.
            Acest om,iohannis,are vreo 40 dosare penale,din care 17 la un singur procuror de la curtea de apel alba care a „picat pe interceptari”.
            Daca vrei le postez si pe alea.
            Inca un detaliu,baiatul lui ciuca e angajat la aceiasi banca unde seful lui tac-su si-a pitit banii si de unde acelasi sef a lui tac-su isi ia chirie pentru un imobil.
            Astea nu sunt coincidente.
            Seara Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • 40…?
            cam rusinos!
            400! daca avea, mai mergea, dar 40…
            e Seful Statului, nenica, deci 40…nici nu se pun!

    • balaurul e format din ‘ingerii cazuti’ ai natiilor,
      chit ca tu, eu sau altineva are o alta parere.
      e un calapod, e o matrice, e o ‘stare’ in care mai devreme sau mai tarziu se ajunge.

    • ce e aia ‘tara’?! e o chestie virtuala? o tara n are nevoie de glie ca sa treaca din virtual in real? daca glia nu mai e a tarii, deci tara ramane o chestie virtuala, la ce foloseste ?! putem vorbi despre o țară proprie, o limbă, o graniță, un steag, fara sa vorbim despre glie, careia i se zice in general glie stramoseasca?! ce o fi insemnand ‘adevar moderat’, ca habar n am ce inseamna nationalism moderat?! ce o fi aia ‘naturalete artificiala’, ca patriotism pro occidental habar n am ce e?! oare ce inseamna ‘aspiratii globale’ pe vremea Marelui Reflux?

      • nationalismul s a ridicat pe un nivel superior, deci o mai fi cazul sa vorbim despre nationalism moderat?
        patriile sint tandari, singura care a ramas in picioare e Patria, adica patria care e chiar Natura.
        patriotii acestor vremuri isi au cuibul in Natura, patriile alelalte sint…praf!

        sa ne apucam sa vorbim despre nationalism moderat pe vremea cind nationalismul se poarta pina dincolo de prasele, pina acolo incat patria a devenit Natura, deci s-a ajuns la obarsie, la limita, nu mai e log de negociere, pare a fi desuet

        • pe vremurile astea, cind nationalismul si patriotismul se suprapun peste Creatie si Natura, daca te apuci sa faci ‘nationalism’ cu ciori vopsite… rid si ciorile de tine :))

          • habar n am adaca existau, pina acum o vreme, prin tara asta, unii care le aveau cu patriotismul, insa nici nu mai conteaza pe vremurile astea.
            definitia patriotismului s-a ridicat pe un nivel superior. cind spui patria ante omnia, pe vremurile astea, spui Natura inainte de toate.
            ‘patria’ prin care misunam in stul neamului nostru fiind un caz patricular al Patriei care, pe vremuriel astea e insasi Natura, pentru ca ei i s-a declarat razboi…

          • @Online
            Aici e o discutie complicata.
            Niste unii si unele,coordonati,in mod voit,constient,premeditat,au semanat discordie,vrajba intre diverse categorii de oameni,dar mai ales intre cei de la stat si restul.
            Daca vezi pe la festivitati,zi nationala,a marinei,steagului,etc,manifestari oficiale,cei de la stat si-au luat „exclusivitate,drepturi de autor” pe ideile astea de „nationalism,patriotism”,uitand ca ei sunt sustinuti,tinuti in spate de restul societatii.
            Mult mai „patriot” e unul sau una care lucreaza la patron pe salariul minim si sustine acest stat,in ultimii 6 ani sa spunem,la stat a fost desfrau,dezmat,destrabalare cu salarii,privilegii,beneficii pana l-au adus pe acest stat in faliment.
            Acum vor plati,copiii lor,nepotii lor,cam asta e „relatia de recurenta”.
            Seara Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • protejarea esentei neamului, care e ‘traitul pe romaneste’, se face indirect, de acum, se face sub umbrela Patriei care ne e Natura.
            Patria ne e Natura, asta e Temelia,
            oricind!, insa mai cu seama pe vremurile Transumanismului.

          • ce sa fie complicat?!
            atunci cind patria a devenit Natura, se cade ca o institutie sa si asume sloganul care chiar e pe masura vremurilor: Patria Ante Omni

            daca nu e cu nationalism moderat…aia e.
            daca nu e…de unde sa iei unul moderat, nenica?!
            nu e…si cu asta basta!

            acu e cu patriotism pina dincolo de prasele,
            Patria ne e Natura si Natura ne e Patria.
            Aia E!

          • vali, io zic ca e simpla treaba, e cu dinamica intregului,
            adica cine nu stringe cu mine, siripeste.
            cui ii pasa ca cei care string cu tine sint sfinti sau pacatosi, cita vreme Intregul e al lor?!,
            la nevoie si ei vor fi ai Intregului!,
            …oare nu asa?!
            Cultura Intregului e de bun simt sa fie insamantata, nu alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *