Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Marcel Ciolacu răspunde cu un mieunat dulce atacurilor lui Klaus Iohannis

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „Marcel Ciolacu răspunde cu un mieunat dulce atacurilor lui Klaus Iohannis”

  • OZN:)))))))))))))…poate undeva pe un câmp intre Barlad și Tecuci! Păi intre cele două orașe este fostul Județ TUTOVA din perioada interbelică. Acolo s-a născut marele pictor NICOLAE TONITZA! OZN:))))))))))))))))))) Marele, genialul Marin Sorescu a scris poezia: -trebuiau să poarte un nume. Descrie acolo niște esențe tari românești care toate la un loc „trebuiau să poarte un nume „.

  • Si m-am aprins maestre. Conform Wikipedia care este biblia tefelistilor de azi Pacepa se inscrie in securitate inainte sa termine scoala. Pe vremea aceea comunistii cica puneau tractoristi generali. Omul are o ascensiune fulminanta, ceea ce denota sarg, si ajunge ce ajunge. Daca romanul de rand manca salam de Sibiu si bea wisky luat de la Unic de pe Magheru, ce-l mana pe Pacepa care manca icre negre si la buda sa dezerteze? A simtit el cu chimia lui industriala ca Ceausescu o ia razna? El ajunge erou iar Mihai Viteazul un tiran pt ca n-a iubit taranii!

    • @Generalul Paton a scris pe 13/02/2023 la 21:27
      Din ce stiu tac-su lui pacepa era slovac si adapostise un rus in ww2 in Bucuresti.Am aflat ca securitatea nu-l tradase pe Ceausescu in 1978,pacepa, ci inca din 1976 ba mai rau,incepuse din 1972…
      Mihai Viteazul…aveam un diriginte in liceu,profesor de matematica,care incerca sa ne convinga ca Mihai Viteazul a fost un aventurier,in general toate personalitatile istoriei noastre au fost niste nimeni….era „marxist-tefelist” inca din 1990…”nimic nou sub Soare”…
      Cat despre tanti mahler…e bine ca interviuri…se antreneaza pentru interviurile cu Fratele Cazut…o sa dea in veci…la infinit interviuri cu Fallen Brother Lucifer
      Toate Bune!!!
      Vali Constantinescu

  • Maestre, abia astept interviul cu duduia Mahler. Ca sa nu ma uit!

  • Si-n completare. Credeti ca pe Pacepa il aia grija de popor? Mai ales ca el a fugit cand nu incepuse criza in Romania, venea JR si Sue Ellen iar mediocrul Caramitru juca Hamlet si nu piese de teatru cu Volodea fruntas pe ramura in colhoz. Prosti suntem Doamne cateodata, d’aia ne calca toti in picioare. Se duce o campanie in Adevarul impotriva lui Mihai Viteazul ca n-a iubit taranii. Chestie mai comunista ca asta n-am vazut nici pe vremea lui Ceausescu. Mihai Viteazul a facut prima unire. Punct. Era boier. Punct. DECE SA IUBEASCA TARANII? NEAM DE TEMBELI!. PUNCT!

  • Maestre draga ati dat cu oistea-n gard. Stiu parerea tefelistilor despre Ciolacu, dar asa sofer si cara geanta are mai multe cuvinte la el devat Drula care cica e scolit la dracu in prasnic sau vreunul de la pnl care nu sunt obisnuiti sa gandeasca cu capul lor. Cel mai mult ma enervat dragoatea brusca pt Caramitru. Ati auzit de numele de cos Andrei? Ca sunteti cel mai informat. Noi avem o meteahna, unii spun ca fanariota dar eu nu cred pt ca grecii se comporta altfel, noi avem securisti buni si securisti rai. Chireac cu burta lui mare facuta pe vrremea celebrului contract Motorola nu mai pridideste incercand sa ne explice ca atunci cand va muri Manole, zis si Isarescu, Romania va dispare. Asa si matale cauti in iarna pe ulita tot felul de interpretari. Nici Cosbuc si nici Eminescu nu au fost interzisi pe vremea lui Ceausescu. Ba din contra. Daca facem din actorasul turnator un securist bun ne mentinem linia proasta si efectele se vad. Canci Shenghen, ultima tara din UE, canci vize americane. Ce v-o fi apucat sa-i ridicati osanale lui Caramitru nu stiu. Poate vreun ordin, vreun santaj? Ni mai cereti la alti daca dvs nu sunteti un stare!

  • @Online
    Subiectul tau preferat „artificializarea”…
    https://60m.ro/2023/02/13/facebook-ar-putea-anunta-o-noua-runda-de-concedieri/
    Seara Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

  • Recunosc că nu am răbdare să îl ascult pe Ciolacu von Covrig. Vorbește plat, fără să spună absolut nimic și chiar mă miră că nu și-a cumpărat și ăsta vreun doctorat.
    Preocupările celor de pe continentul de american legat de vânătoarea de baloane meteo încercând să aducă în discuție invazia extratereștrilor fac parte din ciclul hai să aducem un nou pericol în discuție. Mă gândeam zilele trecute că dacă ar vrea să aterizeze un OZN în metropolă nici n-are unde. Nici pe dealuri și nici pe câmpii nu are loc…poate undeva pe un câmp intre Bârlad și Tecuci… Zic să îi întrebăm pe generalii pensionari care-s plini de idei și de curaj. Am ajuns să rând cu lacrimi când îi aud dându-și cu părerea. Și totuși nu și-au manifestat compasiunea față de poporul turc și sirian greu încercat în ultima săptămână.

  • Deci Ionut Cristache nu este Coțofan
    Am înțeles de ce țineți cu Lupul
    Da cu ursul de ce țineți ?
    Unul din motivele pentru care aveți respectul meu este nedezicerea de comunistul Ion Cristoiu și de temeinicia cu care cultura Dvs se manifesta in aria socialista
    Da sa aveți nuanțe cu privire la PSD asta este clar țineți cu ursul

    Norii s-au mai răsfirat

  • Domnule Ion Cristoiu
    Ma amuza acest personaj,marcelica ciolacu,soricelul,hamsterul emana autosuficienta,aroganta,e „sigur pe el”,pentru un covrigar din Buzau care-i punea momeala in acul unditei lui hayssam a ajuns departe.Ibovnica lui psiholoaga sta la parnaie dupa ce a dat cu masina in militianul pe motocicleta.
    Foarte serios vorbind daca ma uit pe cifre este un dezastru ce va urma,uraganul financiar va matura si dulapul de la Cotroceni de etnie sas(stiti ca sasii sunt consideratii rromii nemtzilor).
    Acum ce face America,face de multi ani,exporta „Moarte”.Acum 50 ani,fiecare Miliard de dolari exportat de SUA genera 20.000 locuri de munca in America.Acum America produce nimic,traieste din ce produce China si exporta „Moarte”,repet,adica arme biologice,le mai spune si vaccinuri,deja sunt mii de articole pe aceasta tema si arme clasice folosite in Ucraina pe care le patesc prostii de europeni in leasing.
    Cat despre polonezi,un articol proaspat,s-a umflat tarata si in presedintele lor.
    https://ziare.com/presedinte/presedinte-polonia-raspuns-amenintare-rusia-atac-colectiv-nato-1788628
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu