Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Mark Zuckerberg: Donald Trump intenționează să își folosească timpul rămas în funcție pentru a submina tranziția pașnică a puterii

Mark Zuckerberg explică, pe Facebook, de ce a decis să-l blocheze pe Donald Trump pe Facebook și Instagram: „Evenimentele șocante din ultimele 24 de ore demonstrează clar că președintele Donald Trump intenționează să își folosească timpul rămas în funcție pentru a submina tranziția pașnică și legală a puterii către succesorul ales, Joe Biden.

Decizia sa de a-și folosi platforma pentru a scuza mai degrabă decât a condamna acțiunile susținătorilor săi la clădirea Capitolului a deranjat pe bună dreptate oamenii din SUA și din întreaga lume. Am eliminat aceste declarații ieri pentru că am considerat că efectul lor – și probabil intenția lor – ar fi de a provoca violențe suplimentare.

În urma certificării rezultatelor alegerilor de către Congres, prioritatea pentru întreaga țară trebuie să fie acum asigurarea faptului că restul de 13 zile și zilele după inaugurare trec în pace și în conformitate cu normele democratice constituite.

În ultimii ani, i-am permis președintelui Trump să folosească platforma noastră în conformitate cu propriile reguli, uneori eliminând conținutul sau etichetându-i postările atunci când acestea încalcă politicile noastre. Am făcut asta pentru că credem că publicul are dreptul să aibă acces la discursul politic, chiar și discurs controversat. Dar contextul actual este acum fundamental diferit, implicând utilizarea platformei noastre pentru a incita la insurecția violentă împotriva unui guvern ales democratic.

Considerăm că riscurile de a permite președintelui să continue să utilizeze serviciul nostru în această perioadă sunt pur și simplu prea mari. Prin urmare, extindem blocarea pe conturile sale de Facebook și Instagram pe termen nedeterminat și pentru cel puțin două săptămâni până la finalizarea tranziției pașnice a puterii”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Mark Zuckerberg: Donald Trump intenționează să își folosească timpul rămas în funcție pentru a submina tranziția pașnică a puterii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *