Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Mariajul ăsta forțat între o bătrână trecută de prima tinerețe și tânărul viril userist va funcționa pentru patru ani și la nivelul administrației locale și în parlament, pentru că ofițerul stării civile de la Berlin și Paris așa a spus și codul familiei trebuie respectat cu strictețe

USR, un brav continuator al partidului comunist, a prins aripi încă de la alegerile din 2016. Au pătruns în consiliile locale și județene unde au fost un dezastru. Au blocat totul, uneori chiar bugetele anuale. Acești comuniști radicali, moderni au făcut zob instituțiile unde au intrat. Însă pentru a cuceri publicul larg au avut o tactică excepțională, și anume, recrutarea printr-un discurs absolut genial a oamenilor pregătiți, oameni care au studiat aici sau în străinătate. Cum umblau comuniștii cu lozinca soarelui care răsărea și că trebuie rupte lanțurile și omorâți chiaburii uzurpatori, așa a prins de bine noii generații. O generație școlită care este frustrată pe bună dreptate. Când vezi cine conduce anumite instituții și guverne sau administrații locale, te apucă groaza. E o revoltă pe care USR, având în spate băieții inteligenți, au gândit-o foarte bine. Și ce să vezi, a prins de minune. Puteai să ai altă opinie în fața unui îndoctrinat în anii 50’ ? Erai linșat imediat. Aceștia resping dialogul din start și sunt radicali mai rău decât comuniștii. Ăia au mers și pe lozinca „Căpitane, nu fi trist! Garda merge înainte, prin partidul comunist”. Adică e cu bătaie mai lungă. S-au mai închis ochii la unii care au fost în regimurile trecute și au fost reeducați. Având o idee bună la bază se vor îneca cu ea pentru că totul este o utopie.

Comunismul este perfect doar spus din gură sau citit, dar pus în aplicare devine groaznic. Această greșeală o fac și useriștii care încep să se asemene cu radicalii iacobini. După ce vor lupta pentru idei nobile și vor cuceri puterea, te vei îngrozi. Nu au orizont, sunt școliți doar în domeniul lor, dar în rest au ochelari de cal. Au trecut prin sita nemiloasă a occidentului și li s-a cultivat această ură. Nu sunt ei de vină, ci faptul că a fost o generație abandonată voit după anul 2000. Acum ei vor ghilotina, nu dialog. De ei profită și occidentalii care sunt puși pe făcut afaceri mari în țară nu glumă. Fiecare mare putere din imperiul UE vrea să pună mâna pe câte o afacere din administrația locală sau centrală. Gheața se vrea spartă pentru o administrație europeană la sectorul 1. Îi și previn pe cetățenii de acolo să învețe limba lui Hugo că se prea poate să găsească la ghișee în Piața Amzei reprezentanți din Hexagon. Nu, că ei vin să ne salveze de politicienii răi de 30 de ani și aducând oameni de vitrine cu cv-uri colosale să facă ce știe mai bine un imperiu. Și în perioada interbelică era la fel. Te duceai la apă îți vorbea în italiană, la construcții în franceză, la tramvaie în germană și tot așa. Pentru cei cu un singur punct de vedere avem ochelari cu o singură lentilă.

Și ca să demonstrez că am dreptate iată un vers care se aude urlând din glasurile useriștilor : „Să fiarbă în inimi răzvrătirea, Să-nceapă al lumii vechi apus, Sfârșiți odată cu trecutul negru, Sculați popor de osândiți „. Poate cineva să nege ceea ce este evident și se aude de patru ani încontinuu. Sunt aceleași cuvinte rostite altfel. Nu, acești radicali urlau că trebuie distrusă lumea veche, că ei sunt noul. Nu era fiul celebrului actoraș care a făcut revoluția, care ataca biserica și religia ? Doamne, cum se mai repetă istoria asta nenorocită. Și tânărul radical ajungea chiar la jigniri. Totul începe cu ei, restul ce a fost este putred. Uite și versul potrivit: „Sculați nu-i nici o mântuire, În Regi, ciocoi și Dumnezei”. Aici duce corupția și promovarea tuturor analfabeților în vârful statului. Se creează premisele apariției acestor radicali ai istoriei care nu înțeleg absolut nimic. Sunt exact cei care distrug statui în America, care cer ca albii să se mute din case și să primească negrii adăpost, sunt cei care nu mai cred în nici o valoare, sunt reci, impersonali, duri până și în familie, în legătura cu proprii copii.

Având în față asemenea persoane mă întreb când studiau sau munceau la Paris sau Berlin, credeți că e posibil să fi fost recrutați în ansambluri artistice cu epoleți ? Eu cred că nu poate să fie adevărat așa ceva. Ei vor propășirea neamului, distrugerea vechiului cu toți fără excepție și binele comun într-o Europă unită. Nu sună frumos acest detergent de spălat creierașul ? A, păi asta e teoria conspirației, nu există așa ceva, ești rău și pac cu el în țeapă. V-am pus oglinda în fața sa, vedeți adevărul, dar de rușine, frică și din îndoctrinare o să o spargeți. Când auziți despre Dumnezeu și regi vă apucă bașcălia și râsul, că de, sunteți niște somități cu cv-uri grele, cu vaste experiențe în Franța în domeniul eolienelor și veniți acum în consilii și primării să salvați țara de ciocoi. Măi, m-am impresionat până la lacrimi și chiar vă urez mult succes!

Iată ce reproșez lichelelor care au condus destinele țării începând cu 1990: că ați împins totul până la greață. Aproape ne acoperim acasă singuri de rușine cu pătura în cap când vedem ce afaceri și ce oameni promovați. Eu îi ironizez pe aceștia și îi trag de mânecă pentru că greșesc, dar au și dreptate. Când populația din Paris a fost înfometată și li se aducea mâncare stricată, ce voiați să spună că îi iubesc pe episcopii ăia libidinoși și pe cei cu trăsura aurită și cu cai de sute de franci?

Am vrut să atrag atenția asupra acestui om nou, cum spuneau comuniștii, care este useristul. Aveți mare grijă cum gestionați țara și toate domeniile ei pentru că într-o zi o să regretați. Atunci ăia au reușit exact ca în versurile pe care vi le-am scris din „Internaționala” având o armată în spate. Ei acum au o armată de tineri în spate pe care nu ai timp să îi educi, să le explici. Ai avut timp și i-ai abandonat din păcate. Acum ei sunt la capitolul din istorie numită furca, nu stilou și hârtie. Și vor zăpăci în continuare consiliile locale și primăriile prin incapacitatea de a înțelege mecanismele unor instituții. Ei vor vota negativ la toate proiectele pentru că ei simt că prin asta luptă cu balaurul. Și să nu râdeți dacă veți afla că au în spate și Parisul și Berlinul, ceea ce nu este puțin lucru. Priviți cum USR fără să tragă un foc de armă a înghițit la București PNL ! Cum înghițea PCR pe vremea PSD-ului, avocatului Constantin Titel Petrescu, după ce îl băgase la zdup.

Păi exemplul de la sectorul 1 este elocvent. A fost trimis omul de la Constantinopol pentru o treabă, tu ca român ce să spui? Scrie negru pe alb. Biletul a venit pe sârma de la telegraf din Franța. Cu orice preț, da cu orice preț trebuie să alegeți pe duduica noastră ca și candidat. În Iași sau Constanța încă nu au ajuns marile puteri să poftească la bugetul local, dar timpul nu este pierdut. Cine știe în ziua alegerilor ce se poate întâmpla. Mai ales că mariajul ăsta forțat între o bătrână trecută de prima tinerețe și tânărul viril, userist va funcționa pentru patru ani și la nivelul administrației locale și în parlament. Pentru că ofițerul stării civile de la Berlin și Paris așa a spus și codul familiei trebuie respectat cu strictețe. Șansa imensă o are însă țara dacă în patru ani socialiștii și alte partide se reformează. Prin reformă înțelegând aducerea unei garnituri bine pregătite în orice domeniu, oameni școliți în marile centre universitare cum erau în timpul regalității, oameni cu expertiză în domeniile lor, începând cu simplii consilieri de comună și terminând cu parlamentari. În loc de a promova într-un consiliu local, la sat, pe șmecherul din zonă sau analfabetul care are cârciumă, să propui profesori, învățători, medici sau tineri care au studiat și sunt gata să se întoarcă în comunitate. Altfel lupta este pierdută. „USR-iști din toate țările uniți-vă! În afară de lanțuri nu aveți nimic de pierdut!” .


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Mariajul ăsta forțat între o bătrână trecută de prima tinerețe și tânărul viril userist va funcționa pentru patru ani și la nivelul administrației locale și în parlament, pentru că ofițerul stării civile de la Berlin și Paris așa a spus și codul familiei trebuie respectat cu strictețe”

  • USR e din zdrențele lu Soros

  • Aia in America vandalizeaza tot pentru ca au inteles ca Visul American e o minciuna,ca segregarea si inegalitatea de sanse in America e o realitate,ca visul american e real doar pentru 10% din populatie,pentru restul e un vis prea frumos sa fie adevarat,si astia 90% au inceput sa se prinda de faza.Astia de la noi sunt tineri privilegiati plini de bani,cu viitorul asigurat ,din familii doldora de bani,ei doar fac pe revolutionarii,ca asta este scenariul pe care trebuie sa l joace,nimic altceva.Nu se pot compara afroamericanii si latinos din marile orase americane, saraci pe bune,traiti in cartiere unde violenta,drogurile,crima,si lipsa accesului la educatie si sanatate sunt realitati cotidiene,cu tinerii „de dreapta”de la noi,”tinerii frumosi si liberi”care sparg zeci de mii de euro pe seara,la Mamaia sau la Miami,sau Dubai si Monte Carlo,isi fac selfiuri din vile somptuase sau din masini de peste 100 000 de euro,dar care,vezi doamne se revolta contra sistemului,chipurile.Chiar suntem prosti cu totii? Eu cred ca nu.

  • Aici am unele diferente de opinie,USR sa i inlocuiasca pe actualii,nu cred,faza este alta,Occidentalii au preluat de fapt in integralitate vechiul sistem represiv de dinainte de 1989 de la Rusi dupa prabusirea URSS din 1991,si l au facut sa lucreze pentru ei,sistem cu trei brate,PSD ,actualul PNL format din vechiul PNL si fostul PD,precum si grupul”baietilor cu ochi albastri”.Astia se injura la televizor la misto,de fapt sunt mana in mana,fac afaceri impreuna,dar se balacaresc la televizor pentru ochii fraierilor.Chiar credeti ca PNL Orban-Iohannis si PSD Ciolacu se dusmanesc? Nu fiti fraieri,sunt mana in mana,de fapt.Revenind la USR,astia sunt copiii sistemului,progeniturile celor din sistem,astia chiar o sa si atace parintii,unchii,mentorii ,cei care i au facut oameni trimitandu i la studii afara pe bani grei,haide,sa nu fim naivi,astia sunt aripa tanara a sistemului,astia nu darama pe nimeni,astia vin si ei cu texte,ca ei rastoarna sistemul,si innoiesc clasa politica,cica,cand sunt de fapt proveniti tot de acolo,sa fim seriosi,isi joaca si astia rolul,atrag electoratul tanar,furios si frustrat datorita lipsei de oportunitati din tara noastra,si il varsa tot sistemului pe care acesti tineri il urasc,pacalindu i pe acesti tineri ca ei fac altfel de politica,nimic altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *