Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Klaus Iohannis și-a luat două zile de concediu în Singapore

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis și-a luat două zile de concediu în Singapore”

  • Maestre, ce a facut Rares Bogdan, pe care-l detest dar se pare ca poporul nu mai rabda, poporul fiind chiar el Rares, seamana cu vizita lui Ceausescu in Iran la revolutie! Astept cu nerabdare! Probabil ca Rares Bogdan si-a acceptat martiriul, adica si-a pus vesta avand suportul grupuiui de la Monaco. Restul pnl-istilor inca nu au curaj sa sufle in front.

    • @Generalul Paton a scris pe 13/03/2023 la 22:36
      Asta cu rares bogdan iohannis sau grupul de la monaco sunt parti ale intregului,nu vedeti insa esentialul…inainte de 1989 aveati „Rolul Conducator al Partidului” acum,adica de 30 ani aveti Junta Militara care conduce Romania de la lovitura de stat de acum 33 ani.
      Toate Bune!!!
      Vali Constantinescu

  • Majarahajul a sosit din scurta vacanță exotică…culmea e că n-are nicio grijă și e foarte senin…Cred că este cel mai costisitor personaj care a trecut pe la Cotroceni. Oare cum se va simți din 2024? Nu prea cred că are mari șanse să ocupe un post călduț ulterior.
    Robinette chiar nu își dă seama în ce haos financiar e țara lui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *