Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Marcel Ciolacu a fost binecuvântat de SUA ca premier de dragul cerealelor din Ucraina

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Marcel Ciolacu a fost binecuvântat de SUA ca premier de dragul cerealelor din Ucraina”

  • MAESTRUL
    Pamflet
    Un claxon răsună răgușit în noapte…
    La Cristoiu-n poartă, cine dracu bate??!
    -Eu sunt, nea Ioane, Andra Stoicescu!
    M-a trimis, în goană, domnu’Voiculescu;
    Vrea să-i faci o știre, cu ceva orori
    Și-ți va umple contul cu mulți verzișori!
    – Nu-i nicio problemă, cum mă știți, peltic,
    Pot să spun orice, nu-nțelegi nimic.
    Spune-i lui Varanu, că sunt onorat,
    Știu cu siguranță ce am de mâncat!
    -Am plecat, șimaestre, să mă dreg la ten,
    Poate-ajung eu diva de la CNN..

  • Cat de „inteligent” sa fii ca pentru un an (pana la alegeri) de cascavaleala ieftina, sa risti sa pierzi toata roata de rontait in urmatorul mandat. Oare Marcel le face din capu’ lui prop’iu sau ii vin pe cablu? Daca ar fi avut stofa de politician, nu baga PSD-ul la guvernare in ultimul mandat al lui Iohannis nici cu militia. Apoi, in 2024 ar fi luat voturi cu lopata. Ma rog, asta in cazul fericit in care artimetica STS batea cu aia reala.

    • @cib: cat de inteligent? Foarte inteligent.
      Aia din PSD care au facut sau au incercat sa faca ceva bun au fost bagati la inchisoare. Nastase, Dragnea si multi altii. Cand au castigat slegerile si aveau un program de bun simt, baietii au scos tefelistii si alti maimutoi in strada, impreuna cu domnul in geaca rosie.
      Le-a luat si lor cineva din bobor apararea? Ash. Daca mamaligile nu au avut nimic impotriva, psd-jstii astia pentru cine sa riste sa mai pateasca? Prosti ar fi, n-au pentru cine.

      • Au mai luag votiri cu lopata de doua ori si la ce le-a folosit? O data i-ai rezolvat cu 10 august si o dat cu ” nu vreau peeeseedeee” de ka Ioha. A avut boborul ceva impotriva? Nuuuu. E corect ca acum sa ia si si ei ce le vine pe cablu, daca nu au pentru cine sa faca altfel.

        • Baietii de care vorbesti au vrut ei, in aroganta sau „naivitatea” lor, sa calareasca ei pe padureni. Si normal, si-au furat-o. In rest nu erau cu nimic mai breji decat ce vedem azi in politichia romaneasca. In generalitatea sa. Sa nu fim naivi, gandul la bobor e ultima chestie din mintea lor, a politicienilor. Fara exceptie.

          • Daca a incerca sa repare prostia lui petrov care le-a dat putere de nici el nu a mai putut sa-i tina in frau se numeste calarit, asa e.
            In rest, ce spui despre gandul la bobor, nu intereseaza pe nimeni, ca doar nu ne jucam partidele si boborul de-a romeo si julieta. Dar un contract intre un partid si bobor pe care pesedistii pareau hotarati sa-l respecte a fost. Si era in interesul boborului, nu al finantei mondiale, cum aveau partidele pedeliste si tefeliste, daca mai tii minte vrajeala cu ” investitiile” pentru care trebuia sa faca toata tara foamea, mai putin ai lor.

          • @spicy
            No offense, dar, insa, (ca la Teleorman 😀 ) Petrov n-a calarit si n-a dat nici o putere padurenilor. Bajetii conduc Romania de la lovilutie (cand au invins PCR-ul), lucrare pe care` au executat-o cu arta si precizie (sub indrumarea Licuricilor, remember Malta). Nu a existat si nu va exista in RO (si nu numai) politicieni si mai ales politicieni de rang inalt care sa ajunga la ciolan fara acordul si aprobarea padurenilor. E regula de aur, ai scheleti, esti OK, n-ai, nu te primeste nimeni in gasca. Tov Iosif Visarionovici a lamurit pentru totdeauna problama, nu exista oameni nevinovati, exista doar oameni de care nu ne-am „preocupat” indeajuns. Fii sigur ca nu exista om politic roman de care bajetii sa nu se fi „preocupat” in prealabil. Cheers!

          • Asta zic, boborul e problema ca poate fi prostit de exemplu ca totul e scris in stelele de pe umerii unora si de pe steagul albastru si nu se poate face nimic. Si cu sltele, ii mai place si dulea trandavie… Cu Polonia de ce nu tine? De Ungaria nu zic, e un pic mai complicat, dar nici acolo nu tine. In statele vestice? Tine la noi, ca suntem prosti si slugi, istoria ne-a ajutat sa fim asa.

          • …iar politicienii tot din poporul asta slugarnic sunt si ei. Cand apare unul altfel, e casapit de restul,, de idioti.

          • @cib: Vad ca esti bine informat, mai stii vreun popor in lumea asta mare care sa regrete o dictatura? In loc sa schimbe lucrurile care nu-i plac in libertate.

          • @spicy
            Sezi bland, ca vine o „democratie” dinspre licurici, de aia a lu’ nea Nicu o sa ti se para pistol cu apa. Numa’ valori euroatlantice. Nu le mai enumar ca le stie si Azorica din parc. Si ar trebui sa mananc „deontologie” pe paine, ceea ce nu prea imi sta in caracter.

  • De ce n-a facut si SUA ambasada cu balcon ? Fiindca si-a tras o fortareata intre cele doua aeroporturi ale capitalei . Iar cand cineva a incercat sa faca un al treilea aeroport , necontrolabil , l-au bagat la puscarie .
    Cat despre cereale , “Marele Israel” , deocamdata s-a instapanit doar pe bratul Chilia/

  • Vai de capul lor parlamentari PSD-iști și apostoli ai acestora. Câteodată stau și mă gândesc dacă au trecut prin școală sau au absolvit vreo facultate de stat la timpul potrivit. Asta-i rezultatul să treci prin școală, din milă, pe cineva…Zerouri care nu știu să vorbească decât în lozinci mai mult sau mai puțin coerente și să stea cu capul plecat?
    „Intrigatii” moderatori tv care arata cu degetul la profi muncesc pe mii de euro lunar, iar din bun simț ar trebui să evite subiectul trimiterii acestora la școală, dar au ei/ele bun simt?!
    Exemplul profilor de la Sibiu care nu știu decât să se plimbe dar totul pe banii noștri este bine ales.
    Duduia îmbrăcată în alb este de un penibil absolut. Ospățul de la Bulboaca cu siguranță e un pas înainte dar nu se știe în ce direcție.

  • Șavuot (Shavuot, ebraică: שבועות; în pronunția așkenază Șavuos, ad literam, „Săptămâni” Hag Hașavuot = Sărbătoarea săptămânilor”) este o sărbătoare evreiască care cade în ziua a șasea a lunii Sivan. (În calendarul gregorian ea cade la sfârșitul lunii mai- începutul lunii iunie). Ea eternizează momentul cînd Legea divină Tora a fost dată poporului evreu pe muntele Sinai. Este una din așa-numitele „șaloș regalim”, adică cele trei evenimente festivalice când evreii făceau pelerinaj la Ierusalim. În Statul Israel ea este o sărbătoare legală de o zi. În Diaspora evreiască este celebrată vreme de două zile – 6-7 Sivan.
    Celebrarea Șavuotului este direct legată de ziua Pesahului (Paștelui). Tora poruncește să se numere șapte săptămâni numite „Omer”, începând cu a doua zi a Paștelui, până la data marcată ca Șavuot. Această numărare a zilelor ar exprima ahtierea poporului după cuvântul divinității exprimat în Tora. La sărbătoarea Pesah, evreii serbează eliberarea din robia faraonului, iar la Șavuot – primirea Legii (Tora) care i-a consacrat, după tradiția iudaică antică, într-un popor dedicat slujirii lui Dumnezeu.
    https: //ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98avuot
    Rusaliile (din latina vulgară – în napolitană se folosește „Pasca rusata” (Paștele trandafirilor) iar în aromână „Arusaľi” ), cunoscute și drept Pogorârea Sfântului Duh / Coborârea Sfântului Spirit, sunt un praznic creștin, sărbătorit în a cincizecea zi de după Paști, care este întotdeauna o zi de duminică. De Rusalii este comemorată coborârea Sfântului Duh asupra ucenicilor lui Iisus din Nazaret. Potrivit scrierilor Noului Testament (Faptele Apostolilor 2, 1-11) acest eveniment a avut loc în ziua rusaliilor evreiești (Șavuot), la 50 de zile de la învierea lui Iisus din Nazaret. De aceea sărbătoarea creștină mai poartă denumirea de Cinzecime (în latină Pentecostes, în franceză La Pentecôte (din greaca veche – πεντηκοστὴ ἡμέρα / pentêkostề hêméra, «a cincizecea zi»), în germană Pfingsten, în maghiară Pünkösd etc.).
    În Vechiul Testament, Rusaliile sunt, la început, o sărbătoare agricolă de bucurie a evreilor, în care se oferă pârgă din roadele pământului (Ex 23, 16; Num 28, 26; Lv 23, 16), numită și „Sărbătoarea săptămânilor” Șavuot (Ex 34, 22; Lv 23, 15). Mai târziu, ajunge o aniversare a Legământului, care fusese încheiat la 50 de zile de la ieșirea din Egipt (Ex 19, 1-16).
    Și Rusaliile creștine au legătură cu Legământul, fiind o sărbătoare a încheierii lăuntrice a Noului Legământ al harului și iubirii, prin coborârea Sfântului Duh. Rusaliile reprezintă și consacrarea solemnă a Bisericii întemeiate de Iisus Hristos. Duhul Sfânt nu este dăruit numai Bisericii în ansamblu, ci și fiecărui creștin în parte, cu darurile sale (cf. Gal 5, 22). Minunea Rusaliilor de la Ierusalim se continuă în Biserică, aducând rod în taina Sfântului Mir. De aceea, Rusaliile sunt și o sărbătoare de mulțumire pentru harul Mirului.
    https: //ro.wikipedia.org/wiki/Rusalii

  • Domnule Ion Cristoiu
    „Marcel Ciolacu a fost binecuvântat de SUA ca premier de dragul cerealelor din Ucraina”
    „”O prietenie inestimabilă care ne onorează și ne inspiră!”, scrie Marcel Ciolacu.”
    https://www.antena3.ro/politica/marcel-ciolacu-discutie-privata-regele-charles-al-3-lea-676188.html
    Poza face cat toate cuvintele…cate „blessing-uri” sunt…doi balauri…doi centauri…stiti care e necazul Meu…Eu sunt „deja luat”…am un Diavol de Cotoi mai batran in anii lui decat charles sau marcelica…si asta ma poseda…face lucruri nerusinate…sunt „fetitza” lui…e si emasculat de vreo 7 ani…copilashii ashtia pot incerca intre ei daca se plictisesc…
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *