Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Minciuna lui Vlad Voiculescu cu Japonia, care nu a intrat, ca România, în clubul select

Informați-vă doar din surse oficiale. Vlad Voiculescu, băiețel de turnător: „Sunt alte ţări în această lume care nu au văzut o doză de vaccin. O prietenă din Japonia îmi spunea zilele trecute că în Japonia vor ajunge vaccinuri abia din luna martie, cel mai probabil. Avem privilegiul de a fi parte a unui club select şi anume comunitatea europeană şi asta ne dă acces la cantităţi limitate în acest moment la vaccin, dar vor fi cantităţi din ce în ce mai mari din aceste vaccinuri”.

Adică vai de steaua lor de japonezi, ca ei nu fac parte din clubul la care predecesorii lui Voiculescu, pe legatura cu Securitatea, puteau spera de mult prin infiltrare. Cum sta de fapt situatia: Japonia a vazut doze de vaccin, doar ca Japonia nu a aprobat inca folosirea vaccinului Pfizer, pentru ca legislatia impune teste suplimentare pana la aprobarea vaccinului. Iar Japonia estimeaza o eventuala aprobare la jumatatea lui februarie 2021.

Deci nu este o problema ca Japonia nu are acces la vaccin cum lasa sa se inteleaga Vlad Voiculescu ( ,,nu a vazut”) – Japonia a semnat cu Pfizer inca din luna iulie pentru a obtine 60 de milioane de doze), ci este o chestiune de autorizare si abordare: Japonia isi ia toate precautiile si astepta rezultatele testelor clinice din Japonia pentru a autoriza (sau nu) vaccinul. Iar Pfizer trebuie sa prezinte autoritatilor de sanatate publica japoneze pana la sfarsitul lunii ianuarie, rezultatele testelor clinice din Japonia (pe care Japonia le vede, ca se fac acolo), urmand ca daca acestea sunt considerate satisfacatoare, sa aprobe cel mai devreme la jumatatea lunii februarie.

De la debutul pandemiei Japonia are 328.000 de cazuri de COVID-19 la o populatie de 126 de milioane si nu ii are pe Vlad Voiculescu, Nelu Tataru sau Arafat. Romania are mai mult de dublu (aproape 700.000 de cazuri) la o populatie de peste 6 ori mai putin numeroasa. Si ii are pe Vlad Voiculescu, Nelu Tataru si Raed Arafat. Plus o prietena a lui Vlad Voiculescu,din Japonia, acesta nementionand ce grad (de rudenie) are prietena. Later edit: Japonia a inregistrat 4.548 de decese de la inceputul pandemiei. Romania: 17.369.

(Text de Radu Soviani)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *