Raport ONU: Foametea la nivel mondial s-a accentuat din nou anul trecut, iar amploarea acesteia ar putea fi fără precedent în 2022 (news.ro)

Moldova și Ucraina au primit statutul de candidat la intrarea în U.E. Ei, și?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Moldova și Ucraina au primit statutul de candidat la intrarea în U.E. Ei, și?”

 • Buna seara Domnule Cristoiu! Ma numesc Daniel si locuiesc din 1990 in Slovacia-orasul Košice ,am plecat la studii dupa Bacalaureatul din Nadlac locul meu de nastere dintr-o comunitate de slovaci , dar tot timpul am ramas foarte strans legat de Romania (familie ,afaceri,etc,)in ultimul timp va urmaresc permanent pe toate mijloacele de comunicare,chiar si in emisiunile care au luat loc cu multi ani in urma.Chiar ma bucur ca aveti intotdeauna o analiza corecta si reala asupra lucrurilor care se intampla in jurul nostru.Am locuit si in Bucuresti o perioada de timp si chiar pot sa fac o mica comparatie intre tot ce se intampla in Slovacia si Romania.In aceasta perioada ma pregatesc intens pentru examenele de traducator autorizat si ma ajuta foarte mult toate emisiunile ,comentariile ,jurnalele Dvs.
  Va doresc un weekend placut,multa sanatate si mult succes in continuare Maestre!
  Cu stima,
  Daniel

 • Și Turcia are statut de candidată la UE de vreo 23 de ani…deci durează mult și bine până când vecinii noștri vor îndeplini condițiile de aderare.
  Abia aștept să analizați cum numai Dvs. știți așa zisa compensare cu 50 de bani a prețului unui litru de combustibil.

 • Inca una care m-a amuzat:
  – Maia Sandu e un fel de Clotilde Armand a Moldovei.

 • Ca si Maestrul, si eu cer ca tarile NATO, deci inclusiv Romania, sa declare imediat, oficial, razboi Rusiei, sa bombardam Moscova, sa fie o chestie clara, nu ca acum cand le dam tot ce trebuie ucrainenilor si-i lasam numai pe ei sa-i bata pe rusi.

 • Maestre, Dvs. cereti Aluia de la Cotroceni sa dea macar un exemplu de presa scrisa sau audio-vizuala care face propaganda in favoarea rusilor. Pai el v-ar fi dat, bineinteles, chiar pe Domnia Voastra, care reluati zilnic declaratiile si informatiile din media rusa. Numai ca el crede ca Dvs. faceti astfel mascat propaganda pro Putin, ca asa il duce pe el mintea. El si multi altii inclusiv amici de-ai mei, bine informati, considera, la fel, ca Dvs. sunteti omul lui Putin. Oricat incerc eu sa le explic ca nu sunteti omul lui Putin, nu pot sa le scot din cap aceasta ideie. Si tare ma tem sa nu ma aduca in stare sa-i cred, adica ca nu cumva eu sunt cel care nu intelege realitatea. Eu insa ma tin tare si raman fanul Dvs.

 • O analiza reala a situatie si o previziune corecta: un război cat de curand intre Rusia si Occident, urmat de un razboi mondial. UE, in situatia colapsului economic, cu miscarile sociale care vor urma, pentru pastrarea asa zisei democratii, nu are alta sansa decât provocarea unui război cu Rusia. Admitem Moldova si Ucraina in UE, ii luam si cu rusii din Tiraspol si Dombas? Daca Moldova este de azi candidata la UE, tot de azi adio Schengen pentru România. Nu este meschinarie din partea Occidentului este curvasarie.

 • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! În afară de faptul că nici măcar nu întrunesc încă toate condițiile de aderare la UE ,atât Ucraina cât și Moldova vor trebui să aștepte ani de zile până să fie declarate țări ca aparținând UE ,dacă nu cumva Ucraina va marșa cu viteză spre acest țel, așa cum a făcut-o și la Eurovision, cu mult înaintea Republicii Moldova ! Deocamdată Ucraina se află în război cu Rusia și dacă totuși va reuși sa atingă acest obiectiv mai repede, atunci Moldova va trebui să mai aștepte, lucru care nu pare și nici nu este atât de corect pentru frații noștri de sânge moldoveni .Vă mulțumim pentru un podcast foarte interesant și argumentat cu multă obiectivitate și acuratețe, Maestre Ion Cristoiu ! Multe realizări, mult succes și toate cele bune vă dorim , Maestre !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog