Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

MCV, un alt fel de Covid

MOTTO:

„Capul ce se pleacă paloșul nu-l taie,
Dar cu umilință lanțu-l încovoaie!
Ce e oare traiul, dacă e robit?
Sărbătoare-n care nimeni n-a zâmbit?
Viața și robia nu pot sta-mpreună,
Nu e tot d-odată pace și furtună.”
Dimitrie Bolintineanu, Daniil Sihastrul

Nitam-nisam, infatuatul și obedientul (cumva și incompetentul?) premier și-a anunțat nația că spre sfârșitul anului o va elibera de jugul emcevist. Ptiu, drace, ce l-o fi apucat? m-am pomenit exclamând, cunoscându-l cât de cât pe necarismaticul succesor al cabotinului Ludovic Orban. Din prestațiile publice, desigur, și din auzite. După ce am reflectat nițeluș, mi-am răspuns singur. Păi, stăpânii de afară și-au văzut visul cu ochii – depesedizarea meleagurilor mioritice. Căci, vorba unu prieten (și el jurist), Mecanismul de cooperare și verificare (MCV) e tocmai „rezultatul tradiției multiseculare a ticăloșilor din fruntea țării, care se întrec cine să fie mai umil, iar cine s-a opus, a fost lichidat”. Așadar, „maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece”, de vreme ce loialiștii forțelor de dincolo de granițe, care hotărăsc orice mișcare a decidenților de pe Dâmbovița, au acaparat puterea și au trimis în istorie „Ciuma Roșie”. Prin urmare, ghioaga legată la ochi, dar comandată din saloanele occidentale, nu le mai folosește la nimic, baronii pesediști fiind cam toți la pușcărie, cu Dragnea în capul tabelului cu proscriși. Eliminarea perfidului jujău va fi o recompensă acordată guvernanților actuali de către păpușarii transnaționali, cu tam-tam-ul mediatic de rigoare. Și aidoma se va întâmpla, mă hazardez să anticipez, și cu vizele de intrare în SUA, un alt premiu decontat în beneficiul progresiștilor cocoțați la Palatul Victoria, în uriașa acțiune de manipulare a populimii de la gurile Dunării. Deși se laudă că și-au luat țara înapoi, liberalii și useriștii ne mint cu nerușinare, fiindcă, în realitate, ei au dat-o pe de-a-ntregul străinătății, la instigarea fățiș-făloasă a paiaței din Deal.

Din punctul meu de vedere, MCV este un fel de Covid pentru justiția „câmpului tactic” și a protocoalelor secrete, proliferat în contextul „domniei FBI-SRI”, „iar restul a ceea ce a fost ocultat în vremea acestei domnii nu avea cum să servească României, dar are cum să fie de folos entității globale pe care Jaques Attali o numește «Imperiul».”[1] Cum sistemul judiciar românesc n-a dezvoltat anticorpii necesari respingerii acestui virus și cum n-a descoperit nici vaccinul tămăduitor, singura șansă de vindecare o reprezintă eliminarea lui instituțională de către România. MCV ne-a readus în perioada tristă a justiției proletare controlate de comisarii sovietici, căci ăștia noi, de la Bruxelles, nu sunt altceva decât urmașii lor naturali. Aceleași liste cu „dușmanii poporului” care trebuie eliminați și reeducați penitenciar, aceleași mecanisme odioase de mimare a justiției, cu deosebirea că atunci samavolniciile se săvârșeau în numele norodului, pe când azi ele se înfăptuiesc sub lozinca demagogică a drepturilor și libertăților omului. Continui să mă întreb naiv de ce magistrații băștinași nu s-au revoltat niciodată și au acceptat umilitorul statut de purtători de robă supuși eurovechililor veniți în colonia valahă cu ordine precise. Nu i-am văzut proțăpindu-se indignați pe treptele instanțelor sub semnul rezist și protestând împotriva batjocoritorului și perversului eurobici, ca în alte cazuri cu miză, totuși, politicăCurat-murdar, onorabililor! Dimpotrivă, știu câțiva înalți judecători care s-au adresat Curții de Justiție a Uniunii Europene ca să ceară îngăduința de a nesocoti deciziile Curții Constituționale de la București!! Sper ca eliminarea MCV să fie primul pas spre redobândirea independenței și suveranității naționale; altminteri, înseamnă că vom fi pe veci iobagi, chiar dacă unii moderni, cu smartphone și cu facebook. Să fie oare robia starea firească a românului ? Îmi este teamă să mă pronunț…


[1] Ioan Buduca, În timpul domniei Kövesi (Cotidianul.ro din 13 februarie 2019).


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *