Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Klaus Iohannis și-a luat două zile de concediu în Singapore


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis și-a luat două zile de concediu în Singapore”

 • Maestre, ce a facut Rares Bogdan, pe care-l detest dar se pare ca poporul nu mai rabda, poporul fiind chiar el Rares, seamana cu vizita lui Ceausescu in Iran la revolutie! Astept cu nerabdare! Probabil ca Rares Bogdan si-a acceptat martiriul, adica si-a pus vesta avand suportul grupuiui de la Monaco. Restul pnl-istilor inca nu au curaj sa sufle in front.

  • @Generalul Paton a scris pe 13/03/2023 la 22:36
   Asta cu rares bogdan iohannis sau grupul de la monaco sunt parti ale intregului,nu vedeti insa esentialul…inainte de 1989 aveati „Rolul Conducator al Partidului” acum,adica de 30 ani aveti Junta Militara care conduce Romania de la lovitura de stat de acum 33 ani.
   Toate Bune!!!
   Vali Constantinescu

 • Majarahajul a sosit din scurta vacanță exotică…culmea e că n-are nicio grijă și e foarte senin…Cred că este cel mai costisitor personaj care a trecut pe la Cotroceni. Oare cum se va simți din 2024? Nu prea cred că are mari șanse să ocupe un post călduț ulterior.
  Robinette chiar nu își dă seama în ce haos financiar e țara lui?

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog