Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Lider PNL: Bucureștenii din sectorul 1 nu mai au răbdare – pe bună dreptate. S-au săturat de scandaluri, vor soluții.

“Exista, totusi, o salvare: la o asemenea răscruce istorica e nevoie de soluții radicale. Mafia nu trebuie sa fie sub control – Mafia trebuie sa fie sub pământ!” (Corneliu Vadim Tudor, 2010). Tot CV Tudor obișnuia sa spună: “Jos Mafia, sus Patria”.
Vă sună cunoscut? Populismul e toxic, la fel si sindromul “liderului” mesianic, deținător al adevărului absolut.
E o limita in toate. In seara asta, un nou atac virulent împotriva Partidului Național Liberal si a colegilor mei. Evident, ca toate de pana acum, este bazat doar pe minciuni, sloganuri de lemn și fake news, cu zero argumente.
Bucureștenii din sectorul 1 nu mai au răbdare – pe buna dreptate. S-au saturat de scandaluri, vor solutii. Soluțiile exista si le-am dat public si in privat de luni de zile. Doar ca ele nu convin, pentru ca nu generează show si like-uri pentru elanul eroic in lupta cu Mafia:
– acțiuni in instanța pentru recuperarea tuturor prejudiciilor (PNL a susținut HCL prin care a fost angajat un avocat, dar nu am văzut niciun rezultat pozitiv pana acum);
– negocierea unor tarife mai mici conform legii, începând de maine (comisia de mediere a votat de luni de zile o propunere, susținuta si de USRPLUS, dar primarul refuza sa aplice reducerea de zeci de milioane, astfel ca facturile se acumulează, cu penalități cu tot);
– contestarea de catre prefect a HCL-urilor din anii trecuți prin care a crescut costul cu serviciul de salubrizare (o poate face direct primarul, nu a făcut nimic);
– verificarea la sânge a calității prestațiilor (nu s-a întâmplat nimic – ati auzit de vreo acțiune de acest tip?);
– aplicarea legii in raport cu agenții comerciali care fentează sistemul si, in loc sa încheie contracte cu prestatorul pentru ridicarea gunoiului, depozitează gunoiul la stâlp – datele spun ca sunt peste 10.000 de firme in sectorul 1 care nu respecta legea, ceea ce ne costa de fapt pe toti – iarăși, primăria nu a făcut nimic in acest sens).
Cerem aplicarea imediata a acestor solutii. Atat timp cat circul continua, “Mafia” isi freacă mâinile de bucurie. E pe drumul cel bun sa ia o grămada de bani din procesele cu primăria (zeci de milioane de euro), fara sa facă nimic. Isi asuma in scris primarul aceste prejudicii, daca ele vor fi constatate? Sau le va pune pe cocoașa cetățenilor sectorului 1? Un deținător al adevărului absolut ar trebui sa isi asume si consecințele, nu doar like-urile. (Sursa: Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *