Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Mesajul ambasadorului SUA, Adrian Zuckerman, pe Twitter

Ambasadorul Adrian Zuckerman, atât de implicat în viața politică a României, nu a suflat o vorbă despre evenimentele din SUA. Sîmbătă, el a postat un mesaj pe Twitter.
„Îmi pare foarte rău să aud că prietenul meu Iancu Tucarman a murit. A fost un erou care a supraviețuit, a perseverat și a îndurat. Ar trebui să ne străduim cu toții să ne conformăm exemplului dat de acest om extraordinar”.
În 9 noiembrie, Adrian Zuckerman l-a sărbătorit pe Iancu Țucărman la Ambasada SUA.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Mesajul ambasadorului SUA, Adrian Zuckerman, pe Twitter”

  • Pai ce sa zica si omu,sa mai zica ceva despre seful lui, Trump?(fie i tarana politica usoara).Despre mortii(politic) numai de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *