Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

MCV-ul ne-a fost ridicat numai și numai pentru implicarea noastră în războiul din Ucraina

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „MCV-ul ne-a fost ridicat numai și numai pentru implicarea noastră în războiul din Ucraina”

  • „Nouă amenajări hidroenergetice, aflate în diferite stadii de execuție, însă oprite, vor fi finalizate, în regim de urgență, fiind declarate obiective de interes public major. ”

    atunci cind cei care au inchis unitati de productie a energiei electrice sint fix cei care initiaza proiectul de mai sus ceva nu suna bine :))
    e ca n povestea cu globalistii care mai nou se dau patrioti 🙂
    n ar fi nicio mirare daca suma incasata pe ce se va vinde din Hidroelectrica va fi mai mica decit cea care urmeaza sa fie investita in proiectele de mai sus :))
    patriotismul devine plictisitor, atunci cind arata fix ca „patriotismul” 🙂

  • Probabil pentru a face posibil Schengenul, fluidizând circulația.

  • Transmiteti va rog dlui Cristoiu sa nu mai grabeasca emisiunile de pe Gandul, cum a fost si interviul cu Tuca. Nu e la televizor, e pe internet unde nu exista limita de timp ca vine altceva dupa. Nu vine nimic, poate sa stea si 24 de ore sa vorbeasca cu invitatul. Poate cu unii invitati nu are ce vorbi, dar cum a fost cu Tuca poate ca mergeau si 2 ore in care sa vorbeasca mai cu timp, mai asezat. Despre asta e vorba pe net.

  • Scade si inflatia daca intram in schengen, economia noastra si nivelul de trai vor fi comparabile cu ale lor? Atunci de ce insistam sa le stricam noi tot farmecul, nu ne prea potrivim.

  • Buna ziua Maestre,
    Daca ridica MCV-ul ce face domnul BODE cu ancheta militienilor privind cauzele accidentului de circulatie in care este implicat agentul ong-urilor camuflate in interfata SOROS, celebrul raportor propus de UK la Consiliul Europei in problema Kosova, imaculata Monica Macovei – autorul si initiatorul mecanismului in cauza !?

  • mcv …schengen.
    in timp ce toti sint …tot o bucurie, ca am scapat de mcv si vom intra in schengen, eu nici n am tresarit.
    privindu ma in aceasta postura mi am zis ca …creca ai ceva defect, pe undeva, tipule :)))
    in timp am capatat obiceiul de a ma …intelege, ‘asa e el!’, gen :))))

    oricit ma focusez pe chestiile astea doua mie nu mi spun nimic :)))
    ________________
    intr o lume in care definitiile expira, altele noi urmand a fi rinduite in dictionarele lumii mari, mcv si schengen nu mi spun nimic. alte si alte dinamici le infasoara cu fulgi cu tot, zic eu.

    • daca mi spuneau era altceva, era chiar tare, creca. acu’ daca nu mi spun nimic …aia e.

  • la dat afara pe ziarist.
    o diversiune! :)), lasa impresia ca presa e serioasa, or…chiar nu e cazul

  • Ridicarea MCV indica ca ni s-a aruncat o bomboana inaintea respingerii intrarii in Schengen

  • MCV a fost ridicat pentru ca a fost transformat in PNRR,care este de 2x mai nociv.

  • E o varianta perfectionata a bancului cu rabinul si evreul care se plangea de aglomeratie in casa: nu noi am bagat MCV ul in casa, ci ei , si nu noi l-am scos afara , ci tot ei , dar contra cost.
    Toate margelele rosii din sticla , gen dimocrasi , anticãrapşãn , iaca MCV , admiterea in UE ( pt o mai facila jumulire ) le-am platit cu supra masura . Fiti sigur ca si ridicarea MCV . Schengenul e alta poveste, va face obiectul altei taxari la momentul potrivit .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *