Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Klaus Iohannis – Sluga care face Sîc! Stăpânului

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis – Sluga care face Sîc! Stăpânului”

  • Nimeni nu e curios să afle cine și când a comis ticăloșia de a privatiza serviciile de asistență socială, s a văzut cu ce consecințe.
    A propos de tarele nației, presa nu e interesată să facă o minimă investigație să aflăm când s a produs ticăloșia și cine e/sunt abjectul/abjecta/abjectii care au comis o, au votat o sau au aprobat o.
    Păi Dragnea a fost scos din viața publică pentru o bagatelă prin comparație. Tot prin comparație ala/aia care a privatizat asistența socială ce ar trebui să pățească. Aia care au mandatat mafia suferinței umane ce ar trebui să pățească.
    Să fim bine înțeleși, persoanele vulnerabile trebuie să se afle în grija instituțiilor statului, nu la niște privați. Pentru că instituțiile de stat sunt mult mai ușor de controlat.
    .
    Iohanis nu comentează, execută ordine. Și face și plecăciuni în public.
    După ce că e în stare să facă orice pentru ighemon, să nu ne trezim că incepe să promită chestii și Ungariei și Slovaciei și cui s o nimeri.
    E un fel de Tănase Scatiu doar p aci, n are curaj să se zburleasca la stăpân. Ca să nu mai spunem că stăpânul inițial s ar putea să nu fie cel de acum, ceea ce na, te obligă să fii mai harnic.

  • Maestre singura care s a opus instaurarii bolsevismului in Romania a fost Biserica Romana unita cu Roma .Masurile luate pentru lichidarea acestei institutii nationale au venit de la Stalin .A fost singura institutie nationala care s a opus bolsevismului alaturi de PNT.ierarhii ei ,preoti ,calugari ,laici sau opus instaurarii bolsevismului .Nu minimalizat rolul acestei institutii nationale si nici a PNT care a castigat alegerile ,nu Comunistii.
    BOR prin patriarhul Rosu -Iustinian au contribuit din plin la instaurarea comunismului .
    Patriarhul rosu spunea ca bolsevismul construieste societatea omului nou, deci Isus
    este bolsevic.

  • Suntem o colonie grație slugilor politice de la nivel înalt care au distrus și vândut la preț de nimic până și resursele naturale ale României.
    Maestre nu uitați că listele de europarlamentare ajung în toată România și spre surprinderea mea electoratul nu a uitat și nici n-a iertat-o pe așa zisă politiciană Firea pentru afacerea sinistră a căminelor pentru bătrâni. Nu îi va ierta nici pe parlamentarii care și-au bătut joc de persoanele active și cele aflate la pensie.
    Sluga vrea să fie răsplătită. Nimic din învățămintele istoriei nu s-a lipit de el.

    PS Ați întrerupt brusc înregistrarea. Să sperăm că este doar o eroare tehnică.

  • Revin cu aceiași problemă pe care sper să o clarificați cu răbdarea și clarviziunea care vă caracterizează
    Din 1917 nu mai putem să vorbim de Rusia ci de Uniunea Sovietică
    Ea Uniunea Sovietică a construit lagărul socialist
    Ea Uniunea Sovietică a exportat comunismul
    Uniunea Sovietică este cea care a determinat compostamnte abominabile prin cozile de topor care i-au ieșit în cale în fiecare din țările satelite
    Spărgea Uniunii Sovietice ne da iar dreptul să vorbim despre Ruși
    Concizia este gravă în opinia mea și trebuie corectată

    • @Tiberiu Tatulescu
      Ca sa fim concisi pana la capat, nu vi se pare ca ce se intampla azi in „lagarul” UE seamana izbitor cu URSS? Doi, puteti sa nominalizati sovieticii rusi in contextul revolutiei bolsevice? Rusi rusi, de la mama lor. Trei, nu vi se pare interesant ca stanga europeana (sau americana) are un iz de trotskism de trazneste? Patru, detaliati cu cunostintele acumulate pana acum diferenta dintre chibutz si CAP!

      • 1,2,3 aveți dreptate
        4 unii au unii nu au circumcizie

        • Multumesc. Apreciez efortul si promptitudinea!

          • Totuși ramine întrebarea între 1918 și 1991 au fost sovietici sau ruși
            Eu cred ca după marea epurare stalinista putem să vorbim doar de sovietici

          • @Tiberiu Tatulescu
            Problema care se pune azi nu e daca e vorba despre sovietici sau rusi. Problema e daca in USA sau in UE, dupa cum evolueaza lucrurile, e vorba despre sovietici sau americani, recte europeni. Nu degeaba in argou (poporul are intotdeauna dreptate) USA se traduce prin Uniunea Sovietica Ailalta. Aceasta cestiune e arzatoare la ordinea zilii, sovieticii rusi si-au trait de mult traiul si si-au mancat malaiu’.

    • ERATA In loc ce concizia se va citi confuzia

  • „Nici o padure nu e fara uscaturi. Si nu la decizie , ci la executie, asa cum s-a vazut in cele insirate mai sus.” O, daaa!!!👏👏👏

    • @nae girimea

    • Da , termenul de “florilegiu “ e inadecvat cand se trateaza despre buruieni .
      Ana Pauker, Iosif Chișinevski, Leonte Răutu, M. Roller, Vasile Luca, Ghizela
      Vass, Valter Roman, Ana Toma, Alexandra Sidorovici, Brucan, Voitinovici…
      … Nicolski (Grünberg), Sergiu Nicolau (Nikonov), Victor Nicolau (Sașa
      Cacica), Vidrașcu (Didenko), Rangheț, Protopopov, Petruc, Gonciaruc,
      Alexeiev, Gribici, Silvia Ebner, Löbl, Teodor Rudenko, Pantelei (“Pantiușa”)
      Bodnareenko, Borilă, Coliu, Bucikov, Teișanu, Oprescu, Schlesinger,
      Bercovici, Ijak, Szabo Eugen, Ștrul Mauriciu, Andrei Zalman, Nenciu, Hirtsch,
      [48] Hida, Friedlander, Kohner, L. Năvodaru, Sadovici, Gluvacov, Breban, Grigore
      “Grișa” Nahum (șeful comandoului care a furat din Arhive dosarele tratând
      “Basarabia și Evreii”), Mǎnescu, Ranga, Mazurov, Milea, Dulberger, Antoniu
      (Aritonovici Samy), Andreescu (Matușevici Nathan), S. Fischer, S. Ziegler,
      Rǎzvan Sergiu, Roșca, Milescu (Davidovici), Ciaslavski, Franka, Turkischer,
      Haber, Butika, Hary Bogdan, Ervin Voiculescu, Fux Beria, Herșcovici, Zeiss,
      Kohn, Edelstein, Rodelstein, Hâncu Wistig, Popic, Dascălu, Goldberger
      Miklos, Hollinger, Herișan, Zeller, Kohler, Patriciu, Pacher, Pangrațiu, Löwi,
      Massler, Schwebelm Gruia, Roth, Breiner (Beinerm Bayner), Sigismund,
      Preiszler, Sternm ș.a., ș. a, ș. a…[49]
      … Volovici, Reichmann, Ioanid, Shafir, Lavastine, Oișteanu, Andrei (&tac’su] Cornea, Ornea, Manea, Codrescu, S. Damian ba chiar Schlesak, Adameșteanu, Paul Schuster, Totok, Răutu-Roller, … Shafir, Voicu, Ashkenazy, Neumann, , Laignel, Brucan, … [138/9]
      Si multi altii , fara numar , fara numar.
      După decenii de “activitate” în aparatele represive ale democrațiilor populare, unde făcuseră tot răul imaginabil (mai mult din cruzime nativă, din răzbunare oarbă și din interes material, prea puțin din convingere politică), au dat fuga la adăpost, la [125] capitaliști. Acolo s-au plâns că în Ungaria, în Cehoslovacia, în Polonia, în Bulgaria, în România, ei, tovarăși-juști ca Perahim, Marcou, Mirodan, Maria Banuș, Tertulian, Nina Cassian, Crohmălniceanu ș.a. fuseseră cumplit persecutați de autorități în dubla lor calitate de… comuniști și de evrei …

  • marea revolutie se infaptuieste prin implinirea propriilor dorinte ale statelor, nu le impune nimeni nimic. citeam o stire care spunea ca energia electrica in ue e mai scumpa de citeva ori decit prin alte parti ale lumii.
    pai ce,…ue a ajuns in aceasta pozitie altfel decit ‘prin proprie dorinta’? ( ar fi chiar culmea s-o auzim ca se vaita! )
    in mod democratic s a ajuns in starea asta! nu i a obligat nimeni sa si tripleze pretul la energie electrica, in relatie cu altii.
    e doar un exemplu, insa el poate fi replicat fara probleme

    • cu toate astea pesemne ca istoria se va repeta, adica …altii vor fi gasiti vinovati

      • @online
        Apreciez ca esti plin de certitudini precum cercetatorii britanici sau baietii aia culti in cap de la Institutu’ de studiu al razbelului. Totusi, te-ai gandit vreo clipa ca daca se-mpute treaba, vei avea nevoie de niscai izmene maro si o valijoara de lemn? Asta, in caz de aterizare fortata din norisorii roz in care iti petreci timpul tastand la supercomputeru’ cuantic!

        • se poate intimpa orice, oricind, inclusiv o ploaie gen waterloo,
          insa de destinatia numita ‘ce ti ai scris in frunte ti ai pus’ nimeni nu scapa, chit ca poate nu e cert …ce o insemna asta,
          nici civilizatia nu scapa, ce si a scris, in frunte si a pus …si ea.

          • si nici natiile nu scapa,
            ce si au scris… de cind sint ele, in frunte si au pus. nu mai e nimic de facut nici in cazul lor.

          • onfi cum zice acolo. de la mine se vede că nu va fi așa 🙂
            gândești un bulă, despre procese proprii bulei, ajungând la concluzii care eu că esența esența bulei:)))
            acușica e vorba despre altceva. e vorba despre o altă bulă. deci tre sa iesi din bula in care misuni pentru a o intrevedea pe astalalta
            cred că e greu să ieși din bula in cheia căreia ai fost formatat de cum te ai născut:))

          • in ceea ce mă privește …bula in care m am născut e …cioburi :))
            adică …așa se vede de la mine:))

          • @Constantin Valentin-Ionut
            IA e doar un parlit de program cu algoritmi bazati pe culegerea de date. Baza sunt datele. D-aia ne recolteaza datele in draci marile corporatii si mai ales guvernele. Problema e ca calculatorul, chiar si cel cuantic, e un biet idiot util care functioneaza pe principiul „garbage in, garbage out”. Decizia suprema ar trebui sa fie tot la mana omului. Pentru ca daca decizia va fi in mana calculatorului, se va alege praful de civilizatia umana. Dar cum eu sunt intotdeauna un optimist, pariez pe ultima varianta. Avand in vedere „lobotomia” sistematica si sistemica practicata in occident de cel putin treij-de ani pe principiul „tara te vrea prost”. Pentru cine nu crede, gaseste pe YT destule filmulete facute in inima civilizatiei americane (cea mai superioara 😆 , n-asa?) p’in Filadelfia, San Fransisco sau chiar Nea York. Gary, Indiana e deja top of the top. O incantare!

        • pe mine m a biruit lumea, …mai ramane sa mi reteze capul

  • Unguri
    https://historia.ro/sectiune/general/rezidenta-kgb-in-romania-si-problema-maghiara-2311384.html?utm_campaign=homepage&utm_source=adevarul.ro
    În februarie 1978, Fazekaș i-a cerut lui Lajos Vajda, șef de secție la Institutul de Istorie al PCR din Cluj-Napoca, să nu mai accepte „falsificarea istoriei” și să scrie mai mult despre comunizarea din Transilvania după 23 august 1944 și anii imediat următori, afirmând că „nu trebuie uitat că maghiarii au avut un rol hotărâtor, fiindcă acolo nu au luptat moldovenii, muntenii și nici oltenii și că Partidul Comunist din România nu ar fi existat fără naționalitatea maghiară, care la primul Congres al Partidului reprezenta 80%” (o confirmare în plus că sovieticii s-au folosit de etnicii maghiari contra României în „operația specială” de după 23 august 1944, n.n.)

    Evrei [Goma , P , Saptamana Rosie (2004) ]
    “evreii care ocupaseră toate scaunele importante : în securitate, în justiție, în administrație, în economie, în politica externă, în cultură[95]”…
    “pe dată unși super-polițai-“români”, jurnaliști (români), procurori (români), fabricanți-de-istorie a… României, consilieri, consilieri șefi, colonei, generali (de armată, miliție, securitate), directori, directori ai directorilor, președinți de orice, miniștri (în Aparatul de Teroare – inclusiv “Justiția” – la Externe, în economie, comerț exterior, cultură și învățământ),cenzori, supra-cenzori, șefi, șefi-ai-șefilor de comisii ale zecilor de tentacule Sov-Rom prin care Rusia a supt până la ultima picătură vlaga României ocupate(…)[5]”
    “angajarea … în acțiunile criminale ulterioare ale regimului comunist. O angajare majoră, gravă și documentabilă [186]

    Un “florilegiu” gasiti la pag 48 , 49
    Si multi altii , fara numar.
    Pt ziua de azi , scrieti Dv lista. Va poate ajuta lectura aceluiasi Goma.

    Si romani .
    Da ! Nici o padure nu e fara uscaturi. Si nu la decizie , ci la executie, asa cum s-a vazut in cele insirate mai sus.
    Deci in perioada “socialista” din Rou se disting doua etape :
    -minoritar socialismul , aprox 1945-1964. Atunci au avut loc atrocitatile “obsedantului deceniu “.
    -national socialismul . Singura perioada tratata in Raportul Tisminetski si careia I s-au pus in carca crimele minoritar socialismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *