Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Lucian Bode a dat o lovitură strașnică intrării noastre în Schengen

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Lucian Bode a dat o lovitură strașnică intrării noastre în Schengen”

  • Actiunea rusilor cu podul a fost suta la suta controlata.Explozia a fost declansata inainte de a ajunge la arcadele podului acolo unde era punctul cel mai bun de atac.Au fost lasate in zona cisterne cu combustibil pentru efecte de scena….Maestre, analizele matale dau mult pe linga si e regretabil….Miscarea Arabiei Saudite care au dat cu tifla USA.Biden face spume ca tocmai Arabia Saudita si VAE participa la congresul energetic din Rusia( Russia’s Energy Week).Si poate nu ai aflat ca Biden a cerut Arabiei Saudite(OPEC) sa amane decizia de a reduce extractia petrolului (2 mil.barili) pentru o luna deci pana la alegerile parlamentare din USA.Deci China si Rusia sunt in joc alaturi de Arabia Saudita urmand ca efectele acestei aliante sa se vada in curind…Deci maestre, se misca ceva pe planeta.
    Apropo, atentatul Duginei a fost tot o operatiune controlata de FSB si ea se afla bine mersi in viata.La fel cum un primar din Melitupol care a fost atentat de serviciile ucriainene(auto aruncat in aer,el declarat mort)a revenit la viata dupa 2 saptamani(fiind si inmormantat).

    • Actiunea cu podul a fost facuta sa schimbe total opinia rusilor in privinta razboiului care a devenit extrem de dura.Sa justifice folosirea masiva rachetelor de croaziera si a dronelor iraniene care si-au atins suta la suta tinta, apararea aeriana fiind o gluma…Deci telul atacului a fost sa distruga infrastructura energetica ,noduri feroviare si cladiri guvernamentale.Atacul continua…

  • o lovitura starhotnă

  • Maestre draga m-am oprit din vizionare pt ca il y a un petit bobo cum spunea Gheorghe Dinica in Secretul lui Bachus. S-a intamplat ceva? V-a pus Crocotilda oglinda mult visata? Haide dom’ne sa detonezi o cisterna pe un pod de 19 km in conditii de razboi este operatiune de intrat in istorie? Mi-e ca treceti de partea lui Radu Tudor. Poate camionul a fost detonat chiar de FSB. Poate. Mie-mi suna a altceva insistenta lui Putin cu terorismul. Contrar minciunilor de pana acum nici un glont ratacit n-a atins Kievul atat doar ca in primavara ii faceau sa consume curentul cu sirenele iar Putin sa-si faca mendrele linistit prin sud si est. Imi povestea cineva care sta la Kiev ca lumea se duce la banca isi face credite ipotecare isi cumpara case! Pai e razboi nene! Cine cumpara case in timp de razboi. Nici asigurari nu se fac. Pt ca baietii nu inteleg este nevoie sa le arati ceva daramaturi nu la taranii din Herson ci in inima tarii altfel aia o tin langa ca ajung la Moscova. La fel cum cred ca americanii su-au daramat turnurile gemene la fel am mari dubii ca sofer tătă făcu el 2000 de km ca-n branza. Si hai sa fim seriosi acum, domnul poponar Ruthe are si el dreptate cu Shenghenul. Pai bine ba, cum aparati voi granitele daca ala trecu prin doua granite romanesti sa se bubuie in Crimeea. Daca i se strica gps-ul si se detona la Rotterdam. Va las, ma intorc la vizionare.

  • Tot ce spuneti este extrem de exact doar perspectiva este distorsionată
    Raționamentul Dvs este imbatabil in legătura cu podul aruncat in aer
    Avem in istorie explicația exactă a întâmplări se numește Pearl Harbor
    Americanii au știut de atac nu i-au intuit amploarea și pentru ca aveau nevoie de el ca motivatie l-au lăsat sa se intimple
    In comentariul precedent pe aceasta tema acum citeva zile am explicat ca este posibil ca rușii sa fi făcut sabotajul și ca ucrainienii nu pot sa spună ca nu au fost ei
    Despre Macaron nu este nimic de spus nu are armata făcută habar nu are ce înseamnă și cu ce se maninca
    In privința spațiului SCHENGEN cel mai mare perdant al intrarii noastre este Ungaria 36000 de locuri de munca se pierd peste noapte

  • Foarte buna observatia cu privire la Bode… e tipic pentru poporul roman. Mi-au venit in minte doua expresii, prima se refera la darea de mita pentru rezolvarea unei probleme, se spune:” l-am manjit pe cutare”. In sensul ca e ok, am dat ce trebuie, problema mea va fi rezolvata.
    Iar a doua expresie, se refera la “ spalarea obrazului”. De exemplu, ma duc la ziua cuiva, i-am luat un cadou si asa mi-am spalat obrazul.
    Ambele expresii sunt la fel de sulfuroase… impreuna cu “ capul plecat sabia nu il taie”, din pacate ne definesc… ce sa ne mai miram de rezultate…

  • Pe mare și pe uscat Arafat e împărat…Ce ne trebuiau nouă corăbiile alea? Aveam flotă și nu știam?!
    Bietul ministru face știe el cel mai bine, adică menține vii obiceiurile balcanice…

  • Nu sunt de acord cu titlul dumneavoastra. Decizia Olandei cu privire la intrarea Romaniei in Shengen in mod sigur a fost luata prin acord in cadrul coalitiei lor de guvernare si a fost luata cu mult inainte de venirea premierului Olandei in Romania. Nu cred ca Rutte a venit in Romania gandindu-se ce sa faca…sa zica da….sa zica nu. Prin urmare ce a facut Bode nu are nici o relevanta. In Europa nu a comentat nimeni ca Romania a luat 2 barcute de la olandezi. Mai ales in vremurile astea in care se vantura miliarde de euro pe arme dintr-o parte in alta.

  • serviciile secrete rusesti pesemne ca se preocupa, in principal, cel mai probabil, cu …nasterea Noii Lumi

    • rusii au spus ca trateaza ce se ntampa in ucr ca o operatiune speciala, meciul principal e despre Noua Lume, operatiunea speciala fiind parte a povestii

      ailalti declara ce se ntampla in ucr un razboi, pentru ei meciul principal asta este, prin urmare pentru ei operatiunea speciala e chiar povestea, nu parte a povestii.
      _________________
      asta se vede si in problema presei: cine cistiga?
      :))
      pai fiind vorba despre Noua Lume, toti actorii principali vor fi cistigatori. deci din start faza cu ‘cine cistiga, cine pierde’ e o momeala, insa le da ceva de rontait unora :))

  • serviciile secrete rusesti sint un imperiu, nu ciurucuri impotente sau tradatoare. asa umbla vorba.

    prin urmare io zic ca ei stiau ce se va ntampla cu podul si…au lasat sa curga evenimentul, avand grija ca deranjul sa fie tinut in frau.

    de ce au facut asta?
    pai pentru a folosi ‘evenimentul de pe pod’ in interes propriu.

  • Beneficiile intrării în Schengen sunt ale oamenilor de afaceri…cetățenii români pot circula liber in TOATA Europa…

  • Nu înțeleg care-i legătură dintre Schengen și corupție….acum când oricine poate circula liber prin Europa corupții cum sunt depistați?
    Olanda este investitorul nr.1 in Ro, așa că pot fi ușor convinși, dacă știm să fim verticali….

  • Nu ati observat ca navele multirol cumparate de Romania sunt cumparate din banii PNRR? Adica prietenii useristi ai lui Ruten, care face parte din acelasi grup politic cu Ruten, au trecut aceasta achizitie in PNRR de domnul Ghinea!! Acum numai s-a „cheltuit” suma daruita Olandei de Ghinea-USRR!!

    Bode este numai tapul ispasitor al achizitiei. Deci asta si explica tacerea USR.
    Achizitia a fost prevazuta in PNNR tocmai din prietenia intre Rute si Ciolos….Ghinea s-a executat trecand ceva banuti in PNRR si pentru prietenul Rute, care facea propaganda electorala pentru prietenii Ciolos si Barna!!!

  • Domnule Cristoiu, afirmatiile dv cum ca FSB-ul ar trebui sa loveasca tinte Ucrainiene dupa modelul taliban al Ucrainienilor explica foarte bine necunostinta dumneavoastra in ale razboiului. Slava Domnului ca nu sunteti lider militar. O abordare „ochi pentru ochi” a razboiului ar arunca partea mai puternica in ridicol. Daca un copil vagabond ar fi aruncat cu pietre in Cassius Clay acesta s-ar fi dus si l-ar fi luat la bataie pe tatal copilului, si nu ar fi aruncat inapoi cu pietre in copil.

  • „intrării noastre în Schengen”

    -pe gardul cimitirului evreeiesc din sos giurgiului (zona gazarului-luica,a nu se confunda cu sefardim-bellu)
    era scris ” VOTATI CU ILIESCU „,
    transformat(!) in ” aVOrTaTI cu ILIESCU „,
    ” box populis…. „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *