Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

La Memorialul Crucii Roșii de la Solferino, țara noastră e trecută drept Republica Populară Romînă

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „La Memorialul Crucii Roșii de la Solferino, țara noastră e trecută drept Republica Populară Romînă”

  • Bine v-am găsit ,Maestre Ion Cristoiu ! Dumneavoastră ,Maestre Ion Cristoiu, nu ați greșit cu nimic în cele scrise de dumneavoastră ! Ați încercat să reflectați realitatea evenimentelor din istoria și politica țării noastre așa cum a fost și este ea , nu cum ar fi dorit alții să fie ! Și fără intenția de a vă lăuda prea mult, Maestre ,dumneavoastră aveți și o viziune istorică si politică foarte largă și chiar anticipați multe evenimente din istoria prezentă și viitoare a lumii , nu doar a României ! Este întrutotul adevărat ce spuneți în legătură cu Joe Biden , Maestre ! Și la metrou spune vatmanul „Atenție, se închid ușile !”, pentru a nu se produce cumva un accident și anunțul este pentru toți călătorii tineri sau mai vârstnici ! Cu atât mai mult persoanele mai în vârstă au nevoie de un mai mare ajutor și de o mai mare ghidare ale acțiunilor lor, chiar dacă sunt oameni în toate facultățile lor mintale ! Ar trebui să se ocupe cineva de corectarea acestei aberații din înscrisul de pe placa realizată în memoria Crucii Roșii Române ! România nu poate fi văzută la adevărata ei valoare în lume, dacă nu rezolvăm aceste detalii mici la prima vedere, dar care sunt foarte importante pentru imaginea României în lume ! Superbe, absolut minunate ,pitorești, rustice ,imaginile filmate de dumneavoastră, Maestre, de la înălțimea Turnului Spionului ! Vă mulțumim pentru un jurnal video foarte frumos și foarte interesant, un podcast deosebit de prețios , de excepție, Maestre Ion Cristoiu ! Felicitări, multe realizări, mult succes și toate cele bune vă dorim, Maestre !

  • Iohanis cunoaste foarte bine planul: cu admiterea candidaturii Moldovei si a Ucrainei adio Schengen, nu are ce cere. Admite ca teritoriul României sa fie locul de desfășurare terestru al viitorului război mondial. Tarile europene vor sta liniștite, Ucraina se va transfera in Romania si in Moldova.

  • În țara lui 50 de bani începe să nu mă mai mire nimic! După cum se exprimă generalii rezerviști am impresia că gradele s-au obținut ca un fel de treaptă de vechime. Da chiar 4000 de generali?!
    Despre ce se întâmplă pe plan extern habar nu avem în mod oficial; cert este că sancțiunile împotriva Rusiei s-au întors exact împotriva celor ce le-au propus. Culmea e că plătesc cetățenii de rând atât propunerile trăsnite transatlantice cât și cele ale comisiei europene.

  • Maestre , cine sa se ocupe de interesele si imaginea Romaniei ? Aia de la Min de Externe , unde inca e tutelar duhul Anei Pauker ?

  • Societatea Națională de Cruce Roșie din Româna se organizează și funcționează pe baza statutului propriu, ca singura societate de Cruce Roșie, atât în timp de pace, cât și în timp de război, în baza legii și a Convențiilor de la Geneva din 1949 la care România este parte,

    La data semnarii Conventiei de la Geneva, tara noastra se numea Republica Populara Roamana, deci propabil placuta de atunci dateaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *