Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ludovic Orban pregătește terenul pentru ruperea PNL după congres?

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Ludovic Orban pregătește terenul pentru ruperea PNL după congres?”

  • Liberalismul a evoluat, s a dezvoltat…in stil fibonacci:)),

    acum se manifesta ca iliberalism, pastrand componenta nationala, deci si paia naturala, viabila

    si progresism, varianta asta propovaduind… ‘drepturile artificiale’, adica libertatea de manifestare a omului…artificial.

    prin urmare liberalismul…n are de ales!:))),
    ori se imbraca in hainele iliberalismului, ori in cele ale progresismului,
    iar pacilea…nu prea are cum sa fie altfel decat e…’Calea Lumii Mari’, prin urmare o despletire a liberalismului si in sistemul nostru politic e ceva…de bun-simt, adica problemele se vor manifesta daca liberalismul nu se deseteste, ca daca o face…poporul va avea de ales dupa cum se oglindeste mai clar intr una din variantele astea.

  • L am ascultat la RRA pe un tip care intervine pe parcursul zilei de mai multe ori cu cite o pastila, doua trei minute, in care e vb despre intelepciune.

    una era cam asa:
    Un staret merge la un intelept ca sa l sfatuiasca cum sa i impace pe calugarii manastirii, care toata ziulica gaseau motive de cearta.
    Inteleptul ii zice:
    De ce ai mai venit la mine, de ce nu l ai intrebat pe Hristos, ca e la voi in manastire, e unul dintre calugari.
    :)))

    Staretul ii aduna pe calugari sii ii anunta ca unul dintre ei e Hristos, care a venit in mijlocul lor… sub forma unui calugar:)))
    Caluraul ăla…ca io nu sant, ăllalt ca…nici el nu e, …pina la urma care dintre ei e Hristos a ramas un mister!:)), insa ce a ramas clar e ca, de atunci, certurile din manastire au incetat definitiv, calurarii purtindu se unii cu altii…ca cu Hristos!:))
    Cam ca asta e…’minciuna inteleapta’, zic eu…
    :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *