Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Mădălina Dobrovolschi. În patul Meu, pe muzica Mea!

Astăzi, la amiază, am avut treabă multă! Treabă multă de tot! ? Și nu cu dl. Cristoiu, așa cum, probabil, v-ați fi așteptat!
Am fost până la Realitatea, deh, moment greu, dar necesar…

Trebuia să-mi recuperez din vasta garderobă. Rochii, pantofi, bijuterii, make-up. Acte! Documente multe! Ca tot omul, după 10 ani de activitate, zi de zi ??.
Șiiiiii! Surpriză! Că, așa e în viată! M-am întâlnit cu Mădălina Dobrovolschi, deci cu cea care, de astă seară, și-a propus să intre în casele dumneavoastră cu Emisiunea Mea, cu Denumirea Aleasă de mine, cu Decorul Meu, în Platoul Meu și chiar și cu unii dintre Invitații mei. Nu zic nimic, judecați dvs! ?

Și, ca să vă închei narațiunea, la plecare, doamna prezentator mi-a urat: O seara bună!
Profit de ocazie, așadar, și îi întorc salutul doamnei prezentator, cu o dedicație muzicala, ca urare de Casă „nouă”! Mă rog, cât de „nouă” poate să fie Casa construită de Mine și de Echipa mea.
Melodia o știți cu toții! O cântă Smiley!
„În patul meu, pe muzica mea…”

Cât despre Noi, o să avem treabă multă!
V-am promis doar ca va iau Pe toți Cu mine!
Și cum am făcut celebră aceasta emisiune și am transformat-o în slotul cel mai vizionat de la Realitatea, mai pot o dată! Cu dvs lângă mine!
??
#LEGILEPUTERII

Text preluat de pe pagina de Facebook a lui Denisei Rifai


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Mădălina Dobrovolschi. În patul Meu, pe muzica Mea!”

  • ” Pai atunci stai acasa madamm nu mai umbla teleleica ! ” Aimee Iacobescu [ RIP ] -Ultima noapte de dragoste . REPET : SCRI MAI BINE DECAT MODERAI !

  • Denis ai crezut ca locul lasat gol nu va fi umplut.Umplutura nu conteaza,dar mi-ar fi placut sa nu te impiedici in ea si sa nu-i dai importanta.Era mai cu staif asemenea atitudine,dar deh femeia din noi nu ne lasa.

  • In viata pierdem multe batalii.Ceea ce nu sesizeaza nimeni ca asemeni unor comandanti de osti intelepti Denise , poate fara sa vreas o sa transforme aceasta umilitoare infrangere intr-o victorie de proportii.Ea este acum exact in postura rusului care isi vede capitala ocupata de Napoleon. E ciudata uneori , are un stil aparte .Pai are blandetea crestina si atitudinea razboinica de sorginte araba .E un cockteil .Nimeni nu este perfect .Daca sunteti, aruncati primii piatra . Succes in cariera !

  • Ce mi-e Baba Rada, ce mi-e Rada Baba!

  • Asta patesti in Romanica daca esti vertical,ai coloana,ai principii,si nu te inclini,te pun sefii pe liber,toti sefii din Romanica,care in genere sunt niste satrapei frustrati,si mici,asta e din pacate,toti mediocrii conduc tot,iar oamenii de valoare sunt tinuti jos si marginalizati.Sincer va regret doamna Rifai,acuma chiar ca nu ma mai uit la Realitatea TV,sincer doamna Rifai era singura persoana pentru care vizionam Realitatea TV.Sa ma uit la Oreste,si la Dobrovolschi,cum fac temenele in fata Ebolei galbene,care a venit in locul Ciumei rosii,zau ma apuca boala de stomac,si nu vreau sa ajung intr un spital unde sa ma inhate Coronavirus,Biciul lui Dumnezeu,distrugatorul Occidentului.Odata cu plecarea doamnei Rifai,Realitatea TV este nimic,doamna Rifai era Realitatea TV,OK poate era cu gusturi putin poate prea liberale,politic vorbind,dar altfel un jurnalist incisiv,si meserias. 🙁 🙁 🙁

  • Madalina este fata subtire, nici nu va puteti compara cu ea!
    Chiar daca va credeti o buna jurnalista, felul dv. de a vorbi, tonul si modul în care accentuati cuvintele dintr-o fraza, nu pot sa inspire decât galagia pe care o face o precupeata pentru a-si vinde marfa.
    Si pe Cozmin, cui îl lasati? Va rog sa-i transmiteti individului ca locuitorii din Câmpia-Turzii nu au uitat înca felul în care nemernicul a distrus viata unui oras întreg, furându-le, în cârdasie cu rusii, combinatul siderurgic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *