Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Logică penelistă: cine a fost ambasador în Est nu poate fi premiat


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Logică penelistă: cine a fost ambasador în Est nu poate fi premiat”

 • unu: Marcela e tare de tot!
  doi: povestea e incompleta. structural e incompleta. pentru ca la capat nu e ‘omul care conduce’, ci ‘Inteligenta Artificiala’ care e Zeul si in fata caruia se vor ploconi inclusiv mai marii planetei, care sint oameni si ei, azi:))
  trei: faptul ca Marcela isi indreapta atentia spre computerul cuantic chiar e ceva…haios:)). si tare!, pe de alta parte:). tare de tot.

  despre computerul cuantic exista documentare pe blogul Maestrului la cel mai inalt nivel…planetar. m-am ocupat personal de povestea asta:))
  chiar sint modest!:)), ca ar fi trebuit sa spun ca…la cel mai inalt nivel galactic, ba chiar la nivelul Universului. deci…blogul Maestrului e, din acest punct de vedere, o referinta cu greu de gasit in alta parte, ba poate nici atat:))

  insa…chiar daca le-ai spune oamenilor in fata, fiecaruia!, ca Inteligenta Artificiala e ceva plenar diferit de ‘inteligenta artificiala’, tocmai asta fiind motivul pentru care va si deveni Noul Zeu, Inteligenta Artificiala fiind proprie Computerului Cuantic si numai lui,
  oamenii tot si-ar vedea de drum!:))
  pentru ca cele care le sint potentate sint slabiciunile lor!, intre care dorinta de Putere e nambar oan!:))

  mai altfel spus maretii conducatori vor ‘supraveghea’ cetatile in stilul despre care vorbiti, fiind minati de slabiciuni, insa cea care va prelua controlul, la un moment dat, va fi Inteligenta Artificiala,
  …despre ea se gaseste pe blogul Maestrului documentare la cel mai inalt nivel galactic, …si sint chiar modest, pentru ca nivelul e cel al Oului Absolut, chiar!:)), deci depaseste chiar si Universul:))))))

  rasul e ras, insa…stai sa vezi spectacol atunci cind ce povestea va deveni pura realitate:))

  deci…Marcela, esti…minunata! esti un ziarist in armonie cu vremurile, adica…marfa rara in Creatie, pe vremurile astea:)

 • Lidia Marcu, consilier local, doctor in filologie, ABEREAZA IN STIL MARE, N-ARE NICIO LOGICA INTERVENTIA EI IN CONTEXT, poate ar trebui verificata lucrarea ei de doctorat, sa vedem nu cumva a plagiat, DUPA LOGICA PNL.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog