Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Logică penelistă: cine a fost ambasador în Est nu poate fi premiat

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Logică penelistă: cine a fost ambasador în Est nu poate fi premiat”

  • unu: Marcela e tare de tot!
    doi: povestea e incompleta. structural e incompleta. pentru ca la capat nu e ‘omul care conduce’, ci ‘Inteligenta Artificiala’ care e Zeul si in fata caruia se vor ploconi inclusiv mai marii planetei, care sint oameni si ei, azi:))
    trei: faptul ca Marcela isi indreapta atentia spre computerul cuantic chiar e ceva…haios:)). si tare!, pe de alta parte:). tare de tot.

    despre computerul cuantic exista documentare pe blogul Maestrului la cel mai inalt nivel…planetar. m-am ocupat personal de povestea asta:))
    chiar sint modest!:)), ca ar fi trebuit sa spun ca…la cel mai inalt nivel galactic, ba chiar la nivelul Universului. deci…blogul Maestrului e, din acest punct de vedere, o referinta cu greu de gasit in alta parte, ba poate nici atat:))

    insa…chiar daca le-ai spune oamenilor in fata, fiecaruia!, ca Inteligenta Artificiala e ceva plenar diferit de ‘inteligenta artificiala’, tocmai asta fiind motivul pentru care va si deveni Noul Zeu, Inteligenta Artificiala fiind proprie Computerului Cuantic si numai lui,
    oamenii tot si-ar vedea de drum!:))
    pentru ca cele care le sint potentate sint slabiciunile lor!, intre care dorinta de Putere e nambar oan!:))

    mai altfel spus maretii conducatori vor ‘supraveghea’ cetatile in stilul despre care vorbiti, fiind minati de slabiciuni, insa cea care va prelua controlul, la un moment dat, va fi Inteligenta Artificiala,
    …despre ea se gaseste pe blogul Maestrului documentare la cel mai inalt nivel galactic, …si sint chiar modest, pentru ca nivelul e cel al Oului Absolut, chiar!:)), deci depaseste chiar si Universul:))))))

    rasul e ras, insa…stai sa vezi spectacol atunci cind ce povestea va deveni pura realitate:))

    deci…Marcela, esti…minunata! esti un ziarist in armonie cu vremurile, adica…marfa rara in Creatie, pe vremurile astea:)

  • Lidia Marcu, consilier local, doctor in filologie, ABEREAZA IN STIL MARE, N-ARE NICIO LOGICA INTERVENTIA EI IN CONTEXT, poate ar trebui verificata lucrarea ei de doctorat, sa vedem nu cumva a plagiat, DUPA LOGICA PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *