Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Moldova și Ucraina au primit statutul de candidat la intrarea în U.E. Ei, și?

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Moldova și Ucraina au primit statutul de candidat la intrarea în U.E. Ei, și?”

  • Buna seara Domnule Cristoiu! Ma numesc Daniel si locuiesc din 1990 in Slovacia-orasul Košice ,am plecat la studii dupa Bacalaureatul din Nadlac locul meu de nastere dintr-o comunitate de slovaci , dar tot timpul am ramas foarte strans legat de Romania (familie ,afaceri,etc,)in ultimul timp va urmaresc permanent pe toate mijloacele de comunicare,chiar si in emisiunile care au luat loc cu multi ani in urma.Chiar ma bucur ca aveti intotdeauna o analiza corecta si reala asupra lucrurilor care se intampla in jurul nostru.Am locuit si in Bucuresti o perioada de timp si chiar pot sa fac o mica comparatie intre tot ce se intampla in Slovacia si Romania.In aceasta perioada ma pregatesc intens pentru examenele de traducator autorizat si ma ajuta foarte mult toate emisiunile ,comentariile ,jurnalele Dvs.
    Va doresc un weekend placut,multa sanatate si mult succes in continuare Maestre!
    Cu stima,
    Daniel

  • Și Turcia are statut de candidată la UE de vreo 23 de ani…deci durează mult și bine până când vecinii noștri vor îndeplini condițiile de aderare.
    Abia aștept să analizați cum numai Dvs. știți așa zisa compensare cu 50 de bani a prețului unui litru de combustibil.

  • O analiza reala a situatie si o previziune corecta: un război cat de curand intre Rusia si Occident, urmat de un razboi mondial. UE, in situatia colapsului economic, cu miscarile sociale care vor urma, pentru pastrarea asa zisei democratii, nu are alta sansa decât provocarea unui război cu Rusia. Admitem Moldova si Ucraina in UE, ii luam si cu rusii din Tiraspol si Dombas? Daca Moldova este de azi candidata la UE, tot de azi adio Schengen pentru România. Nu este meschinarie din partea Occidentului este curvasarie.

  • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! În afară de faptul că nici măcar nu întrunesc încă toate condițiile de aderare la UE ,atât Ucraina cât și Moldova vor trebui să aștepte ani de zile până să fie declarate țări ca aparținând UE ,dacă nu cumva Ucraina va marșa cu viteză spre acest țel, așa cum a făcut-o și la Eurovision, cu mult înaintea Republicii Moldova ! Deocamdată Ucraina se află în război cu Rusia și dacă totuși va reuși sa atingă acest obiectiv mai repede, atunci Moldova va trebui să mai aștepte, lucru care nu pare și nici nu este atât de corect pentru frații noștri de sânge moldoveni .Vă mulțumim pentru un podcast foarte interesant și argumentat cu multă obiectivitate și acuratețe, Maestre Ion Cristoiu ! Multe realizări, mult succes și toate cele bune vă dorim , Maestre !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *