Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

La Kiev continuă vânarea trădătorilor din anturajul lui Zelensky

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „La Kiev continuă vânarea trădătorilor din anturajul lui Zelensky”

  • Se va transforma Ucraina într-un nou Afganistan dacă nu încetează al său conducător să ceară arme, chiar cu riscul de a se testa noi modele. Chiar poporul nu vede ce se întâmplă sau vede și emigrează?
    Cât despre restricțiile împărătesei se vede că nu toate țările europene sunt dispuse să se pună în practică, ba chiar au început să facă concesii; cetățenii europeni care nu au avut parte în istoria lor recentă de program la furnizarea de utilități, cartelă la combustibili si alimente de bază se pare că sunt dispuși să accepte. Curios e pentru cât timp.

  • Gruparea lui Zele se teme ca se apropie sfasitul,probabil va urma un puci,poporul ucrainean cobai se va trezi si il va inlatura pe cel a carui ambitie alimentata de bani a distrus tara si poporul sau,auzi tu ministru sa ceara arme noi pentru a fi testate in lupta,asa ceva nu s-a mai pomenit ,ce ne mai miram de laboratoarele cu virusi care probabil au fost testati deja pe proprii cetateni.Totul va iesi la suprafata,totul se plateste.
    Multi ani cu sanatate Maestre ! sa ne mai incantati si luminati cu articolele dvs,multi ani de acum incolo.

  • exprimarea dura a Marii Revolutii dureaza de 1,6 ori mai putin decit a durat Razboiul Mondial, care s a exprimat prin cele doua aripi ale sale.

    de ce atat?
    pai..e simplu. pentru ca Marea Revolutie e desavarsirea , adica dezvoltarea in stil fibonacci, a Razboiului Mondial.

    • in Dinamica Civilizatiilor se poate manifesta un singur Razboi Mondial, care se suprapune peste Pluralul Acumularii, de asta el s a exprimat prin doua aripi,
      si o singura Revolutie Mondiala, care se suprapune peste Singular, de asta ea e o exprimare…singulara in Dinamica Civilizatiilor ( care se exprima pe o oarecare planeta )

  • tradarea nu exista in democratia pura, care e Natura.
    ea exista, insa, peste tot pe unde exista juraminte, deci si in democratia lumii mari, ba chiar si in cea a Naturii, daca iti doresti musai sa ‘juri’

  • @Constantinescu valentin Ionut
    [ Romania ] …” nu stiu daca isi puteau organiza catastrofa mai bine decat atat”
    Sigur ca nu , de aceea am si fost indrumati si ajutati de parteneri strategici sau nu !

  • Bine v-am găsit și bună seara ,Maestre Ion Cristoiu ! Credeți Maestre ,că Zelenski nu știe nimic de semnarea acordului pentru cereale ? Știe prea bine, dar trebuie să găsească vinovați pentru a continua războiul cu rușii , până când nu se știe, poate până ce va conștientiza că poporul său numai că nu va mai putea trăi în condiții normale ,dar nici măcar supraviețui acestui război ! Fantastic fragmentul prezentat, magnifică creionarea personajului care este unul fabulos și superbă ,excepțional de frumoasă , argumentarea dumneavoastră, Maestre Ion Cristoiu ! Vă mulțumim, Maestre ! Felicitări !

  • Domnule Ion Cristoiu
    Foarte interesant….acest masacru nebun…5-10 ani….totusi sa fim optimisti si sa vedem ce se va intampla in 2 luni sa zicem….
    Occidentul….Stiu…trebuie romani sa culeaga mere si sa ingrijeasca batrani in Italia….sparanghel si abatoare in Germania…soferi prin UK….ca de fapt despre asta e vorba….si cum sclavi de cea mai buna calitate…ca romanii…caucazieni….crestini….supusi…nu mai erau….au aparut sclavi ucrainieni acum….tot albi…crestini…civilizati…despre asta e vorba…fara nici un fel de rasism….sau conotatie „religioasa”….e vorba de niste foste imperii sau puteri coloniale….Anglo-saxonii Germanii Italienii Francezii Tarile de Jos Spaniolii….care si-au pastrat in cultura „naravurile istorice”….ca asta e subiectul…sa munceasca altii pentru ei…
    Acum…..ATENTIE…la China…..Fabrica Lumii….marele popor chinez…..aia cu ochii mici……mare Atentie….poate oamenii nu stiu….in China tot comunism este…adica la chinezi iti poti cumpara o casa…dar cand mori…pa pa pa…nu poti lasa casa mostenire copiilor sa zicem…iti ia statul casa….dupa ce ca e asa…si muncesc aia de rup…..acum….pa pa pa banii…le-au luat banii….ati vazut stirea ca pazesc bancile cu tancurile…..adica in momentul asta….cu americanii occidentalii rusii v-ati lamurit….dar de „dat cu lumea de pamant”….presupun China o va face….adica s-a terminat „filmul” pe acolo….aia nu mai au nimic…iar cand nu mai ai nimic de pierdut…..si sunt vreo 1.4 miliarde…esti extrem de periculos…ca un animal ranit…
    Despre cultura…ce e aia…la noi in Romania idealul e sa te faci militian…ca pumnii lor minte nu are…..sau purcelus mangalita cu 4 stele ca ciuca…si pe asta tot iliescu l-a facut general….tot iliescu e de vina si pentru acesta catastrofa de om…”bolovan transpirat”…banuiesc ca asa va ramane in Istorie…..
    Nebuia aia..cu veniti sa testati arme…intradevar…nici Eu….nu-mi aduc aminte de asa ceva….pana acum….in Istoria Culturii Si Civilizatiei…Ovidiu Drimba….urat….
    Cat despre noi aici in Romania…e totul gata pentru….furtuna perfecta…nu stiu daca isi puteau organiza catastrofa mai bine decat atat…poate nu ati citit o stire…anul asta Romania va produce 8 milioane de tone de porumb fata de 14 milioane anul trecut…oricum…carutele si carele astea moderne…masini se vor cam abroga avand in vedere ca 80% din petrol e importat si Romania e in FALIMENT….mai era o stire cu tramvaiele noi din Bucuresti….cam niste probleme cu ele…dupa ce ca au costat o multime de bani….poate nu stiu nici asta oamenii…tramvaiele din Bucuresti sunt alea din anii…..1970…modernizate….au si alea vreo 50 ani…
    Aveti mult mai multa experienta ca Mine….daca e sa ma uit in istorie….ce se intampla acum aici in Romania….acest jaf pe fata al unei tari ajunsa colonie…..jefuita de resurse umane…6 milioane Romani in occident la munca….jefuitade resurse naturale…si nu vreau sa scriu mai mult ca ma enervez….repet..poate gresesc dar ca si asemanare Istorica imi aduce aminte de perioada fanariota sau cand era Oltenia la hasburgi….cam tot pe atunci…..cum „nici o fapta buna nu ramane nepedepsita”…si „totul se plateste”……ce sa le SPUN….oamenilor care au facut asta….sa se bucure de aceasta viata…ca alta nu vor mai „prinde”
    MULTA SANATATE SI VIATA LUNGA MAESTRE!!!

    • @pai… ceea ce spui e in armonie cu Marele Reflux.
      chinezii gasesc ‘noi sisteme sociale’,
      le testeaza, vad ca sint functionale,
      lumea mare cu tot cu actualele sisteme sociale se duce pe copca, pas cu pas, si se duce in mod natural, adica a venit Iarna peste civilizatia mare cit planeta,
      caz in care…de voie de nevoie …importa ‘matricea chinezeasca’ a noilor sisteme sociale, abia din
      amica asta….unificind la nivel planetar.
      bineinteles ca vedeta noilor sisteme sociale va fi Inteligenta Artificiala, ca…altfel cum?!:))

      Marea Revolutie e o dinamica de tip fibonacci, e implacabila, implineste Metamorfoza, prin urmare e povestea unei demolari implacabile in stil fibonacci, nu doar a unei nasteri a Lumii Artificiale…in acelasi stil.

      Rezumat:
      Balamucul, in Lumea Mare, se va dezvolta in stil fibonacci.
      U e nimuc de negoxiat aici, ca nu despre Mare Resetare e vorba, ci despre Marea Revolutie, or asta…e un proces propriu Naturii, deci implacabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *