Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Maximus. Andre Agassi. Atunci când ura însoțește succesul pas cu pas

(Autor: Marius Niculescu)
În anul 1969, Betty Agassi s-a dus la un spital din Las Vegas cu mari dureri de stomac. Doctorul i-a spus că trebuie să facă de urgență o operație de histerectomie!
Aceasta a refuzat însă și s-a hotărât să facă un al doilea set de analize care a arătat că era de fapt însărcinată.
Pe 29 aprilie 1970, la Sunrise Hospital din Las Vegas, Betty Agassi a dat naștere acestui copil, căruia tatăl lui i-a pus numele de Andre.
Andre Agassi, copilul-minune al tenisului,
Andre Agassi, băiețelul al cărui tată i-a ghidat întreaga viață doar către țelul de a deveni un mare campion la tenis, dar a cărui iubire imensă și de netăgăduit micuțul Andre ar fi dorit să fie ceva mai blândă, să asculte mai mult și să fie mai puțin furioasă,
Andre Agassi, singurul jucător de tenis din lume care, pe când avea doar 9 ani, l-a înjurat pe marele Ilie Năstase! În timpul unui schimb de mingi în Las Vegas cu Ilie Năstase, numărul 1 mondial în acel moment, exasperat de glumițele pe care acesta le făcea la adresa lui Wendy, noua lui prietenă în vârstă de 8 ani, Andre aruncă cu racheta de pământ și înjură: Fuck You, Năstase!
Andre Agassi, care în 1985, la vârsta de 15 ani, amețit realmente de foame, după zile întregi în care, din cauza sărăciei, mânca doar câte un cartof de trei ori pe zi, peste care turna o supă de linte (și asta în fiecare zi), la unul dintre cele mai mari turnee de tenis ale anului, La Quinta, California, bate pe bandă rulantă jucători mai mari decât el, fără a primi însă niciun ban, deoarece nu era încă jucător profesionist! (A se compara cu așa-zișii fotbaliști români de la Națională, care se fac, ne fac și mai ales fac România de râs cu prestațiile lor penibile, înfricoșător de slabe, în condițiile în care au toate condițiile de pregătire, inclusiv conturi grase în euro!),
Andre Agassi, cel mai bun jucător la returul de serviciu din istoria tenisului,
Andre Agassi, primul jucător din istoria tenisului care a câștigat la simplu masculin Golden Slam, adică câștigarea celor patru turnee de Grand Slam și a medaliei de aur la Jocurile Olimpice!
Andre Agassi, al cărui soție, faimoasa Brooke Shields, o admira atât de mult pe Steffi Graff, încât privea zilnic la o fotografie de-a ei, nebănuind că destinul avea pregătit pentru marea campioana germană rolul de viitoare soție și mamă a copiilor lui Andre,
Andre Agassi, singurul jucător de tenis care a ajuns nr. 1 mondial în timp ce ura tenisul mai mult decât orice, l-a urât din toată inima de la început și până la sfârșitul carierei sale! Iar ura, ura este cel mai sincer sentiment de care este capabilă o ființă umană!
Andre Agassi…sau atunci când ura însoțește succesul pas cu pas!
La Mulți Ani, Andre Agassi!
Astăzi este ziua ta! Împlinești 54 de ani!

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *