Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Mafia din România a dat în mintea copiilor!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Mafia din România a dat în mintea copiilor!”

  • Draga Maestre, Franta este mai nationalista decat Germania, care fie vorba intre noi se fereste avand in vedere aventura lui Hitler, Italia si toate tarile Europei la un loc. Cu toate astea o tantzica din Franta accepta sa-i umble la trebile’ rusinoase un agarici din colonia Romania. O fi istet agariciul dar tot agarici ramane. Plus, ori cat ar fi proverbul de proverb cu mai bine primar in satul tau decat neica nimeni la oras, dai tu Parisul pe cloaca din Romania? Este clar ca doamna are o misiune si mai clar este ca domnii care i-au dat misiunea ne considera atat de jos ca au trimis-o pe cea mai proasta. De fapt prin asta si prin sociopatul Nicusor astia ne arata cam cum se aia pe tine o mare putere. Prietena binenteles!