Sorin Grindeanu: Partea ucrainenă a dat un acord parţial pentru începerea măsurătorilor pe braţul Chilia, partea ucraineană. Insistăm ca flota de nave specializate a României să primească acces şi pe celelalte sectoare ale braţului Chilia, dar şi pe canalul Bâstroe

La împlinirea a 80 de ani de la Trecerea Prutului avem doar punctul de vedere al rușilor


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „La împlinirea a 80 de ani de la Trecerea Prutului avem doar punctul de vedere al rușilor”

  • Va felicit pentru faptul ca, prin comentariul de fata, ati spart tacerea (instalata prin omisiune sau comisiune, nici nu mai conteaza!) din presa noastra a acestor zile, cu privire la un moment al istoriei nationale pe care nimeni si nimic nu-l poate trece in neuitare. In context, imi permit doua indreptari la cele spuse de dvs. chiar la inceputul comentariului: la 22 iunie a. c., s-au implinit 80 (optzeci) de ani de la trecerea Prutului; apoi, celebrele cuvinte „Ostasi, Va ordon: Treceti Prutul…”, nu au fost rostite, ele fiind parte din „Ordinul catre Armata” al generalului Ion Antonescu, din 22 iunie 1941.

  • Maestre , va admir pt curaj ! Cat despre cei ce nu-l contreaza pe paduchele Muraru , mai ca-i inteleg : se tem de paduchelnita din spatele lui . Caci Muraru nu e doar Muraru, ci e Paduchelnita.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog