Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Michelle Obama: Votul nu este o baghetă magică! Zeci de milioane de oameni au votat susținerea minciunilor, urii, haosului și divizării

Fosta primă-doamnă a Americii, Michelle Obama, a lăsat un lung mesaj pe Facebook, în care a salutat victoria neoficială a lui Joe Biden. Atât ea, cât și Barack Obama spun că se pun în slujba noii echipe:

„Sunt mai mult decât încântată că prietenul meu Joe Biden și prima noastră vicepreședintă de culoare, Kamala Harris, au fost aleși să restabilească demnitatea și competență la Casa Albă. Țara noastră are nevoie de ei.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați turnat fiecare strop de speranță și determinare în această democrație în ultimii patru ani, înregistrându-i pe alegători, aducând-i la urne, ținându-i la curent pe oameni. Mai multe voturi au fost exprimate în aceste alegeri decât oricând. Datorită vouă!

Și după ce sărbătorim – și toți ar trebui să luăm un moment să ne tragem sufletul după toate prin care am trecut – să ne amintim că acesta este doar un început. Este un prim pas. Votul nu este o baghetă magică! Să ne amintim că zeci de milioane de oameni au votat susținerea minciunilor, urii, haosului și divizării. Avem multe de făcut pentru a ajunge la acești oameni în anii următori și a ne conecta cu ei, să ajungem la ceea ce ne unește.

Dar trebuie să recunoaștem și că drumul spre progres va fi mereu la deal. Întotdeauna va trebui să ne zgâriem și să ne târâm spre vârful muntelui. Și peste doi ani, patru ani de acum înainte, nu va mai exista nicio marjă de eroare. Vedem acum realitatea. Fiecare vot trebuie să conteze – iar fiecare dintre noi trebuie să voteze. Și ca țară, ar trebui să ne fie mai ușor, nu mai greu, să votăm.

Deci, depinde de noi să rămânem împreună și informați – să continuăm să vorbim și să mărșăluim mai departe. Trebuie să ne promitem unii altora că hotărârea noastră în aceste alegeri nu va fi o anomalie, ci o regulă. Nu putem simți asta doar acum, ci și în lunile și anii care urmează. Doar așa vom construi o națiune demnă de copiii noștri.
Cele mai calde felicitări din nou lui Joe și Jill, Kamala și Doug – și fiecăruia dintre voi care ați venit când țara a avut nevoie de voi”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Michelle Obama: Votul nu este o baghetă magică! Zeci de milioane de oameni au votat susținerea minciunilor, urii, haosului și divizării”

  • Sotia ultimului presedinte al SUA Barack Obama,ca Trump nu e presedinte,ci este un circar nebun,iar Biden va fi presedinte(daca va mai exista SUA si nu declanseaza Trump diliul al doilea Razboi Civil American) peste un ospiciu,nu o tara,mai degraba
    sef de ospiciu.Constatarea doamnei Michelle este corecta,nebunia demna de ospiciu a lui Trump a primit peste 71 de milioane de voturi(as vrea sa mai vad un nebun pe planeta ,din orice ospiciu al lumii luind 71 de milioane de voturi).SUA=cel mai mare ospiciu de pe Terra.

  • Ati gresit in text. Corect este:
    „Fostul primă-doamnă a Americii, Michael Obama…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *