Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Ludovic Orban pregătește terenul pentru ruperea PNL după congres?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Ludovic Orban pregătește terenul pentru ruperea PNL după congres?”

 • Liberalismul a evoluat, s a dezvoltat…in stil fibonacci:)),

  acum se manifesta ca iliberalism, pastrand componenta nationala, deci si paia naturala, viabila

  si progresism, varianta asta propovaduind… ‘drepturile artificiale’, adica libertatea de manifestare a omului…artificial.

  prin urmare liberalismul…n are de ales!:))),
  ori se imbraca in hainele iliberalismului, ori in cele ale progresismului,
  iar pacilea…nu prea are cum sa fie altfel decat e…’Calea Lumii Mari’, prin urmare o despletire a liberalismului si in sistemul nostru politic e ceva…de bun-simt, adica problemele se vor manifesta daca liberalismul nu se deseteste, ca daca o face…poporul va avea de ales dupa cum se oglindeste mai clar intr una din variantele astea.

 • L am ascultat la RRA pe un tip care intervine pe parcursul zilei de mai multe ori cu cite o pastila, doua trei minute, in care e vb despre intelepciune.

  una era cam asa:
  Un staret merge la un intelept ca sa l sfatuiasca cum sa i impace pe calugarii manastirii, care toata ziulica gaseau motive de cearta.
  Inteleptul ii zice:
  De ce ai mai venit la mine, de ce nu l ai intrebat pe Hristos, ca e la voi in manastire, e unul dintre calugari.
  :)))

  Staretul ii aduna pe calugari sii ii anunta ca unul dintre ei e Hristos, care a venit in mijlocul lor… sub forma unui calugar:)))
  Caluraul ăla…ca io nu sant, ăllalt ca…nici el nu e, …pina la urma care dintre ei e Hristos a ramas un mister!:)), insa ce a ramas clar e ca, de atunci, certurile din manastire au incetat definitiv, calurarii purtindu se unii cu altii…ca cu Hristos!:))
  Cam ca asta e…’minciuna inteleapta’, zic eu…
  :)))

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog