Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Lipsa unei dezbateri într-o campanie prezidențială este de neconceput într-o democrație

Pur și simplu incredibil!

Avem așa:
1. Președintele USA, cel mai puternic om al Planetei, care postează public, pe facebook, cum abia așteaptă dezbaterea din seara zilei de joi, 15 octombrie, din Miami.
2. Un terchea-berchea din presa noastră, care e și membru în Consiliul director al SMURD, degrabă pupătoriu de dosuri securiste, autointitulat analist pe probleme militare, sanchi, cu nevasta bine înfiptă la biberonul banilor publici, se apucă, nene, și comentează că participarea la acea dezbatere e ILEGALĂ dacă testul la guturaiul ăsta nu va fi negativ în ziua dezbaterii. Că așa i-a zis lui bomba aia de Arafat! Și America se ia după Arafat al nostru!
Ceea ce a urmat, din partea sutelor de americani care i-au comentat idiotului nostru e spectacol!

Iar românii trebuie să afle in ce grotă traiesc, crezând ca grota aia se numește țară!

Iată cum arată de fapt o democrație, ce inseamnă o lege, cine dă legile și de ce NU este ilegal să nu faci retestările pe care ni le impun neterminații noștri:

♥️Tot ceea ce emană CDC-ul lor, organismul care controlează bolile in USA, un fel de Gașcă Strategică sau INSP de la noi, are statut de RECOMANDARE, nu de LEGE!

♥️Ca ceva sa fie ilegal, trebuie să contravină LEGILOR date de CONGRESUL USA, cum ar veni parlamentul nostru, nu orice cretin adunat de pe drumuri dă „legi” la ceas de seară într-o țară democratică!

♥️După 10 zile de la depistare, conform CDC, ești LIBER, făra nicio retestate. Ba unii zic că dupa 72 de ore, după ce nu mai ai febră. Ca la orice GRIPĂ!

♥️ Nicio boală nu îți poate șterge drepturi!

♥️Lipsa unei dezbateri într-o campanie prezidențială este de neconceput într-o democrație, așa ceva NU EXISTĂ! Nici măcar în pandemie, război sau orice cataclism! Boul bălții din presa noastră, care se dă cocoș cu președintele USA, când s-a dus la întâlnirea cu Iohannis cel singur, ca ultimul laș, nu a avut curajul să îl intrebe ceva pe sasul nostru sociopat. S-au ridicat doar osanale pentru conducătorul iubit!

În final, idiotul nostru cu aere de zeu și-a șters comentariul, dar am făcut capturi de ecran pe care le păstrez ca probe, din care v-am tăiat comentariile cele mai reprezentative pentru gradul de comunism în care trăiesc românii cu oile lor imbecile care se uită în gura tuturor vânduților ăstora pe bani grei și au impresia că traiesc într-o țară liberă, nu într-o colonie!

PS. Deci ați înțeles în ce rahat de dictatura trăiți și că de-aia nu existați pe Planetă? Ilegal înseamnă impotriva LEGII, nu a ce debitează Tătaru sau Arafat la TV. Când vă spunea Avocatul Poporului cum e Constituția, ziceati că din cauza ei se imbolnăvesc oamenii, oilor! (Adriana Vitan Balint-Facebook)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Lipsa unei dezbateri într-o campanie prezidențială este de neconceput într-o democrație”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *