Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Ministerul de Externe știa de infracțiunile făcute de români în Mexic, dar nu a spus nimic

Este incredibil la ce se preteaza actualul guvern!
Din informatiile mele, si.. sint bine informat..!.. se stia la nivelul ministerului de externe despre problemele legate de infractiunile romanilor!

Lipsa de reactie a guvernului roman i- a facut pe mexicani sa bage pentru Romania avertizare colectiva- mai concret, toti romanii care sosesc sa fie tratati ca niste infractori. Ceea ce s- a si intimplat! La nici 5 zile de la inceputul crizei, 2 consuli romani au mers la Cancun si s- a trecut la avertizare individuala. Apare ceva pe pagina MAE legat de bancomate si interlopi? Nicidecum! Apar in general exagerari, neadevaruri si.. multe prostii!

Actualul guvern al Romaniei incearca sa induca ideea ca , vezi doamne, agentiile trebuiau sa avertizeze turistii sa nu mearga in Mexic..Ma esti prost? Pai Mexicul nu cere test, nu are treaba cu probleme legate de Covid, dar ei asa au discutat in guvern! De unde stiu? Am aflat! Asa se face ca externele spun la fel, Virgil Popescu la fel..Cine este Virgil Popescu? Nu aveti de unde sa- l stiti, a foat 1 an si ministrul turismului, si nu il stiti pentru ca nu a facut nimic… ba da, a spus ca noi mintim, cind am spus ca nu avem bani, pt ca i- am dat in Turcia, Grecia, Spania.. a spus ca turismul nu produce mai nimic din PIB.. nu il stiti? Este baiatu’ destept din Turnu Severin..!

Si acum declara in presa ca trebuie sa dam banii inapoi turistilor intorsi din Mexic.. pt ca e vina noastra..! Omul e bun de ministru, este si prost informat, nu intelege nimic si este rau intentionat! Realizarile lui in mandatul de 1 an la turism au fost… ZERO!

Astia sintem.. pe oamenii astia ii avem in guvern.. halal sa ne fie!
Iar pe masura 2, lansata de Virgil.. nu mai sint bani!
Hai sa ne traiasca..!

(Text de Burcea Alin)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *