Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Mitingurile Antifa din Germania au dezvăluit ce forță de muncă impresionantă ar fi avut nemții pentru cules de sparanghel: cancelarul Angela Merkel, însă, a preferat să-l sune pe Iohannis și să aducă români

Pe 26 aprilie 2020, ministrul german de Externe, Heiko Maas, avertiza asupra „riscurilor inacceptabile” pe care le-ar produce deschiderea granițelor statelor UE (implicit ale Germaniei) pentru sănătatea turiștilor, respectiv pentru prestigiul de țară turistică, în contextul crizei Coronavirus.

Discursul lui Maas se consuma cu cca două săptămâni după debutul marelui exod al muncitorilor români (9 aprilie 2020, cu faimoasa îmbulzeală de pe aeroportul din Cluj Napoca) spre plantațiile de sparanghel din Germania. Nu l-a auzit nimeni pe Maas să facă vreo referire la „riscurile inacceptabile” la care au fost expuși muncitorii români, care au călătorit în plină epidemie de Noul Coronavirus, spre Germania. Ca orice roboțel crescut mare de toxina „political correctness”, Maas avea referiri pline de respect pentru unii care urmau să cheltuie bani în Germania (turiștii) și nu avea nicio opinie față de etichetele cu cod de bare care erau muncitorii români: trimiși la muncă în condiții de semi-sclavie, cu voie dinspre adunarea solemnă de sorcove și glugi de coceni Ludovic Orban, Bogdan Aurescu sau Violeta Alexandru, condusă eventual prin prim-ministrul Klaus Werner Iohannis.

Mitingurile Antifa din Berlin, organizate în iunie 2020 în „solidaritate” cu cele din SUA, după decesul afro-americanului George Floyd în timpul arestării, au scos în evidență ce forță de muncă excepțională avea Germania la dispoziție și nu a fost pusă în valoare pe plantațiile de sparanghel sau varză.

Pe 6 iunie, aproape 45000 de tineri voinici și fete zdravene au ieșit la proteste Antifa în orașele Berlin, Frankfurt și Hamburg pentru un eveniment petrecut în America și s-au bătut pe alocuri cu poliția: „corectitudinea politică” nu i-a obișnuit pe liderii lor cu ideea că Germania ar avea nevoie de „activiști” și pe ogoare, nu doar în stradă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Mitingurile Antifa din Germania au dezvăluit ce forță de muncă impresionantă ar fi avut nemții pentru cules de sparanghel: cancelarul Angela Merkel, însă, a preferat să-l sune pe Iohannis și să aducă români”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *