Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Marcel Ciolacu a mai scos din joc un concurent: Mihai Tudose

Comentarii

48 comentarii pentru articolul „Marcel Ciolacu a mai scos din joc un concurent: Mihai Tudose”

  • Stimate Maestre ,
    Nu l-am votat pe Johannis si nu-l agreez. As zice : dimpotriva !
    Nu am nici o simpatie pt doamna Johannis ; nu am fost impresionat nici de engleza dumneaei .
    Insa , ca femeie , nu se poate prezenta oricum , mai ales ca vrem nu vrem ne reprezinta . Era necesara o tinuta si accesoriile corespunzatoare.
    Cat despre faptul ca n-a avut drept accesorii niste gablonturi e o problema de necomentat cata vreme Tzanca Uraganu are Rolls Royce Cullinan de vreo 350000 E. Imi aduce aminte de procesul postrevolutionar al demnitarilor comunisti invinuiti ca aveau o avere colosala ce cuprindea chiar un videocasetofon .

    • Tot respectul pentru ca luati apararea unei doamne.
      Doar ca, am observat, o ataca in fiecare video, macar numind-o „ravasitoarea”. A scapat doar o zi. Cred ca are o rubrica numita „ravasitoarea” si trebuie bifata. Nu inteleg de ce, doamna nu e politician, nu are vreo functie, e o profesoara la un liceu. Si daca sotul ei a ajuns presedinte, nu are nicio contributie si nicio vina. Dar daca trebuie atacata, asta e, ce stim noi, niste bieti nemaestri….

      • Maria Basescu era casnica și cu toate astea nu era coada după președinte decit unde cerea protocolul
        La fel Nina Ilescu sau doamna Constantinescu
        Un cadru didactic in activitate in ce context legislativ a lăsat clasa și-a plecat in Japonia
        Și-a luat fără plata aha ma gindeam eu

        • Incercati sa-mi spuneti asa: pentru ca celelalte sotii de presedinti nu au fost in vizite cu respectivii, atunci e o problema de moralitate ca dna Iohannis face asta. Da?
          Eu zic doar ca e treaba lor, a fiecareia, problema de preferinta personala si atat, oamenii sunt diferiti – e simplu. Si nu e nicio problema.
          Nu mai bagati texte cu „nu era coada dupa” ca argumente, astea sunt țățisme, lasati-le unde le e locul, intre muierile mai needucate de prin mahalale.
          PS: Am inteles ca ati fost in PDL. Chiar vreti sa vorbim despre moralitate? Daca nu ati fost imi cer scuze, daca ati fost, va rog sa nu mai imi raspundeti niciodata la nici un comentariu. Considerati anticipat ca am spus ” aveti absoluta dreptate” la orice.

          • Nu de altceva, doar ca, in acest caz, ideile noastre nu au cum sa fie vreodata compatibile si ne-am pierde amandoi timpul.

          • Sau si mai bine facem asa: nu mai intru eu pe aici, e mai simplu. Multa sanatate!

          • @spicy: Daca era pe banii ei, nu era nici o problema. Da’ e pe carca noastra. Cam asta e mica mare diferenta.

    • Este extrem de rușinos acest fel de a pune problema
      Dacă din meditații a putut sa ia doar case și nu și bijuterii
      Dacă tatăl blanar nu a putut sa-i dea zestre ceva de pus la git atunci nu pui
      Opinia mea este despre țoape numai de bine

  • Am dovada irefutabila ca majoritatea funcționarilor romani din spațiul european sunt agenți ai fostei Securității fie ca sunt cu legături in SRI chiar dacă nu are competente pe extern fie ca sunt ai SIE
    Incepind de la paznicii ambasadelor pina la unii diplomați
    Aștept sa fiu dat in judecată pentru calomnie de cineva care se simte jignit de afirmațiile mele
    Suntem in fata unei realitati copii sau nepoții securiștilor se apropie cu repeziciune de butoanele conducerii țării pe ce direcție vor ei

  • Cine are nevoe de un securist ca Tudose…

  • Băi profiturile înainte și după ’89 chiar ți-a dispărut complet bunul simt? Cine îți permite să jignești diferite categorii de pensionari? Chiar nu ai aflat că există dreptul la opinie și că nu numai tu ai dreptul sa bați câmpii zilnic pe sticlă?
    Sa-ți fie rușine!!!!!

    • ‘este o inima cu curgere continua’

      …cred ca va avea succes!:))
      doar pentru ca foloseste principiul de mai sus ( inlocuieste anotimpurile cu timpul, caz in care se poate misca la infinit :))
      orice artificializare care aduce cu sine ‘inlocuirea’ de mai sus e de bun augur:)))), tot ce tre sa faca mnealor, cei care artificializeaza, e ca artificializarea sa fie o antinatura.

      in cazul dat …e, noua inima nu cunoaste anotimpurile ci doar timpul. ea nu e o inima artificiala, ci una antinaturala ( in principiu… )

      • Da, si inca o ciudatenie: e facuta de medici. Ce urmeaza? Sa se mute la Politehnica si sa devina „ingineri in preventia si vindecarea defectiunilor umane”? Cu atatea proceduri existente deja, care tin cont numai de boala, nu si de om, si aproape exclusiv folosite, tendinta exista.
        Sau „___ umane si artificiale”. Cu doua sectii, una pentru oameni si una pentru roboti?

        • Nu mai bate câmpii!…există Facultatea de Inginerie Medicală!

          • In ce te-ai intepat de sari in sus, asa i-am zis eu, am scris undeva Inginerie Medicala? Mai citeste comentariul. Acum te duci la biotehnolog, bioinformatician sau bioinginer sa te vindece? Sper ca acum ai prins ideea. Cu placere!

        • „ingineri in preventia si vindecarea defectiunilor umane”

          artificializarea care e si o antinatura, si noi despre asta vorbim pe vremurile astea, considera ca ‘a fi om’ e in sine o boala, pentru simplul motiv ca peste om la un moment dat se asterne iarna.

          prin urmare artificializarea care e si o antinatura considera ca defectul fundamental al omului e faptul ca moare si fix cu repararea acestui defect se va ocupa, …el e referinta.
          cum o va face? pai …simplu, il va ‘scapa’ pe om de boala asta numita Iarna …scotindu l pe om din Dinamica Anotimpurilor si varandu l sub cea a Timpului, …sau cum se spunea in prezentare …in povestea ‘curgerii continue’

          pina acum revolutiile s-au manifestat ‘in sistem’. in cazul medicinei ele considerau ca omul e bun-foarte si incerca sa l pastreze sau sa l readuca pe om in aceasta stare.
          acum asistam la o revolutie care propune deplasarea spre un ‘altfel de sistem’, deci omul nu mai e ‘bun-foarte’ ci …e defect chiar din fabricatie, caz in care chiar procesul de fabricatie trebuie sa fie modificat.
          abia artificializarea care modifica Cerul omului e o Antinatura, adica abia artificializarea care modifica ecuatia de miscare a omului, spre ex prin editare genetica, e o Antinatura.

        • Mă refeream la spicy! „Da, și încă o ciudatenie: e făcută de medici.”

          • imi cer scuze daca ati crezut ca vorbesc cu dvs,…n am facut o.

        • umane si artificiale”. Cu doua sectii, una pentru oameni si una pentru roboti?

          nu. …prin superpozitii.
          o ramura ramane la brat cu Natura, cealalta se ridica la masura pe care a tot cautat o, iesind din Dinamica Anotimpurilor si imbratisind Artificializarea, Antinatura.

          e cam ca despletirea Dreptului in superpozitii, caz in care se vorbeste despre Drepturi Naturale si Dreptul la Artificializare. ( unii vor ca Artificializarea sa se desfasoara la umbra Drepturilor Naturale, or …de ce sa i pacalesti pe oameni? Artificializeaza te, neica, daca sta iti e dorinta, insa fa o, cu tot dragul fa-o!, in baza Drepturilor la Artificialzare, adica sa fie clara treaba ca iesi din Dinamica Naturii )
          de fapt cred ca intreg procesul de artificializare ( care e si Antinatural ) se cade a se desfasura in baza Drepturilor la Artificializare,
          deci …ar trebui pornit cu inceputul, adica cu constatarea faptului ca unii oameni manifesta tendinta de a iesi din Dinamica Naturii, si pentru ca ei deja se manifesta, tre sa li se rinduiasca niste Drepturi, care sint Artificiale.
          pina acum am folosit Drepturile Naturale. acum…se pare ca nu mai e suficient, se cade a fi folosite si Drepturile Artificiale ( la Artificializare )
          de ce se cade? pai pentru ca altfel Artificializarea se va face in baza Drepturilor Naturale, or asta e o spurcaciune.

          • chirurgia cuantica, editarea genetica, atunci cind ajung pe mana Inteligentei Artificiale ( Cuantice ) devin temelie pentru o Noua Lume, una Artificiala.

            bineinteles ca aceasta lume se va manifesta,…a rasarit din dorintele oamenilor maniefstate de cind sint ei paici,
            insa sa si foloseasca ‘propriul nume’, propriu ‘barcii Artificializarii’, Natura nu va avea nimic impotriva, nimeni nu se va supara. Natura chiar n are nimic impotriva Artificializarii, iar daca tot n are …Artificializarea a r trebui sa fie …mandra inclusiv de numele ei, nu i asa?

          • un alt exemplu:
            se tot vorbeste despre ‘familia’ formata din doi barbati sau doua femei, in care pesemne ca unul e mama si celalalt tata,…sau cam asa ceva.
            ce sa ai impotriva acestei manifestari? de ce sa te opui acestei manifestari?
            daca asta e dorinta oamenilor…treaba lor!

            tot ce se cade sa faci e sa rinduiesti aceasta maniefstare in baza unor drepturi.
            or …in baza Drepturilor Artificiale doua femei se pot numi familie.
            insa sa spui ca in baza Drepturilor Naturale doua femei pot forma o familie sau ca doi barbati pot forma o familie …e o spurcaciune. ( dupa cum si pentru aceste familii …o combinatie barbat-femeie e un soi de spurcaciune, …adica ceva de care nu se simt atrasi, ba chiar cea de care se departeaza )

            tot ce se cere e sa taci pace, nu ..sa aiba doar unii sau doar ceilalti dreptate.
            or Pace se mai poate face doar daca despletesti Drepturile in Drepturi Naturale si Drepturi Artificiale ( la Artificializare )

            a sosit vremea in care unii oameni vor sa iasa din Dinamica Naturii …pentru ca se poate. sa faca dupa cum le e dorinta, daca sta le e dorinta.
            oricum Transumanisul e …pe val. tot cese mai poate face e sa le disponibilizezi si unora, insa si celorlalti, o barca cu care sa se plimbe…
            transumanism sa fie, daca asta e dorinta unor oameni, insa el se cade a se manifesta in baza Drepturilor Artificiale ( la Artificializare )
            asta pentru ca …cine stie, poate ca unii oameni vor dori sa ramana in barca Naturii, in curtea Dinamicii Anotimpurilor, …chit ca paici vine Iarna,…ciclic ( asemenea Primaverii )

          • ‘Drepturile Omului’ e un concept expirat.
            acum vorbim despre manifestarea prin superpozitii a Drepturior Omului,
            deci despre
            Drepturi Naturale
            Drepturi Artificiale ( la Artificializare )

          • daca vorbim despre ‘familie’ …deja se isca mic razboaie. sau mai mari.
            pai de ce sa fie asa?
            nu mai bine vorbim noi despre:
            manifestarea prin Superpozitii a Familiei ?

            caz in care vorbim despre familia care are la temelie Drepturile Naturale si despre familia care are la temelie Drepturile la Artificializare?

          • Acele asa-zise familii au aparut de cand oamenii s-au declarat propriul lor reper moral. Nu suntem, nu avem cum.

          • Nu suntem, nu avem cum.

            asa zic si si aceste familii, ca nici ele nu au cum …altfel, pentru ca …asa sint ele.
            prin urmare …nu cumva e mai cu folos sa faci Pace, …despletind Drepturile Omului in Drepturi Naturale si Drepturi la Artificializare?! 🙂
            oricum …dupa cum vezi ‘drepturile la artificializare’ deja se manifesta cu o Forta demna de luat in seama:), prin urmare de ce sa i refuzi manifestarea? 🙂

          • Familia este o instituţie fundamentată prin voinţa lui Dumnezeu. 
            Nu cred in nicio morala fără Dumnezeu. Nici in vreo teorie a unei lumi fara Dumnezeu.

          • ( Am reformulat ce am zis mai sus
            )

          • N aveam vreun dubiu ca ‘nu crezi in nicio morala fără Dumnezeu. Nici in vreo teorie a unei lumi fara Dumnezeu’ 🙂

            însă unii cred asta 🙂
            impotrivindu te lor …’te impotrivesti’
            de sa faci asta in loc sa faci pace?
            abia făcând Pace împlinești ceea ce crezi, ..am impresia 🙂

          • nu te poți împotrivi Articolului, că dacă faci asta te definești că fiind leit lui.
            de fapt ..chiar asta așteaptă Artificialul, să i te impotrivesti’:))), că fix atunci te a dat mat.

            singura varianta este asta, …însă mai caută, cine știe:)) :
            rămân la braț cu Natura SI n am nimic împotriva Artificialului 🙂

          • Artificialul este însăși manifestarea Anti.
            Manifestandu te anti, …cea mai la îndemână manifestare de acest tip fiind împotriva Antinaturii,
            …de fapt te manifești fix cum o face Artificialul, Antiadevarul :)))

            nu i ebpoti împotrivi Antinaturii cu niciun chip!:), …fara sa devi că ea, brusc

          • manifestandu te anti fata de Doctrina Anti tocmai demonstrezi, fără tăgadă, că ești un adept al acestei doctrine :))) ( cu toate că impresia ar putea fi alta 🙂 )

          • tot negând negația, la un moment dai dai de Antiadevar:)))

        • Sau „___ umane si artificiale”. Cu doua sectii, una pentru oameni si una pentru roboti?

          evident, si mdicina se cade a fi despletita in superpozitii,
          una avand ca pivot Inteligenta Artificiala, cealalta avand ca temelie chiar Natura.
          salturile uriesesti pe care le va face Medicina in curind s-ar cadea sa se manifesta pe un teren limpede definit,
          al Naturii SI al Artificializarii

          daca nu va fi pastrat echilibrul de tip Natura SI Artificializare ( Bine SI Rau ) atunci se va manifesta doar un teren, cel al Artificializarii, celalalt fiind mai degraba scos in afara legii ( pentru ca daca nu l pui pe SI intre Bine si Rau, atunci acolo se va manifesta SAU, caz in care Artificialul va avea tendinta de a fi ceea ce e, adica mandru, adica …singur pe teren.

      • ea nu e o inima artificiala, ci una antinaturala ( in principiu… )

        ea nu e o inima artificiala, doar, ci si una antinaturala ( principiul folosit o califica si in competitia asta )

        • ‘a fi artificial’ se desavarseste in ‘a fi antinatural’ ( insa pe unii artificialul …ii arde, caz in care se retrag inapoi, in Natura, …in mod Natural, instinctiv :)) )

    • ce nu mi a sunat mie bine in prezentare e fix ce am precizat deja: ‘este o inima cu curgere continua’
      ‘curgerea continua’ e din povestea Artiicializarii, Natura e cu curgerea ciclica, proprie Anotimpurilor, ( care e de tip yin-yang, deci se exprima prin superpozitii )

      insa altora poate ca le…suna bine:)

      • orice intersectie cu Antinatura genereaza armonii de acest tip.
        daia am zis ca …pesemne ca va avea succes, pentru ca asta e Vremea Antinaturii, deci te dai pe val, daca te dai pe armonii de acest tip. ( …poate ca inca nu stii cum, insa in final vei ajunge la malul la care ajunge si valul )

      • Natura e cu curgerea ciclica, proprie Anotimpurilor, ( care e de tip yin-yang, deci se exprima prin superpozitii )

        se manifesta concomitent doua cicluri ale Anotimpurilor, in oglinda, unul propriu Cerului celalalt Pamantului.
        prin urmare o curgere continua e posibila exclusiv in prezenta unui ‘Nou Adevar’, care opereaza doar cu Pamantul, tinzadu i acestuia catre Infinit putinta de a simula un ‘ciclu al Anotimpurilor’

        deci char si ‘curgerea continua’, atunci cind tinde catre Infinit ( cu tinderea asta se va ocupa Inteligenta Artificiala ( Cuantica ) ), in fapt simuleaza, la limita, un ciclu al Anotimpurilor…

      • S-a mai incercat pe om inima cu curgere continua. A durat doar un an si s-a cam stat la pat. E foarte complicat, legatura inima-creier nu e nici pe departe complet clara. Am citit ca au fost deja trei premii Nobel pe subiect, nu stiu detalii, evident. Am inteles cate ceva, dar ar fi doar parerologie sa continui…

        • legatura inima-creier nu e nici pe departe complet clara

          va tinde sa fie, insa pentru asta tre sa ai un Nobel in …fiecare stiinta care exista, or doar o IAC e in stare de asa ceva :))

          dupa cum vezi nici eu nu intru in detalii :)…

          • legatura inima-creier nu e nici pe departe complet clara

            aceasta legatura e un Dar :), nu poti deslusi ‘legatura’ pe calea Cunoasterii, ci doar pe calea Recunoasterii

          • Avem in Romania:
            -CNCC: Centrul national pentru cercetarea creierului (tine de Academia Romana, deci treaba serioasa, cu profi univ din multe domenii)
            -TINS: Transylvanian Institute of Neuroscience (e privat, mai pentru studenti)

          • Legatura inima -creier:
            https://youtu.be/zyJNMWHHCn8
            (Asta mi-a rasarit in …. nu stiu sigur unde, una din ele :))) )

          • Am plecat, Online. Nu il mai inteleg pe maestru chiar deloc si sa intru in fiecare zi pe pagina dumnealui in situatia data nu e nici prea corect, tot am tendinta sa critic si… nici pentru mine nu e deloc bine. Nu cautam vreo zona de confort, dar… nici chiar opusul.. Toate cele bune si have fun in continuare :)))) !!!

          • Drum bun! 🙂

  • Domnule Cristoiu, in ceea ce il priveste pe Tudose NU aveti dreptate. Este un individ fara caracter si scrupule.
    Ela intrat in Parlamentul european, candidand pe locul trei pe listele PRORomania.
    Ponta ca un domn ia cedat locul lui.
    Dupa ce s-a vazut cu boii in caruta s-a intors la PSD si asta foarte repede dupa europarlamentare.

    El nu s-a inteles cu Dragnea, cu Ponta etc…este nu numai grobian, ci si egocentric.
    Grosolaniile lui fata de toata lumea, mai ales fata de femei sunt cunoscute, dar cum Romania e tara in care bumbaceala sotiei de catre sot este o traditie, ba uni chiar o considera o dovada de dragoste, grosolaniile lui Tudose sunt considerate un fleac.

    Nu am o parere grozava despre Ciolacu, iar de cand am auzit ca de dragul „fonctiei” s-a inteles cu americabii, are profundul meu dispret!!

    Ciolacu l-a chemat in guvern cand s-a creat alianta PSD-PNL, dar a refuzat de aceea nu cred ca dezvaluirile despre el sunt opera lui Ciolacu.

    Daca Ciolacu vrea circ si scandal in guvern, atunci sa il faca pe Tudose ministru. Are scandal asigurat!!

    Daca individul asta avea pic de pretuire pentru Romania, cand a venit premierul japonez putea sa amane demisia pana pleca acesta.
    El de-al dracului si-a depus demisia chiar in ziua aceea.
    Vizita era anuntata, deci actiunea lui a fost premeditata.
    Nu oi-a pasat ca face de ras Romania…

    Asa ca mai incet cu apararea acestui individ abject…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *