Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Medicină versus Propagandă

Orice medic căruia îi pasă câtuși de puțin , îi va comunica pacientului doritor de vaccin următoarele chestiuni de bun simț:

1.Vaccinul de azi nu este vaccin, în sensul acceptat până acum un an. Pur și simplu s-a modificat definiția corespunzătoare iar ceea ce primim azi se numește vaccin. Este doar un truc inventat pentru a se acoperi noțiunea de terapie genică.

2.Este aproape sigur că această nouă terapie vă asigură imunitatea temporară față de o anumită versiune a virusului (adică nu știm dacă este eficient față de tulpini noi -gen britanică sau sud-africană).

3.Știm cu aproximație efectele adverse pe termen scurt dar nu și pe termen lung.Nu știm cu precizie dacă acest vaccin îți va provoca o boală oncologică peste câțiva ani.

4.Este posibil ca vaccinarea în masă să fie un fiasco .Acest lucru se poate întâmpla în mod real dacă nu reușim să vaccinăm un număr semnificativ de oameni într-un interval scurt .

5.Chiar dacă nu te vaccinezi ,există scheme terapeutice foarte eficiente care dacă se aplică la timp vei traversa relativ ușor episodul de boală.

6.Este de evitat fenomenul de hiperstimulare imunologică adică de biciuire ,de supraturare a sistemului imunitar ,pentru că poate avea efecte imprevizibile .Cu alte cuvinte este de la sine înțeles că ar trebui măsurat nivelulul de anticorpi specifici înainte de vaccinare!Ce rost are să vaccinezi un pacient care deja are anticorpi în urma procesului natural de imunizare știut sau nu!?

7.S-a observat că există pacienți care dezvoltă boala după prima doză de vaccin.Rezultă două ipoteze:ori pacientul era infectat în momentul vaccinării ori s-a infectat ulterior administrării primei doze.Ceea ce ne duce logic la gândul că anterior administrării primei doze ar fi necesar un test PCR.Dacă testul este pozitiv este de bun simț că NU ar trebui să facem vaccin -pentru că s-ar produce efectul de hiperstimulare imunologică arătat la pct-ul 6,iar organismul ar fi supus la doi factori de stress:virusul propriu-zis dar și vaccinul!

8.Imunitatea oferită după prima doză de vaccin este relativ modestă, ceea ce face necesară administrarea unei doze de rapel .S-a observat că unii pacienți dezvoltă boala chiar și după a doua doză.Este consecința faptului că pacientul se infectează între cele două momente ale administrării vaccinului.Ceea ce înseamnă că înainte de a doua doză de vaccin,pacientul ar trebui să beneficieze din nou de un test PCR,pentru a evita fenomenul de hiperstimulare .Dacă testul PCR este pozitiv ,înainte de administrarea rapelului,ce rost are să-i dai pacientului a doua doză de vaccin!?Pentru că este evident că se va produce o furtună imunologică cu consecințe greu de anticipat.

PS:Medicina este o meserie făcută de oameni care încearcă să facă ceva concret pentru alti oameni loviți de suferința bolii.

(Text de Lucian Duță)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *