Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

„Luminiţa de la miezul nopţii”, pentru cei cărora li se pare că noaptea totul e mai greu şi fără de speranţă

Premieră TVR 2: „Luminiţa de la miezul nopţii”

Luminiţa Velciu propune începând cu data de 11 octombrie, în fiecare noapte de luni până joi, de la ora 0.00 un nou program interactiv, „Luminiţa de la miezul nopţii”. În prima ediţie se va realiza un duplex cu emisiunea „Serviciul de noapte” de la Radio România Actualităţi.

Sunt mulţi oameni singuri. Sunt multe persoane care suferă de nesomn. Sunt multe griji care nu ne lasă să dormim. Tot ce ne macină peste zi, pare că se „răzbună” pe noi noaptea.

Pornind de la aceste constatări, Luminiţa Velciu propune începând cu data de 11 octombrie, în fiecare noapte de luni până joi, de la ora 0.00 un nou program intitulat „Luminiţa de la miezul nopţii”. Va fi o emisiune interactivă în direct, prima producţie în regim de podcast din Televiziunea Română. „Luminiţa de la miezul nopţii” se adresează tuturor celor cărora li se pare că noaptea totul e mai greu şi fără de speranţă. Ne dorim o emisiune de suflet care să-i ajute pe oameni să iasă de sub imperiul spaimelor, al informaţiilor care ne fac să ne speriem, un „tampon sufletesc” pentru a reuşi să adormim cu o stare de bine şi cu sentimentul că ce e rău şi trist nu ni se întâmplă numai nouă.

Fiecare ediţie va fi un dialog cu câte un invitat care vine să împărtăşească poveşti, experienţe personale puternice, lecţii de succes, trăiri deosebite, iar în partea a doua se vor primi telefoane în direct de la cei dornici să comunice cu protagonistul..

În prima ediţie a emisiunii, Luminiţa Velciu va sta de vorbă cu telespectatorii despre intenţiile acestui program, iar de la ora 0.30 se va realiza un duplex cu realizatorii emisiunii „Serviciul de noapte” de la Radio România Actualităţi care se difuzează live în acelaşi tronson orar.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *