Popularitatea lui Orban în România este de 57%. Institutul Nézőpont din Budapesta a dat publicității rezultatele unui sondaj de opinie despre percepția premierului Ungariei, Viktor Orban, în rîndul românilor

La Memorialul Crucii Roșii de la Solferino, țara noastră e trecută drept Republica Populară Romînă


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „La Memorialul Crucii Roșii de la Solferino, țara noastră e trecută drept Republica Populară Romînă”

  • Bine v-am găsit ,Maestre Ion Cristoiu ! Dumneavoastră ,Maestre Ion Cristoiu, nu ați greșit cu nimic în cele scrise de dumneavoastră ! Ați încercat să reflectați realitatea evenimentelor din istoria și politica țării noastre așa cum a fost și este ea , nu cum ar fi dorit alții să fie ! Și fără intenția de a vă lăuda prea mult, Maestre ,dumneavoastră aveți și o viziune istorică si politică foarte largă și chiar anticipați multe evenimente din istoria prezentă și viitoare a lumii , nu doar a României ! Este întrutotul adevărat ce spuneți în legătură cu Joe Biden , Maestre ! Și la metrou spune vatmanul „Atenție, se închid ușile !”, pentru a nu se produce cumva un accident și anunțul este pentru toți călătorii tineri sau mai vârstnici ! Cu atât mai mult persoanele mai în vârstă au nevoie de un mai mare ajutor și de o mai mare ghidare ale acțiunilor lor, chiar dacă sunt oameni în toate facultățile lor mintale ! Ar trebui să se ocupe cineva de corectarea acestei aberații din înscrisul de pe placa realizată în memoria Crucii Roșii Române ! România nu poate fi văzută la adevărata ei valoare în lume, dacă nu rezolvăm aceste detalii mici la prima vedere, dar care sunt foarte importante pentru imaginea României în lume ! Superbe, absolut minunate ,pitorești, rustice ,imaginile filmate de dumneavoastră, Maestre, de la înălțimea Turnului Spionului ! Vă mulțumim pentru un jurnal video foarte frumos și foarte interesant, un podcast deosebit de prețios , de excepție, Maestre Ion Cristoiu ! Felicitări, multe realizări, mult succes și toate cele bune vă dorim, Maestre !

  • Iohanis cunoaste foarte bine planul: cu admiterea candidaturii Moldovei si a Ucrainei adio Schengen, nu are ce cere. Admite ca teritoriul României sa fie locul de desfășurare terestru al viitorului război mondial. Tarile europene vor sta liniștite, Ucraina se va transfera in Romania si in Moldova.

  • În țara lui 50 de bani începe să nu mă mai mire nimic! După cum se exprimă generalii rezerviști am impresia că gradele s-au obținut ca un fel de treaptă de vechime. Da chiar 4000 de generali?!
    Despre ce se întâmplă pe plan extern habar nu avem în mod oficial; cert este că sancțiunile împotriva Rusiei s-au întors exact împotriva celor ce le-au propus. Culmea e că plătesc cetățenii de rând atât propunerile trăsnite transatlantice cât și cele ale comisiei europene.

  • Maestre , cine sa se ocupe de interesele si imaginea Romaniei ? Aia de la Min de Externe , unde inca e tutelar duhul Anei Pauker ?

  • Societatea Națională de Cruce Roșie din Româna se organizează și funcționează pe baza statutului propriu, ca singura societate de Cruce Roșie, atât în timp de pace, cât și în timp de război, în baza legii și a Convențiilor de la Geneva din 1949 la care România este parte,

    La data semnarii Conventiei de la Geneva, tara noastra se numea Republica Populara Roamana, deci propabil placuta de atunci dateaza.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax