Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Ludovic Orban pregătește terenul pentru ruperea PNL după congres?

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Ludovic Orban pregătește terenul pentru ruperea PNL după congres?”

  • Liberalismul a evoluat, s a dezvoltat…in stil fibonacci:)),

    acum se manifesta ca iliberalism, pastrand componenta nationala, deci si paia naturala, viabila

    si progresism, varianta asta propovaduind… ‘drepturile artificiale’, adica libertatea de manifestare a omului…artificial.

    prin urmare liberalismul…n are de ales!:))),
    ori se imbraca in hainele iliberalismului, ori in cele ale progresismului,
    iar pacilea…nu prea are cum sa fie altfel decat e…’Calea Lumii Mari’, prin urmare o despletire a liberalismului si in sistemul nostru politic e ceva…de bun-simt, adica problemele se vor manifesta daca liberalismul nu se deseteste, ca daca o face…poporul va avea de ales dupa cum se oglindeste mai clar intr una din variantele astea.

  • L am ascultat la RRA pe un tip care intervine pe parcursul zilei de mai multe ori cu cite o pastila, doua trei minute, in care e vb despre intelepciune.

    una era cam asa:
    Un staret merge la un intelept ca sa l sfatuiasca cum sa i impace pe calugarii manastirii, care toata ziulica gaseau motive de cearta.
    Inteleptul ii zice:
    De ce ai mai venit la mine, de ce nu l ai intrebat pe Hristos, ca e la voi in manastire, e unul dintre calugari.
    :)))

    Staretul ii aduna pe calugari sii ii anunta ca unul dintre ei e Hristos, care a venit in mijlocul lor… sub forma unui calugar:)))
    Caluraul ăla…ca io nu sant, ăllalt ca…nici el nu e, …pina la urma care dintre ei e Hristos a ramas un mister!:)), insa ce a ramas clar e ca, de atunci, certurile din manastire au incetat definitiv, calurarii purtindu se unii cu altii…ca cu Hristos!:))
    Cam ca asta e…’minciuna inteleapta’, zic eu…
    :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *