Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Mai poate fi considerat legitim mandatul unui deputat care votează Certificatul Verde prin încălcarea jurământului depus?

Mai poate fi considerat legitim mandatul unui deputat care votează Certificatul Verde prin încălcarea jurământului depus și prin nesocotirea voinței a 65% din populația României ?
Toată lumea știe faptul că, din păcate, DOAR la nivel teoretic, deputații și senatorii trimiși de popor în Parlamentul României reprezintă voința poporului.
În realitate, doar foarte puțini parlamentari consultă voința celor care i-au trimis în Parlament referitor la teme sensibile ce țin agenda publică.

Acum, poate mai mult decât niciodată, aroganța, ignoranța și necunoașterea unor principii fundamentale statuate în Constituție sunt vizibile la majoritatea parlamentarilor care ar trebui să reprezinte voința majorității cetățenilor României, în nici un caz a unei minorități talibanizate din procentul de aproximativ 35% reprezentat de populația vaccinată.
Când, pe lângă aroganță, ignoranță și necunoașterea principiilor constituționale, există și o doză excesivă de servilism/slugărnicie, efectele generate de către legile adoptate sunt dezastruoase!

Acum, partea isterizată a minorității vaccinate (există numeroase persoane care au ales să se lase înțepate cu unul dintre serurile „minune” așa zis anti Covid 19, dar respectă decizia majorității care a ales să nu se vaccineze și nu dorește sancționarea acestei majorități) așteaptă cu sufletul la gură ca, majoritatea deputaților să voteze nazista lege a certificatului verde, lege care ar permite dreptul la viață, la sănătate, la muncă și la educație doar persoanelor vaccinate.
Mai mult, câteva „minți luminate”, usr-iste și pnl-iste, doresc ca persoanele infectate cu virusul devenit celebru peste noapte care ajung la spital și nu s-au vaccinat, să suporte contravaloarea tratamentului medical.

Fiind evident faptul că obligarea persoanelor care nu s-au vaccinat să-și achite contravaloarea procedurilor medicale, ar fi (încă) o încălcare brutală a unor dispoziții constituționale, se nasc, cel puțin, următoarele întrebări legitime:

  1. Câtă minte poți să ai tu, politicianul căreia i-a venit această idee „genială”, să le impui unor cetățeni care, deși au contribuit zeci de ani la asigurările de sănătate, dar au ales să nu se lase înțepați cu aceste seruri experimentale, să-și achite tratamentul din spital în cazul în care ar avea nevoie de așa ceva?
  2. Cum de nu i-a venit aceluiași politician „genial” sau vreunui alt coleg de partid la fel de „genial”, ideea de a-i obliga pe drogați și pe alcoolici să-și achite procedurile medicale necesare dezintoxicării?
  3. Cum se face că, deși efectul nociv al fumatului este bine cunoscut de multă vreme, nici unui usr-ist sau pnl-ist nu i-a venit „geniala” idee de a-i obliga pe cei care au fumat zeci de ani și s-au îmbolnăvit de cancer pulmonar, de exemplu, să-și achite contravaloarea tratamentului de cancer?
  4. Nu este ciudat faptul că, aproximativ aceleași persoane care au decis achiziționarea de către România a nu mai puțin de 120 milioane de doze de vaccin, doresc să-i oblige pe cetățenii care au avut nevoie de tratament anti Covid 19, dar nu s-au vaccinat, să-și achite tratamentele din spitale ?

Lăsând la o parte că pe mine nu mă poate convinge nimeni de faptul că, aceleași persoane care acum 2-3 ani spuneau public că suntem prea mulți oameni pe această planetă, acum vor să ne facă cu forța tuturor un bine, vaccinându-ne cu serurile produse și vândute tot de ei, observ cu deferență faptul că autoritățile nu sunt preocupate deloc de sănătatea populației ci doar de injectarea vaccinurilor pe care le-au achiziționat din banii tuturor contribuabililor, inclusiv a majorității nevaccinate.

Cine poate contrazice cu argumente pertinente susținerea anterioară, din moment ce :

  1. La o piesă de teatru, într-o librărie sau într-un mall, pot intra nestingherite persoane vaccinate care pot fi infectate și care, în mod evident, pot transmite virusul.
  2. Avem tot mai multe dovezi ale faptului că DSP-ul dă liber la circulație unor persoane infectate cu SARV COV 2, dar care sunt posesoarele certificatului verde, fiind vaccinate.
    Cu toate că foarte multă lume știe faptul că, atunci când DSP-ul vine acasă la o persoană infectată cu SARV COV 2, testează doar persoanele nevaccinate din acea casă, reamintesc situația relatată public de către domnul Iulian Surugiu, Liderul Sindicatului Agenților de Poliție:
    Eu sunt vaccinat cu doza trei, ultima doză pe 3 octombrie. După câteva zile, am avut simptome: mi-a curs nasul, tuse, febră interioară și, ca orice om normal, mi-am făcut teste rapide.
    M-am testat acasă, a ieșit pozitiv.
    Apoi am sunat la DSP București. Mi-a răspuns o fătucă și mi-a spus: «Dacă aveți a treia doză, puteți să mergeți liniștit la serviciu, la mall, unde aveți treabă că sunteți vaccinat».
    I-am spus că mie nu-mi vine să cred ce aud”.
  3. Politicienii care promovează vaccinarea cu serul minune susțin, pe cât de nonșalant, pe atât de mincinos faptul că vaccinurile împotriva Covid 19 sunt sigure și nu au reacții adverse.
    Pentru a spulbera orice dubiu, reamintesc declarația Președintelui Klaus Iohannis, declarație făcută recent : „Reacțiile adverse ale vaccinurilor sunt povești”…
  4. Este evident faptul că vaccinul îți poate oferi orice, dar nu imunitate.

Vaccinându-te, primești un certificat, care îți dă dreptul să intri în mall-uri, restaurante, chiar să dansezi la anumite concerte dar, în nici un caz, nu primești imunitate.
Dovada irefutabilă a acestui fapt o avem din țările „civilizate”, țări în care, deși s-au lăsat înțepați majoritatea cetățenilor, virusul este omniprezent generând o spaimă imensă.

Ceea ce se întâmplă acum în Israel, țară care are un procent de 85% din populația adultă vaccinată, în Olanda, unde procentul populației vaccinate este de aproximativ 80%, Germania și Austria, țări care au un procent de aproximativ 70% din populație vaccinată, ar trebui să le dea de gândit politicienilor noștri.

În contextul în care zilele acestea Germania raportează peste 50.000 de infectări pe zi, este interesant de reamintit faptul că unii oficiali germani ne catalogau ca fiind „idioții Europei”, când noi aveam 15 – 18.000 de infectări pe zi.
Și mai interesant este cazul Austriei, țară care, deși a impus de ceva vreme lockdown-ul doar pentru nevaccinați, este sufocată de numărul mare de noi infectări raportate zilnic.

Din moment ce în Austria, în ultima vreme, au zburdat liberi pe străzi și prin magazine doar vaccinații, se naște întrebarea legitimă: cum de s-a răspândit atât de mult virusul din moment ce nevaccinații au fost ținuți sub cheie, în casele lor?

Pentru a spulbera orice dubiu referitor la faptul că autoritățile sunt preocupate exclusiv de injectarea populației cu cât mai multe doze, chiar și expirate, din cele 120 milioane de doze rezervate pentru România, reamintesc două aspecte ce țin exclusiv de „politica medicală” :

  1. Cu toate că este lesne de constatat faptul că majoritatea cadrelor medicale sunt epuizate de munca depusă de la începutul pandemiei, unele minți „luminate” ale politicii dâmbovițene vor să introducă obligativitatea vaccinării cadrelor medicale sub sancțiunea desfacerii contractelor de muncă dacă, după trecerea a 30 de zile de suspendare a contractelor de muncă, nu „le vine mintea la cap” și acceptă să fie vaccinate.
    Le reamintesc acestor „minți luminate” că aceleași cadre medicale, cărora acum vor să le desfacă contractele de muncă, au luptat cu virusul în prima linie, fără a fi vaccinate, în toate cele 3 valuri anterioare.
    Mai mult, (și) pe cei pe care acum vor să-i arunce ca pe niște măsele stricate din sistem îi considerau eroi.
  2. La concursul de intrare în rezidențiat, care a avut loc la data 21.11.2021, Ministerul Sănătății a redus numărul locurilor față de anul precedent cu o mie, cea mai drastică scădere înregistrându-se la Anestezie – Terapie Intensivă.
    Cât de „inteligentă” este această măsură din moment ce, pe de o parte, suntem în plin val 4 al pandemiei iar anul viitor ne așteaptă cel puțin 2 valuri, al 5-lea anunțat deja pentru primăvara anului 2022 iar al 6-lea, deși neanunțat, va veni în toamna / iarna anului viitor iar, pe de altă parte, medicii sunt deja epuizați?

Fiind evident faptul că politicienii sunt preocupați de vaccinarea în masă a populației, pentru a fi pe placul Big Pharma, fără a fi preocupați câtuși de puțin de sănătatea acesteia, deoarece în această săptămână este așteptat votul în Camera Deputaților referitor la certificatul Verde, doresc să le reamintesc deputaților jurământul pe care l-au depus :
„Jur credință patriei mele România ;
Jur să respect Constituția și legile țării ;
Jur să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României ;
Jur să-mi îndeplinesc cu onoare și fidelitate mandatul încredințat de popor.
Așa să mă ajute Dumnezeu”.

Deoarece absolut toți deputații se află în acele confortabile fotolii ca urmare a unor mandate încredințate de către cetățenii României, inclusiv de către „imbecilii” care nu au acceptat să fie testate pe ei „serurile minune”, îi somez public să respecte, nu doar voința majorității populației, ci și Constituția pe care au jurat să o respecte.

Mandatul oricărui deputat care va vota nazista lege a Certificatului Verde este nul, cel puțin din punct de vedere moral.
Tot nul ar trebui să fie și din punct de vedere legal, având în vedere faptul că deputatul care va votata o lege prin care se restrâng drepturile și libertățile cetățenilor, refuzându-le dreptul la viață, la sănătate, la muncă și la educație doar pentru considerentul că nu au consimțit să fie cobaii unor seruri apărute „peste noapte” și insuficient testate, nu mai reprezintă voința celor care l-au trimis în Parlament.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Mai poate fi considerat legitim mandatul unui deputat care votează Certificatul Verde prin încălcarea jurământului depus?”

  • Capitalul strain, prin brokerii sau precum FMI sau Comisia de la Bruxelles au reusit prin intermediul clasei noastre politice – la care va referiti sa lichideze efectiv parghiile de control ale statului roman si astfel suntem in stituatia de a fi un stat esuat int toata splendoarea lui, transformand de facto tara noastra intr-un model unicat la nivel de continent european, model nemaintalnit decat in tarile africane cu statut colonial cvasi-cunoscut.
    Resursele naturale, distributiile de carburanti, cele mai mari retele de infrastructura urbana, retele de electricitate si gaze naturale, bancile, asigurarile, retailul modern, intrariele si iesirele de capital, padurile si mare parte din pamenturile agricole sunt acum ale capitalului strain, iar consumatorul adica cetateanul roman este acum chirias in propria sa tara.
    Statul roman nu mai dispune nici de resurse si nici de parghii de control propriu iar posibilitatile de DEZVOLTARE, PROPASIRE MATERIALE, BUNASTARE, PERSPECTIVE REALE sunt acum istorie sau inexistente.
    In anul 2016, in cel mai mediatizate si televizate momente ale activitatii anticoruptie realizate de celebrii ei exponenti KOLDEA – KOVESI fimele cu capital romanesc ne era prezentat ca unor useful idiost ca este prin ai sai exponennti principalul vinovat de serviciu sugerand populatiei ca aceasta sursa tuturor relelelor din Romania Postedecembrista.
    Sa fie o intamplare faptul ca exact in acelasi an 2016 ca din economia nationala a Romaniei au fost sustrase un minim intre 40 -50 de miliarde de euro de catre capitalul strain, fara a fi impozitate, controlate, prin diferite subterfugii legislative,aspecte care au fost pe larg deazvaluite economistuluILIE SREBANESCU in cartea Romania o Colonie la Periferia Europei, iar doamna Laura Kodrutza Kovesi este astazi recompensata pentru realizari cu onoranta functie de de regina a anticoruptiei la UE !?
    Iar daca BIG FARMA sau orice alta putere straina decide prin vatafii – politicienii nostri aserviti, nu am sa folosesc cuvantul de tradator de tara utilizat recent de artistul Marius Manole la adresa lui KWI , ca in acest colt de lume ne este mai bine cu acest certificat verde atunci sa fie primit !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *