Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Mihai Gorbaciov susținea că extinderea NATO spre Est încalcă înțelegerile dintre el și Occident

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Mihai Gorbaciov susținea că extinderea NATO spre Est încalcă înțelegerile dintre el și Occident”

  • credeam ca vati suparat si mati taiat la comentariu
    Sau a fost Cora ???

  • Vorbeste impiedicat poate pentru ca gandeste in alta limba si trebuie sa traduca. Doar e pus premier de Iohannis.

  • ce fel de vizionar e cel ale carui…viziuni se implinesc fix pe dos?!

  • Cam asa a fost… Eram foarte tanar in 1991 dar nicio clipa nu am inteles de ce Gorbaciov a dat vrabia din mana la cererea americanilor. Atunci mi-am dat seama ca ceva e putred si ca Gorby a fost cel mai probabil recrutat de CIA, altfel nu se explica cotitura brusca a URSS spre un stat capitalist marioneta in care si-au trimis agentii corporatiile straine si interesele vestului.
    Atunci am incercat sa ma pun in pielea rusului de rand, sa inteleg cum vede el lucrurile. Mi-a fost clar ca poporul rus a suferit o trauma pana sa vina Putin, la putere, tara fiind pusa pe tava imperialistilor americani (adica fix de ce se temea Ceasusescu, vis-a-vis de Romania)
    Cam asa se scrie istoria.
    Ceea ce traim acum isi are radacini in istoria acelor vremuri. Rusul de rand nu a acceptat nicidata ca corporatiile vestului sa ii dicteze pretul la mancare si la resurse.
    Daca nu era Putin, Rusia tremura de frig si foame cum va face Europa in aceasta iarna.

    • Nici noi nu am acceptat prețul la mâncare și la resurse dictat de alții pana după 89.
      Adică companiile străine îmi exploatează resursele in Tara mea,folosesc rețelele construite de romani,nu de ei,exporta resurse,energie la prețul convenabil țărilor lor,ajustat la nivelul de trai și veniturile populatiilor lor,repatriaza profitul tot in țările lor,și mie îmi vând resursele țării mele la prețul lor, și dacă ma duc la ei in Tara ma tratează ca pe un cetățean inferior lor,icat de cretin poți sa fii ca popor sa accepți toate acestea,Tutea avea mare dreptate .
      La ruși întodeauna mâncarea,energia au fost foarte ieftine pentru ei,dacă corporațiile UE și americane puneau mâna pe resursele lor,alta era situația,de aceea majoritatea il sustin pe Puțin,bine bine dar oligarhii? In Rusia sunt controlați de Puțin,iar in America marii bogătași conduc ei America și pe președintele lor,asta e deosebirea.

  • Va mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *