Majoritatea românilor consideră că situaţia generală a ţării este mai rea comparativ cu cea din urmă cu 30 de ani, potrivit rezultatelor unui sondaj INSCOP

Ludovic Orban „moare”, dar nu se predă, el continuă „pas cu pas” misiunea primită de la rezerviștii statului paralel

LuCOVID „MOARE”, DAR NU SE PREDĂ, EL CONTINUĂ „PAS CU PAS” MISIUNEA PRIMITĂ DE LA REZERVIȘTII STATULUI PARALEL:…

Postat de Cozmin Gusa sâmbătă, 19 decembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Ludovic Orban „moare”, dar nu se predă, el continuă „pas cu pas” misiunea primită de la rezerviștii statului paralel”

  • Da,cam are dreptate Gusa,toata oligarhia „instelata” e in spatele Lucovidului,care mictioneaza pe ordinul dat de Ambasada SUA,si pe SUA in general de a l numi pe generalul Ciuca prim ministru,si pe ordinul lui Iohannis de a se indeplini inalta porunca Imperiala a SUA.Interesanta aceasta batalie,intre Ordinul Extern al Marelui Imperiu de la Apus si dorintele”Sistemului” care se a afla in spatele Lucovidului.Cei din Ardeal care se rascoala sunt cei ramasi cu Iohann,restul sunt oamenii Sistemului,ramasi cu Lucovid,oameni transpartinici,de altfel.Interesant de vazut cine va castiga.

  • Imi este dor tare de minunată DOAMNA Adriana V.B…Zilnic o citeam si o ascultam si ma simteam „in viața „. Sper din suflet ca totul este bine cu dânsa !
    Apreciez mult blog !. Dumnezeu sa va tina si sa va binecuvinteze!.

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog