Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Misterul pozei cu cheful din biroul premierului

A trecut o săptămână de când a fost dată publicității fotografia din biroul premierului cu miniștrii la chef și liberalii nu au reușit să-l prindă pe autor, așa cum au promis.
Consilierul premierului, Tănase Stamule, ridicat la această funcție după ce a fost delivery boy în seara în care Iohannis a câștigat alegerile (chiar s-a ocupat de catering, dar să nu uităm că și Martha Stewart așa și-a început cariera), promitea, la 1 iunie, că va face lumină. „Mâine vom anunța cine a făcut fotografia. Cu siguranță potențialii oameni care ar fi pe această listă sunt cunoscuți”, a spus Stamule.

La emisiunea cristoiuTv, vineri seara, deputata PNL, Adriana Săftoiu, fostă consilieră prezidențială, a spus că Ludovic Orban a administrat bine această criză: „Nu a negat, a spus din prima că a fost ziua lui, că a greșit și a plătit”. În schimb, în ceea ce privește prinderea autorului, Adriana Săftoiu a gândit ca jurnalista care a fost. „Ce nu a fost sănătos în jurul acestei poze, și este posibil ca aceste știri să fi pornit chiar din rândul nostru, al partidului, este că s-au alimentat tot felul de variante: Cine a dat poza? Din cauza asta, acest subiect a stat pe piață mai mult decât era cazul și a făcut ca poza să intre ca un cui în mentalul colectiv. Este mai mult decât limpede că cineva din interior a dat poza. Însă, există niște întrebări. Să faci o poză luni seara și tu să stai până vineri seara la ora 21 să o dai știind că sâmbăta și duminica presa nu prea are subiecte, lumea e mai relaxată, își verifică Facebook-ul. A fost plasată în cel mai bun moment al săptămânii, să ajungă la toată lumea”, a explicat invitata.

Adriana Săftoiu a spus că nu ar mai accepta o funcție de consilier deoarece crede că nu ar reuși să mai fie atât de eficientă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *